Sizce ne yapmalı ?

Kocakadın ağzımı açarmış gibi olmasın da ben 20 yaşında üniversiteden mezun oldum ve ne kadar çabuk hayatına şekil verirsen o kadar rahat ediyorsun. E bu rahatlık ilişkilerine de yansıyor. Rahatsızlığın da yansıyor. Maalesef bu böyle. Sen şu an benim gözümde yapacak bir şey arıyorsun. O yüzden ders çalışarak, çocuğa sarmayarak en iyisini yaparsın diye düşünüyorum.

tekrar üniversiteye hazırlanıyormuşsun erkek arkadaşın gerçekten haklı. daha okuyacağın 4 yılın var önünde, tanışma isteme falan bunlar için çok erken. ha sen ben okumak istemiyorum falan dersen o ayrı tabi önünde bir engel olmayacak onun da okulu bitecek olayı böyle istiyorsan haklısın. ama hazırlanıyorum diyosun bu durumda haksızsın. önce bi şu okulunu bitir ohooo:15:

bence de acele ediyorsun... iki kisiyle bile bir iliski bazen yeterince zor oluyorken ki onunuzde de bu kadar zaman varken daha cok kisiyi katmaya gerek yok diye dusunuyorum :45:

Bizim suçumuz neydi allahım da bu kadar bekledik :84::84: 3 sene flört bir senede 1 nişanlılık 4 senedir bekliyorum daha da beklicem 3 ay..Burda okuduklarından hiç mi bi pay çıkarmadın kendine insanlar nişanlılık dönemin gerginliğinden sıkıntısından bahsediyor,evli olup asker yolu bekleyenler sıkıntısın hiç mi duymadın,kocasının işsiz olduğu için bunalıma girip çok değiştiğini söyleyenlere hiç mi rastlamadın bunlar gibi sıkıntım olmaz mezun olsun yeter diosan evlen tabi...

2 yıllık bir bölüm bitirip devletin kadrosunda iş bulabileceğimi bilsem zaten 4 yıllık düşünmem. Ancak okul konusu böyle bir de etrafımdaki arkadaşlarımın birer birer aileyle tanışma , söz falan olaylarını duyunca yaşım küçük de olsa sanki tuhaf hissediyor insan. :44:

selam kızlar . ben 20 yaşında , üniversiteye hazırlanan bir genç kızım. Erkek arkadaşım 24 yaşında ve üniversitede son sınıfa geçiyor bu sene. İlişkimiz 2 yıla yaklaştı ancak henüz adı konmamış bir ilişki söz konusu. Neden mi derseniz. Aileler tanışmıyor , ortada ne bir isteme meselesi ne de bir söz konusu var. Ben aidiyet duygumu kaybetmeye başladım ve çok bunaldım. Ne yapacağımı bilmiyorum :( erkek arkadaşım ise daha zaman olduğunu söylüyor. Ancak ciddi bir adım atmazsak zaman daha yavaş ve sancılı geçecekmiş gibi geliyor. Sizce ne yapmalıyım ???? ::Didenur::

cnm.bence erkek arkadaşın sen birşey demeden önce evlenme teklifinde bulunsaydı o zaman belkide sen daha mantıklı düşünüp okulunu bitirme kararı alacaktın...biz kadınlar çoğumuz böyle sevip,güvendiğimiz zaman herşey tmm neden evlenme teklifi etmiyor gibi şeyler düşünürüz...eğerki ilişkinize söz gibi bir ad koyduktan kısa süre içinde evlenecekseniz ailelere açın bu konuyu...bunun için ya okulunu bırakacaksın(kesinlikle bırakmamalısın)ya da bir yandan nişan hazırlıkları sonra evlendikten sonra evin işleri falan zaten evlilik çok farklı ne kadar tanırsan tanı aynı evde yaşamak çok farklı o yüzden birbirinize alışma dönemi falan birsürü şeyle boğuşurken o arada derslerine çalışman gerekecek...bunu başaranlarda var ama çok zor...ama yok biz bir ad koyalımda 3-4 sene sonra herşeyi yoluna koyup benim okulun bitmesi,maddi olanaklar gibi ondan sonra evleniriz diyorsan hata edersin...işin içine aileler girdiği zaman inanki daha çok problemler çıkabiliyor ve süre uzadıkça erkek arkadaşınla aranızda problemleriniz artacaktır...siz zaten birbirinizi seviyorsanız, güveniyorsanız nişan olmadanda ayrılmazsınız ama yok bazı şeyler eksik ve onu kaybetme korkusu varsa nişanlıda olsa bırakır evlenmiş olsada sadece belki 1 değil 2 kere düşünür o kadar...Allah ayırmasın...karar senin tabi...

2 yıllık bir bölüm bitirip devletin kadrosunda iş bulabileceğimi bilsem zaten 4 yıllık düşünmem. Ancak okul konusu böyle bir de etrafımdaki arkadaşlarımın birer birer aileyle tanışma , söz falan olaylarını duyunca yaşım küçük de olsa sanki tuhaf hissediyor insan. :44:

sakın acele etme

emin ol şu yazdıklaırnı bi beş sene sonra okuduğunda neler yazmışım böyle dersin..

Bizim suçumuz neydi allahım da bu kadar bekledik :84::84: 3 sene flört bir senede 1 nişanlılık 4 senedir bekliyorum daha da beklicem 3 ay..Burda okuduklarından hiç mi bi pay çıkarmadın kendine insanlar nişanlılık dönemin gerginliğinden sıkıntısından bahsediyor,evli olup asker yolu bekleyenler sıkıntısın hiç mi duymadın,kocasının işsiz olduğu için bunalıma girip çok değiştiğini söyleyenlere hiç mi rastlamadın bunlar gibi sıkıntım olmaz mezun olsun yeter diosan evlen tabi...

ne kadar benim için hoş ben razıyım dese de
bekarlık fiki ile evlenince çocuğun askerlik anı gelince daha büyük acı ve üzüntü tecrübe edecek
bekarlık fikri ile evlilik fikri istanbulla bağdat arası gibi
davulun sesi olayı yani...

Ilişkinin adını erkekler koyar zamanı gelınce sen bıraz gerıde ve nazlı durmalısın canım,hıc uzulme ve sıkılma her ılıskıde olur boyle zamanlar,ınsallah hersey gonlunce olur.

acele etme bencede daha zamanınız var
şimdi nişanlansan hemen evlenebilecekmisiniz uzun nişanlılıkta sıkıntılıdır
hiç acele etme derim ben:34:

Biraz abartmiyormusun:26:
Ikinizide daha gencsiniz,ne resmiyeti,ne gelecegi.Seviyor olabilirsin tamam güzel sey ama öncelikle okuluna odaklanmani tavsiye ederim,gerisi zaten zamani gelince gelir merak etme.

Back
X