kurban da kesmicez araba alinca kan akitmak gerekirmis o anlamda sordum yinede tesekkur ederimDalga mı bu anlamadım kurbanlıklar arasında tavuk oldugunu sanmıyorum deve dana koyun olur.Borçlu kişiye kurban kesmek mecburu degil ama tavuk da kesilmez illa ki birşey yapmak istiyorsa alsın bir kaç kilo et o şekilde idare edin.
Alo Fetva hattını arayınkurban da kesmicez araba alinca kan akitmak gerekirmis o anlamda sordum yinede tesekkur ederim
Alo Fetva hattını arayınkurban da kesmicez araba alinca kan akitmak gerekirmis o anlamda sordum yinede tesekkur ederim
Kusura bakmayın ben yanlış anlamışım malum bayramda yakın olunca hatlar karıştı siz araba için kan akıtmak diyorsunuz.Eşiniz eğer adak adamadıysa şart değil şükür içinse o arabayla başkalarına yardım ederk de bunu yerine getirebilirsiniz diye düşünüyorum.kurban da kesmicez araba alinca kan akitmak gerekirmis o anlamda sordum yinede tesekkur ederim
Konunuz zaten dini içeriğe girebileceğinden kapatıyorum.arkadaslar kurban bayrami ile alakasi yok sorumun. fetva hattini arayacagim. tesekkur ederim artik cevap yazmaniza gerek yok zaten cogunuz sorumu anlamadi bile. tesekkur ederim iyi geceler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?