Sizce ne yapayım

Sedace

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
42
6
1
42
merhaba,
Sizlerden bir konuda akıl almak istiyorum deneyimlerine güvenerek sizlerden yardımcı olmanızı rica edeceğim.
Bir senedir ciddi bir erkek arkadaşım var, erkek arkadaşım benim de eskiden çalıştığım şirkette halen çalışıyor. Zaten aynı işteyken tanışmıştık. Ancak ben ondan önce yine aynı şirkette bir kişiyle görüşmüştüm uzun süreli değildi zaten kendisinin isteğiyle de bitti. Ancak şimdiki erkek arkadaşımın bu durumdan haberi yok. Biz eskiyi konuşmayalım diye düşünüp hiç bu konuları konuşmadık, bana göre de doğru olan buydu zaten. ikisi de aynı yerde çalıştığı için şimdiki erkek arkadaşımı kötü duruma mı düşürüyorum diye düşünüyorum? Habersizce beraber calışıyorlar (cok yakından olmasa da) bu eski görüştüğüm kişiden bahsetmeli miyim? Başka birisinden duysa hoş karşılar mı duymadan ben mi söyleyemeliyim? Yoksa onun zaten sorup açmak istediği bir konu olmadığı için böyle mi devam etmeliyim? Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler

Bence adam konuşmayalım bu konuyu derken, Ex aşkının kendinin dibinde olduğunu tahmin etmemiştir. Söylemelisin bence. Eski sevgilin yeni sevgilini biliyorsa daha kötü. Allah korusun kanka falan olmasınlar ilerde.

erkek arkadasinin durumunda sen olsan nasil tepki verirdin bunu dusunerek karar ver bence

1 sene boyunca söylememissiniz. İlişkinin en başında soylemeliydiniz.
Artık çok geç. Yine de ben başkasından boyle bir sey duysaydım bitirme noktasına getirebilirdim.
Kendin söyle

Oncelıkle erkek arkadasın bunu cok dert edecek bırı mı? Nasıl bırı? Yanı sen kalkıp bunu soyledıgınde o ıs yerınde huzursuz olacak belkı, kendını mutsuz hıssedıp ısten cıkma noktasına gelebılecek bırı mı?

Yanı bır de sımdıye kadar soylemedıgın ıcın emınım cok sınırlenecektır.

Erkek arkadaşım böyle şeyleri dert etmez, eski falan önemsemez o. zaten sormadı bile bana hiç ben konuyu açmak istediğim zamanlarda da kapattırdı. Belki ben önemseyeceğini düşünmedim bu zamana kadar. Özellikle saklama gibi bir çabam olmadı hiç.

Dediğim gibi baştan söylemek istedim ismen tanıyodur diye ama kendisi kapattı ben de şimdiye önem veriyor diye düşündüm. Şimdi söyleyince ne alaka diyecek. birebir çalışmıyorlar büyük bir plazada birisi bi blokta öteki başka blokta çalışıyor

Bence söylemeyin artık
Hem öyle anlaşmışsınız hem de ondan önce olmuş bitmiş bişeyin hesabını niye veresiniz ki niye suç olsun ki bilemedim

Bence erkek arkadasin zaten biliyodur. Yuz goz olmamak icin eskiyi acmayalim demistir. Oturup konusmaya degmez. Sanmiyorum ama olur da sorarsa e sen eskiyi acmayalim dedin diye soylemedim onemsiz bi gorusmeydi der gecersin

O zaman hıc soyleme gunun bırınde duyup sana sorarsa da ben soyleyecektım ama aen konuyu kapamıstın dersın gayet normal bır sekılde

Ya burdaki konu biraz da şeyden benimki selam falan verir konuşur falan karşı taraf biliyor ama benimki bilmiyor ya küçük duruma düşer mi ki söylemesem?

Eğer söylerseniz ve bilmiyorsa durduk yerde problem çıkabilir. Huzurunuz kaçmasın..

Ciddi bir ilişkiniz var ise, zaten ben erkek olsam gidip ciddi bir ilişkisi olan bir erkeğe ;
- senin kız arkadaşınla görüşmüştük çıkmıştık diyemezdim herhalde.. mutluluklar diler çekilirdim..

Başka birinden duyma ihtimali de sizin kafanızı meşgul edecektir..

Vereceği tepkide önemli , aldırış etmeyecek biri ise en iyisi söyleyin oda bilsin sizde kurtulun..

Söyleme hiç. Sinsirellanın da dediği gibi önemsememiştim tam olarak sevgililik değildi vs gibi bi şeyler söylersin artık. Zaten adam da takılmıyormuş geçmişe

Hic hos degil iki erkeginde isyerinden olmasi..

İlginç olan bu insanlar benden önce de aynı şirkette çalışıyorlardı. Ben ilk diğer kişiyi tanıdım, işteyken şimdiki erkek arkadaşımı da görürdüm ama bişey hissetmemiştim öyle. Sonra şimdiki erkek arkadaşım çok ısrar etti çıkmak için sonra ben şirketten ayrıldım falan sonra biz cıkmaya başladık. O sırada ayrı lokasyonlardaydılar sonra şirketler birleşti lokasyonlar birleşti ilginç bir durum oldu.

niye soyluyorsun ki 1-2 kere gorustuk itici geldi istemedim dersin inkar edersin sacma bir sey yani kim bilir belki o isten ayrilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…