Uzak dur bence ne olduğu belli karı kız ayağı var yoksa niye eklemesin numaranız var birbirinizde dahası varmı Instagram fıs kalır yanında.. asla ne yaz ne de ara öyle kalsın hiç tepki verme :) o sana yazacak zaten engeli kaldırdığına göre başkasıyla flörtü bitti biraz da senle vakit geçirmek istiyor.. sana cevap hakkı doğduğunda yapıştır cevabı gitsin.Flörtüm beni instagramdan engellemişti 2 hafta önce 3 gün önce kaldırdı. Hesabım herkese açık hikayelerime bakıyor. Sizce ne yapmalıyım? Yazayım mı engeli kaldırmışsın noldu falan diye yoksa ben de engellesem mi ki?
( engellemesinin nedeni birbirimizde ekli değildik ama telefonda konuşuyorduk ben bir konuda buna tersine konuştum sonra da yükseldi. Ben de bir daha hikayelerime bakmayacaksın o zaman profilimde gezinme tamam mı diye çıkıştım)
Yok o ekledi ben çıkarttım. Hesabımın herkese açık olmasına sinir oluyordu herkes görüyor seni vs diyordu.Uzak dur bence ne olduğu belli karı kız ayağı var yoksa niye eklemesin numaranız var birbirinizde dahası varmı Instagram fıs kalır yanında.. asla ne yaz ne de ara öyle kalsın hiç tepki verme :) o sana yazacak zaten engeli kaldırdığına göre başkasıyla flörtü bitti biraz da senle vakit geçirmek istiyor.. sana cevap hakkı doğduğunda yapıştır cevabı gitsin.
Flörtüm beni instagramdan engellemişti 2 hafta önce 3 gün önce kaldırdı. Hesabım herkese açık hikayelerime bakıyor. Sizce ne yapmalıyım? Yazayım mı engeli kaldırmışsın noldu falan diye yoksa ben de engellesem mi ki?
( engellemesinin nedeni birbirimizde ekli değildik ama telefonda konuşuyorduk ben bir konuda buna tersine konuştum sonra da yükseldi. Ben de bir daha hikayelerime bakmayacaksın o zaman profilimde gezinme tamam mı diye çıkıştım)
SAhte nişan davetiyesi bastır onu paylaş instagramında şok olsun
SAhte nişan davetiyesi bastır onu paylaş instagramında şok olsun.
şok Olur mu dersinSAhte nişan davetiyesi bastır onu paylaş instagramında şok olsun.
yaşlar kaç?Flörtüm beni instagramdan engellemişti 2 hafta önce 3 gün önce kaldırdı. Hesabım herkese açık hikayelerime bakıyor. Sizce ne yapmalıyım? Yazayım mı engeli kaldırmışsın noldu falan diye yoksa ben de engellesem mi ki?
Flörtüm beni instagramdan engellemişti 2 hafta önce 3 gün önce kaldırdı. Hesabım herkese açık hikayelerime bakıyor. Sizce ne yapmalıyım? Yazayım mı engeli kaldırmışsın noldu falan diye yoksa ben de engellesem mi ki?
Mesaj atmıycam. Engellemiycem de kendi haline ne yaparsa yapsın ister baksın isterse tekrar engellesinSende onu engelle ve mesaj atma
Çocukca davranmayın bence engelledıyse sonra kaldırıyosa zaten sizin yazmanız karar mantıksız bişey olamaz yazmayın da hatta yazarsa bence cevap vermeyın gözünde basit duruma düşmeyinFlörtüm beni instagramdan engellemişti 2 hafta önce 3 gün önce kaldırdı. Hesabım herkese açık hikayelerime bakıyor. Sizce ne yapmalıyım? Yazayım mı engeli kaldırmışsın noldu falan diye yoksa ben de engellesem mi ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?