Dediğim gibi baştan söylemek istedim ismen tanıyodur diye ama kendisi kapattı ben de şimdiye önem veriyor diye düşündüm. Şimdi söyleyince ne alaka diyecek. birebir çalışmıyorlar büyük bir plazada birisi bi blokta öteki başka blokta çalışıyor
Söyleme hiç. Sinsirellanın da dediği gibi önemsememiştim tam olarak sevgililik değildi vs gibi bi şeyler söylersin artık. Zaten adam da takılmıyormuş geçmişeDediğim gibi baştan söylemek istedim ismen tanıyodur diye ama kendisi kapattı ben de şimdiye önem veriyor diye düşündüm. Şimdi söyleyince ne alaka diyecek. birebir çalışmıyorlar büyük bir plazada birisi bi blokta öteki başka blokta çalışıyor
Hic hos degil iki erkeginde isyerinden olmasi..merhaba,
Sizlerden bir konuda akıl almak istiyorum deneyimlerine güvenerek sizlerden yardımcı olmanızı rica edeceğim.
Bir senedir ciddi bir erkek arkadaşım var, erkek arkadaşım benim de eskiden çalıştığım şirkette halen çalışıyor. Zaten aynı işteyken tanışmıştık. Ancak ben ondan önce yine aynı şirkette bir kişiyle görüşmüştüm uzun süreli değildi zaten kendisinin isteğiyle de bitti. Ancak şimdiki erkek arkadaşımın bu durumdan haberi yok. Biz eskiyi konuşmayalım diye düşünüp hiç bu konuları konuşmadık, bana göre de doğru olan buydu zaten. ikisi de aynı yerde çalıştığı için şimdiki erkek arkadaşımı kötü duruma mı düşürüyorum diye düşünüyorum? Habersizce beraber calışıyorlar (cok yakından olmasa da) bu eski görüştüğüm kişiden bahsetmeli miyim? Başka birisinden duysa hoş karşılar mı duymadan ben mi söyleyemeliyim? Yoksa onun zaten sorup açmak istediği bir konu olmadığı için böyle mi devam etmeliyim? Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler
Ben doğal buluyorum.Hic hos degil iki erkeginde isyerinden olmasi..
niye soyluyorsun ki 1-2 kere gorustuk itici geldi istemedim dersin inkar edersin sacma bir sey yani kim bilir belki o isten ayrilirmerhaba,
Sizlerden bir konuda akıl almak istiyorum deneyimlerine güvenerek sizlerden yardımcı olmanızı rica edeceğim.
Bir senedir ciddi bir erkek arkadaşım var, erkek arkadaşım benim de eskiden çalıştığım şirkette halen çalışıyor. Zaten aynı işteyken tanışmıştık. Ancak ben ondan önce yine aynı şirkette bir kişiyle görüşmüştüm uzun süreli değildi zaten kendisinin isteğiyle de bitti. Ancak şimdiki erkek arkadaşımın bu durumdan haberi yok. Biz eskiyi konuşmayalım diye düşünüp hiç bu konuları konuşmadık, bana göre de doğru olan buydu zaten. ikisi de aynı yerde çalıştığı için şimdiki erkek arkadaşımı kötü duruma mı düşürüyorum diye düşünüyorum? Habersizce beraber calışıyorlar (cok yakından olmasa da) bu eski görüştüğüm kişiden bahsetmeli miyim? Başka birisinden duysa hoş karşılar mı duymadan ben mi söyleyemeliyim? Yoksa onun zaten sorup açmak istediği bir konu olmadığı için böyle mi devam etmeliyim? Sizce ne yapmalıyım? Teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?