selam kızlar..sizlere ablamın son zamanlarda kafasına çok taktığı ve benimde ona bu konuda pek yorum yapamadığım bir konu anlatıcam.yardımcı olursanız çok sevinirim) ablamın çalıştığı işyerine yeni bir eleman alınmış 3 hafta önce ve çocuk yabancıymış. ablam çocuktan ciddi anlamda hoşlanıyor. çocuk en başlarda hep ablamla konuşuyormuş, çok ilgileniyormuş onunla..hatta bedava konser biletim var gidelimmi diye sormuş..anladığım kadarıyla ablamdan baya hoşlanmış çocuk..tabiiki işyeri olduğu için çok konuşamıyorlarmış ama ablamın söylediğine göre çocuk ilgiliymiş baya ve ablam bakmadığı zamanlar ablamı izliyormuş ablamın fark etmediğini sanarak. ama bu hafta işyerinde ablamla sadece iş hakkında konuşmuş onun dışında pek muhabbet etmemişler.ayrıca çocuğun son 1-2 gündür ofisteki başka bir kızla muhabbet ettiğini görmüş öğle yemeğinde falan. hatta bugün ofisten birlikte çıkmışlar. ama tabi birlikte bir yerlere gittilermi onu bilmiyor sadece çıktıklarını görmüş. ve şu an ablam kafasına çok takıyor bu olayı. söylediğine göre çocuk türkiyeye geleli 2 ay olmuş ve bayada yalnız hissediyor kendini, bu ofisteki kız da çocuktan hoşlanıyormuş ablam fark etmiş. çocuk çok düzgün, efendi bir tipmiş.
yalnız kızlar şöyle bir durum var: ablam kendini pek ifade edemeyen duygularını belli edemeyen bir kız. çocuğa normal arkadaşı gibi davranmış yani mesela konser teklifine evt falan demiş ama hep arkadaşca yaklaşmış hoşlandığını belli etmemiş sanırım pek.bu ofisteki öteki kız sürekli çocuğun peşindeymiş yanına gidiyormuş konuşuyormuş sürekli ilgileniyormuş yani çocukla..ablamda hayatta yapamaz böyle şeyleri önce karşıdan bekler..şimdide çok üzülüyor bu kız çocuğu kendine çekti diye..ben teselli etmeye çalışıyorum ama pek dinlemiyor sözümü.. bugün bir girişim yapıp konsere gidiyormuyuz bu hafta diye sormuş çocuğa çocukta tabiki çok isterim gelmeyi demiş..ama ofisten o kızla birlikte çıkmış bugün. ablam bir türlü emin olamıyor çocuk kendindenmi hoşlanıyor yoksa kızdanmı..ablam hakikaten çok güzel ve alımlı havalı bir kızdır ama bu kızın hiçbir özelliği yokmuş fiziksel anlamda. çocukta çok yakışıklıymış. hala anlayamadı çocuk hoşlanıyormu kendinden çünkü çoğu zaman çocuğu kendine bakarken yakalıyormuş hatta ablamla aynı anda bazı işleri yapmaya çalışıyormuş ama bazende yüzüme bile bakmıyor diyor ablam ben odaya girdiğimde gidip diğer odada oturuyor diyor. ama çocuk her zaman çok kibar ve güleryüzlü ablama karşı. sizce bu çocuk kimden hoşlanıyor ablamdanmı yoksa o kızdanmı ve ablam sizce çocuğa nasıl davranmalı bu hafta?
Kendı fıkrımı soyleyeyım bence ılk adımı kadın atmamalı
erkek madem ılgı gosterıyo ve vaz gecıyo demek kı ucarı herkese yaklasan bırı hem emın olamadıgı ıcın hemde eger ılk adımı atarsa adam 2 gun sonra sen geldın bana sen ıstedın falan gıbı dusunebılır
bence beklemesı onu daha kıymetlı yapıcaktır
Bu nacızane benım gorusum
Hakkında hayırlısı olsun ablanın