Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar . ben 20 yaşında , üniversiteye hazırlanan bir genç kızım. Erkek arkadaşım 24 yaşında ve üniversitede son sınıfa geçiyor bu sene. İlişkimiz 2 yıla yaklaştı ancak henüz adı konmamış bir ilişki söz konusu. Neden mi derseniz. Aileler tanışmıyor , ortada ne bir isteme meselesi ne de bir söz konusu var. Ben aidiyet duygumu kaybetmeye başladım ve çok bunaldım. Ne yapacağımı bilmiyorumerkek arkadaşım ise daha zaman olduğunu söylüyor. Ancak ciddi bir adım atmazsak zaman daha yavaş ve sancılı geçecekmiş gibi geliyor. Sizce ne yapmalıyım ???? :
idenur::
2 yıllık bir bölüm bitirip devletin kadrosunda iş bulabileceğimi bilsem zaten 4 yıllık düşünmem. Ancak okul konusu böyle bir de etrafımdaki arkadaşlarımın birer birer aileyle tanışma , söz falan olaylarını duyunca yaşım küçük de olsa sanki tuhaf hissediyor insan. :44:
+1
:))
taktik uygulamak derken ne kastettin canım?
Bizim suçumuz neydi allahım da bu kadar bekledik :84::84: 3 sene flört bir senede 1 nişanlılık 4 senedir bekliyorum daha da beklicem 3 ay..Burda okuduklarından hiç mi bi pay çıkarmadın kendine insanlar nişanlılık dönemin gerginliğinden sıkıntısından bahsediyor,evli olup asker yolu bekleyenler sıkıntısın hiç mi duymadın,kocasının işsiz olduğu için bunalıma girip çok değiştiğini söyleyenlere hiç mi rastlamadın bunlar gibi sıkıntım olmaz mezun olsun yeter diosan evlen tabi...