• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyım akil verin :(

Karisi is yerine kirk yilda bir uğrar. Ben ise ilk girdigim günlerde bi arkadaşla bulusmustuk o bana (kizin adi zeynep olsun) zeuneple x abinin arasindaki elektirigi farkediyosun dimi dedi. Ben de valla biseyler sezdim ama fesatliga vurmamak için kafamdan attım hemen dedim. Onun dışında bu kizin yakin arkadaşıyla da görüştük çünkü ayni birimdeyiz adi özlem. Özlem de ben bir gün çıkarsam eğer burda herkesin pisliğini döküp cikcam dedi ben de zeynepten mi bahsediyosun dedim. O da bilemem artik simdilik karismiuorim dedi. Ya herkesin dilinde her gün bir açık veriyorlar. zaten bu zeynebi başka bi birime aldı patron aşağı kata suphelenmesin kimse diye. Karısına gelince maalesef bildiğini sanmam eli masalı biridir
Is yeri degil dizi seti mubarek eksın dolu:KK53:Kiza kin duyan birden cok kisi var o halde.Birak digerlerinden biri söylesin o kizin arkadasi söylesin madem.Asagi tukursen sakal yukari tukursen biyik.Valla bilemem gizli hesaptan mi yazarsin yoksa kendine mi saklarsin da gunah kecisi olmak var isin ucunda.

Şimdi aileden biri olsan işte ne bileyim kadının yeğeni kuzeni falan olsan bi nevi haklısın ama şimdi dış kapının dış mandalı olursun. Tipik anadolu erkeği dediğin için söylüyorum, büyük ihtimalle kadın da tipik Anadolu kadını. Burda kesinlikle bi aşağılama anlasilmasin. Ama sen kadına kocan seni aldatıyo desen bile muhtemelen boşanmazlar. Üstelik işinden olduğunla kalırsın. Evet görme duyma bilme demek vefasızlik gibi görünse de bazen asıl vefa bu oluyor. Bırak ne halleri varsa görsünler.

Bence susun böyle bişeyi de dillendirmeyin. Riskli konular işinizden olursunuz

Bence kadinsin ya sen olsan öğrenmek istemezmiydin kadının face i varsa ordan fake bi hesapla kendini tehlikeye atmadan herşeyi yaz yada gizli no dan arayıp kadını bi arkadaşına soyletebilirsin sesin tanınmaması için ama bence soyle yanı böyle kasarlar hem yuva yıkıyorlar hemde namusuyla çalışan insanlara psikolojik baskı yapıyorlar bende yaşadım ve pişman oldum soylemedigim için yap bence ama kendini ele vermeden ofistede hiç konuşma bu konuyla ilgili

Bence bir kadın hisseder. Anlar aldatıldığını.. Belki patronun karısı da biliyordur.. Bilmiyorsa bile, bırak kendi öğrensin.. Sen karışma. Sonra sen ortaya döktüğün de, yuvasını yıkan kadın da sen olursun. Boşver. Kendi pisliklerin de boğulsunlar..

şu an kesin ilişkileri var diye kanıtlayamıyorsunuz bence karışmayın, sonra siz kötü olursunuz. hatta kanıtlıyor olsanız bile karışmayın. biraz daha bekleyin, inşallah bir gün ortaya çıkar. baktınız ki bunlar ilişkiyi iyice ilerletti, o zaman bir şeyler düşünün. mesela bu kızla patron bir cafede buluşuyorsa siz de patronun karısını davet edin güya haberiniz yokmuş gibi karşılaşın, o zaman zaten kadının içine kurt düşer, gerisi onun işi

Kesinlikle ayrıl derim. Vicdan meselesi bu , durmam ben olsaydım

Bazı kadınlar aldatıldıklarını bilirler hatta bütün kanıtlarda ellerindedir ama boşanmazlar rahatları bozulur diye ödleri patlar bir düzeni vardır ve onun değişmesini istemezler varsın aldatılsınlardır aman hangi erkek yapmıyordurdur hem çocuklar ne yapardır elalem ne derdir gibi saçma bahanelerle kendilerini savunurlar ve göz yumarlar... Hiç karışma bırak herkes bildiğini yapsın sen kötü olursun zaten doğulularda bu gelenek gibi birşey illa ki 4-5 tane kadın olacak ki egoları tatmin olsun !

Back
X