Sizce ne yapmalıyım ben?

Normal yollardan iletişemiyor musunuz insanlarla.
Birkaç ay önce biri ile konuşuyordunuz şu an konuştuğunuz meğer oymuş. O doktormuş yok değilmiş aslında polismiş.
Belki de hiçbiri.
Ayyy anlatırken bile başım döndü benim.
Bir de bunları yaşamak

İstediğini elde edebilmek için defalarca yalan söyleyen biri.. takıntılı ayrıca.. mecbur kaldım diye suçu size yıkmaya meyilli.. siz karar verin..

Onemli olan doktorluk polislilk degilde..
Onemli olan onun size yalan soyleyişi ,bi kere yalan soylemeyle baslayan iliskiler yalansiz devam etmiyor surekli biyerlerden yalanlar cikiyor aman dikkat.

Yaşadığınız zor evlilik sizi hiç olgunlastırmamış anlaşılan.Ayrıca o adamın polis olmadığına da eminin
Zaten bu ara facede polis ve asker ptofillerinden geçilmiyor....Lûtfen biraz seçici olun.

İlk cümleyi okuyunca doktor sabaha kadar geyik yapacak vakti nerden buldu demiştim.Bu facebook üzerinden sohbetleri hatta tanımadığımız insanlarla sohbetleri oldum olası anlamam.İnsan tanımadığı kendini tanımayan hiç paylaşımı olmayan huyunu suyunu bilmeyen biriyle ne konuşur.Nasıl dert ortağı olur.Birinin benim dert ortağım olması için ben tanıması lazımçHayatımı huyumu az çok bilmesi lazım.Karşındaki adam sırf şirin görünmek için tabiki senin suyuna giden yazışmalar yazar.Kaldı ki adam bi de hem mesleğini hem kendini saklamış.Resimler bile sahte.Mecbur kalmışmış.Ne mecburiyeti var.Takıntı yapmış.Öyle veya böyle senle konuşurum demeye getirmiş.şiddet yüzünden evliliğini bitirmiş birisin.Yani az çok hayat tecrüben var.Ve hala şans vermelimiyim diyorsun.Aylarca hiç tanımadığın bir insanla neyin şansı

Boşlukta mısın? Gerçek hayatta uğraşın, dostun falan yok mu? Böyle saçma arayışlara girme bence. Kendini değersizleştiren sensin. Sana saygı duyacak insanı yanlış yerde arıyorsun. Daha çok hayal kırıklığına uğrarsın bu kafayla

Eski eşinizden gördüğünüz şiddet ve sevgisizlik sevgiyi başka şekillerde aramanızı sağlamış. Size ilgi gösteren bir erkek de hoşunuza gitmiş bu gayet doğal. Ama size yalan söylemiş muhtemelen de söylemeye devam ediyor. Bence polis de değil. Aşkı bulabileceğiniz tek kişi o değil, illa sanal aşklar yaşamak zorunda da değilsiniz. Kendinize bir çevre yaratın, arkadaşlar edinmeye çalışın. Kurslarla olur, yeni bir işe başlarsınız belki iş ortamıyla olur. Yalan üzerine ve sanal bir ilişki yaşamanızı tavsiye etmem.

Artık okumaya bi meslek edinmeye bile gerek yok bence..
Nasil olsa sosyal medyada ne istersen o olabiliyorsun..
Egosunu bu sekilde tatmin eden cok insan var..
Bence engelle hatta o hesabını kapat..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…