niye böyle düşünüyorsun ki . Kendine hakim olmalısın . Böyle bir adam seni mutlu etmez edemez . Ya kararsız adamdan ne Hayır gelir sana hayatı zindan eder Allah muhafaza . sürekli içinde bir şüphe ile yaşamak ister misin ? Ya beni gerçekten seviyor mu diye . Böyle adam Allah korusun nişanda atar terkte edebilir ama ne istediğini bilen adam hiç bir şekilde öyle olmaz . Yol yakınken dön derim . .
niye böyle düşünüyorsun ki . Kendine hakim olmalısın . Böyle bir adam seni mutlu etmez edemez . Ya kararsız adamdan ne Hayır gelir sana hayatı zindan eder Allah muhafaza . sürekli içinde bir şüphe ile yaşamak ister misin ? Ya beni gerçekten seviyor mu diye . Böyle adam Allah korusun nişanda atar terkte edebilir ama ne istediğini bilen adam hiç bir şekilde öyle olmaz . Yol yakınken dön derim . .
Bitirdim kizlar dsyanamadim dun yine aradim hep hayatla ilgili olumsuz olumsuz olumsuzluktan bahsedio etkilendim bir yanim sana koş bir yanim senden kaç dio dedi nie olumluyu ostemiosun dedigimde sonu kotu olursa diyo her sey bitiyo bu da biter diyo hic yani olumlu yonden bakmiyo ben istiyomusun istemiyomusun dedigimde istemiorum demiyo istiyorimda demiyo tamam baslayalim o zaman iki hafta uc hafta sonra ayrilirsak bana kizmicaksin diyo yani sen boyle bir dusunceyi soyledikten sonra ben nasil mutlu olabilirim dedi of dusuncem ben dio tamam sen beni istemiosun dedigimde tamam gorusmeyelim dedigimde ben boylemi dedim diye bana kiziyo anlamadim biyle bir adam olamaz bir tanedir ona bana denkngeldi malesef dusuncem dusuncem diyiodu tamam o zaman ben seni bundan sonra hic aramicam yazmicam eger istersen sen ararsin dedim iyi geceler diyip kapattim haksizmiyim kizlar biktim artik o ne dusunuyo ne yapio acaba olumsuz mu olcak die dusunmekten şimdi artik hic aramaz herhalde sadece tek istegim icimden atmak onu cunku cok kirildim cok mutsuzum