• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım ben?

Arzucan34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2016
1
0
1
42
Merhaba hanımlar,ben eşinden şiddet görüp 5 sene önce ayrılmış bir kadınım.Bir kaç aydır facebook üzerinden bir doktor ile görüşüyordum.Her şey o kadar iyi gittiki,biz sabahlara kadar sohbet etmeye başladık.Ses tonu,içtenliği bana çok iyi gelmişti.Ancak dün akşam bu bi anda sana bir şey itiraf etcem dedi.Aslında doktor falan değilmiş(polismiş)fotolarda başka yabancı birine aitmiş.Kendiside benim daha önce facebookta kısaca sohbet ettiğim ama daha sonra engellediğim biriymiş.Ben onu hayal meyal hatırlıyorum,yani 5 yaş falan küçüktü diye olmaz demiştim heralde.O şimdi beni tanıdın,o zaman fırsat vermemiştin,buna mecbur kaldım diyor.Ben şimdi napayım hanımlar,bu adam haklı mı.Gerçekten benim dert ortağım oldu,sesi konuşmaları bana ilaç gibi gelmişti.Ama doktor falan dediğilmiş,resimleri sahteymiş.Kafam çok karışık.Ne yapmalıyım,sizce bu adam bir şans hakediyor mu?

Hayır
Bence görüşmeyi kesmelisin
Yalanlar üzerinde bir ilişki kurulmaz
Ki adamın akıl sağlığını yerinde görmedim polismiş doktormuş gibi davranmış fake hesapla konuşmalar falan ergence
Bir evliliğiniz olmuş ayrılmışsınız artık daha güven veren insanlara fırsat vermelisiniz daha dikkatli olmalısınız

Ben aslında polis değildim
Ben aslında ilişkiyi istememiştim sen isteyince 'kıramadım'
Sevmiyordum
Evlenmek istemiyordum boşanıcam zaten.... böyle uzayıp gider bu. uğraşma. adam mı yok ?

adam saplantılı resmen ilk profili size uymayınca bir de doktor olup şansımı deneyeyim bari demiş.
yazıp çizip olamayacağı karakterlere bürünüp internette kadın avına çıkmış tipik sapık profili aman uzk durun

Sorunlu bir evlilik geçirip boşandıktan sonra adamın doktor değil de polis olması mı sorun oldu ? Yapmayın Allah aşkına dert mi arıyorsunuz.

Daha konunun başından herif doktor değil dedim.

Ergenlerin sosyal medya üzerinden birbirini hiç görmeden tanımadan bu tip ilişkiler yaşamasına alıştık da yetişkin, üstelik başından bir evlilik geçmiş bir kadının böyle şeylerle uğraşmasını aklım almıyor.

ilk cümlede dr olması imkansız dedim ki sonradan itiraf etmiş ,dr ların böyle sosyal sitelere zamanı yoktur onların çevresi eş dostu hep dr dur , karakter olarak mal ama ne hikmetse mevki sahibi oldum olmuş bu vatandaşın yaptığı ,polis falan yada çöpçü ne farkeder ki önemli olan kişiliktir,yalan söyleme sebepleri olmuş ama bunu çok ilerletmeden söylemesi gerekiyordu,hemen kestirip atmayın 2.yalanında bitirmek daha kolay olur 1.yalana dayanarak ;)

Zaten bir kez bosanmissin. Temkinli olman gerekirken sen netten tanimadigin kisilerle sohbet ediyosun. Hata sende. Herkes herkesi kandirabilir.

Back
X