sizce ne yapmaliyim ? beyaz esyalari kabul edeyim mi etmeyim mi ?

Bu mobilya değilki beyaz eşya.Bakarsın modeline özelliklerine karar verirsin.Ben olsam kabul ederdim açıksa.Ayrıca kaynın bunu eski nişanlısıyla seçmiş.Şimdi başkasıyla evlense ve bak bunu eski nişanlımla beğenmiştik kısmet sanaymışmı diyecek.Bence kaynının bunu kullanması hoş olmaz.

Bu mobilya değilki beyaz eşya.Bakarsın modeline özelliklerine karar verirsin.Ben olsam kabul ederdim açıksa.Ayrıca kaynın bunu eski nişanlısıyla seçmiş.Şimdi başkasıyla evlense ve bak bunu eski nişanlımla beğenmiştik kısmet sanaymışmı diyecek.Bence kaynının bunu kullanması hoş olmaz.

o zamanda ben üzülecegim ama kaynim öyle demiycek dogru ama ben onlarin sectigi esyayi bir tane degilki sadece buzdolabi camasir makinasi,bulasik makinasi,firin hepsi icinde tek biri olsa tamam da hepsini onlar secmisti insan sonucta kendi istedigi olsun istiyor simdi kaynimla o kiz onu secti nasip olmadi bana mi kalsin yani:53:

evleneceğin insanın maddi durumuna bağlı,ama ben olsam alırdım,çünkü zaten bir sürü masrafınız

olacak...hem hiç kullanılmamış,bence bunda kötü birşey yok...işimi görsün yeter derdim ben...zaten

teknoloji de yerinde hiç durmuyo,bugün alcan yarın yenileri çıkacak...

nacizane benim fikrim tabi....

evleneceğin insanın maddi durumuna bağlı,ama ben olsam alırdım,çünkü zaten bir sürü masrafınız

olacak...hem hiç kullanılmamış,bence bunda kötü birşey yok...işimi görsün yeter derdim ben...zaten

teknoloji de yerinde hiç durmuyo,bugün alcan yarın yenileri çıkacak...

nacizane benim fikrim tabi....

aslinda bende almaktan yanayim ama simd kayinvalidemgile kabul ettigimi söylersem ...??? :26::26::26: kaynimin evi su an bos o su an sehirdisinda is icin fakat sürekli geliyor yani ve o ev bekar evi gibi oldu bazen arkadaslariyla orda kaliyorlar mac filan izliyorlar o esyalari kullanirlarsa diye korkuyorum :26::26::26:

Ben olsam asla kabul etmezdim. Sonuçta o kızın seçtiği eşyalar. Sen gri sevsen bile neden daha özellkili bir modeli alamyasın ki ( bütçenize göre) Kendimden örnek vereyim benim de k validemler seçmişlermiş nişanlım ödüyormuş taksitlerini biz nişanlanmadan çok kısa süre öncesinde. Kabul etmedim. Gittim beğendiğim modelleri aldım ama bütçeleri uygun olmasaydı da bütçeye ne uyarsa ona göre alırdım ama kendi seçtiklerimi kullanırdım. Çamaşır makinesi almış 3-4 yıl önce nişanlım için.o dururken kendi makinesi arızalanmış gitmiş kendine üst model almış hala nişanlıma aldıkları makineyi saklıyor onu da geri çevirdim ben kabul etmedim. Ş dışındaki eve gönderdiler orda kullanyorlar şimdi.

Ben olsam asla kabul etmezdim. Sonuçta o kızın seçtiği eşyalar. Sen gri sevsen bile neden daha özellkili bir modeli alamyasın ki ( bütçenize göre) Kendimden örnek vereyim benim de k validemler seçmişlermiş nişanlım ödüyormuş taksitlerini biz nişanlanmadan çok kısa süre öncesinde. Kabul etmedim. Gittim beğendiğim modelleri aldım ama bütçeleri uygun olmasaydı da bütçeye ne uyarsa ona göre alırdım ama kendi seçtiklerimi kullanırdım. Çamaşır makinesi almış 3-4 yıl önce nişanlım için.o dururken kendi makinesi arızalanmış gitmiş kendine üst model almış hala nişanlıma aldıkları makineyi saklıyor onu da geri çevirdim ben kabul etmedim. Ş dışındaki eve gönderdiler orda kullanyorlar şimdi.

kabul etmiycem sanirim annem üzülüyor benim kizim ilk defa evlencek ve o kizin esyalarini kullansin istemiyorum diyor,annemi üzmek istemiyorum böyle bi basit konudan napiyim bu aralar bayagi mutsuz zaten kardesimle ilgili sorunlar yasiyoruz o annemi bayagi üzüyor aglayip döküyor bir de ben üzmek istemiyorum böyle bi konudan dolayi sonucta bana biraktilar bende kabul etmiycem sanirim insallah sorun cikmazz !!! haklisin bütceleri olmasa bile o an ben sunu istiyorum diye tutturmam zaten herkesin bütcesine göre :61:

İlginç yani he

Niye kabul etmeyesiniz ki. Kullanılmamış, gıcır gıcır ambalajlı eşyalar. Nolur kullansanız. Ne gerek var hazır ambalajlı eşyalar dururken bir daha almaya. Ona vereceğiniz parayla başka şeyler alırsınız evinize.

ben olsam asla geri çevirmezdim. Nolacak sanki, nişanı atan kızın duygusal bağımı oluştu beyaz eşyalarla, sadece kız seçmiş almış kullanmamış etmemiş. Sıfır km beyaz eşya. Gurur yapmanın yeri değil kullanın bence. yani ben olsam bir güzel kullanır ona vereceğim parayla da mis gibi mobilyalar alırdım evime.:6:

Ayyyy ne yorumlar yapılmış.
"abisinin beyaz eşyalarla hatırası var, eşyaları görünce o günler aklına gelecek" fiilan. Yok artık millet, yok artık. Hatırlayacak başka birşey bulamıyormu bu kayın sıfatındaki arkadaş da beyaz eşyaya bakınca üzülecek, harap bitap olacak.:36: Bu kadar duygusal olacağını hiç sanmıyorum. Yani böylesine duygusal bir erkek yok dünyada maalesef. Bi kere teklif eden adamın kendisi yahu.:92:

Sevgili konu sahibi arkadaş, annene de anlam veremedim. Ne diye tutturuyor o kızın eşyaları diye. Şimdi işi yokuşa sürmenin ne anlamı var. Kullanılmamış ambalajında beyaz eşyadan bahsediyoruz, iğne iplikten değil. Ha deyince alınmıyor bu eşyalar. Annende öyle bir tepki vermişki sanki paçavra mobilyalar, bozuk eşyalar veriliyor size.

Yapıcı olmak lazım(annenizden bahsediyorum)

Ayyyy ne yorumlar yapılmış.
"abisinin beyaz eşyalarla hatırası var, eşyaları görünce o günler aklına gelecek" fiilan. Yok artık millet, yok artık. Hatırlayacak başka birşey bulamıyormu bu kayın sıfatındaki arkadaş da beyaz eşyaya bakınca üzülecek, harap bitap olacak.:36: Bu kadar duygusal olacağını hiç sanmıyorum. Yani böylesine duygusal bir erkek yok dünyada maalesef. Bi kere teklif eden adamın kendisi yahu.:92:

Sevgili konu sahibi arkadaş, annene de anlam veremedim. Ne diye tutturuyor o kızın eşyaları diye. Şimdi işi yokuşa sürmenin ne anlamı var. Kullanılmamış ambalajında beyaz eşyadan bahsediyoruz, iğne iplikten değil. Ha deyince alınmıyor bu eşyalar. Annende öyle bir tepki vermişki sanki paçavra mobilyalar, bozuk eşyalar veriliyor size.

Yapıcı olmak lazım(annenizden bahsediyorum)

:71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71: :71:

Konu baslıgını okuyunca soyle dusundum;
Herhalde konu sahıbesı evlenıyor, mustakbel esının 2. evlılıgı
ve bahsı gecen esyalar ılk evlılıgınden kalmıs esyalar.

Ama bır bakıyorum, hıc alakası yok dusundugum seyle.

Esyalar muhtemelen en son modaya uygun sekılde alınmıstır.
Kutusundan dahı cıkarılmamıs bu esyalar, tam anlamı ıle hepsı sıfır.
Tamam onları baska bırı secmıs, ama zaten cogunlukla beyaz esyaları kızlar secmez.
Ya da ben mı cok saftım, ben secmedım.
Esım, bazı esyaları henuz bız tanısmadan once almıs.
Bunun lafını hıc yapmadım, sonucta onun zevkıne guvendım ve bugun dahı hıc pısman olmadım.

Annenızde bır alem, sankı dugun yapılmıyor, gelınlık gıyındırılmıyor.
Alt tarafı daha once alınmıs sıfır esyalar, sıze verılıyor.
Valla ben olsam, esyalara acırdım, ne olacak o kadar esya dıye dusunur, kabul ederdım.

Kızın esyalarıymıs-mıs. Ne alaka? Kızın esyası olsa, bugun onlar kızda olurdu.
Kız elını bıle surmemıs, abı uzulurmus, bılmem ne.
Yanı bır kere erkekler cok duygusal davranmaz, ıkıncısı erkekler mutfaga pek gırmez (:

Tabıı yıne karar sızın, hayırlısı olsun.

Bence kaynın cidden iyi niyetli biri nedenmi sen diyorsunki satılmaz geri almaz bayisi, sana şunu söyleyeyim o eşyalara ne muhtaç insan var. Biraz indirim yapılıp satılabilir yani birşekilde isteseler paraya dönüşür. Ben olsam kabul ederdim. İçine sinmiyorsa ne yapayım diye düşünüyorsan alma tabi sonra pişman olursun.

keske benimde buyuk kaynim olsada
nisanlisindan ayrilsa ve kullanamadigi esyalari
bize verseydi evlendigimizde cokta makbule gecerdi vallahi :)
kotuyum biliyorum :51:

söyle bi durum var ortada bunu orta sayfalarda bi arkadasa yazmistim : kaynimgil severek ayrildilar ve lüzumsuz bi konudan ve daha gecen haftaya kadar birbirlerinin facebooklarinda bile eklilerdi ve hala sohbet ediyorlardi,yani her an barisma durumlarida olabilir daha dogrusu söyle söyleyim kiz barismak icin elinden gelen herseyi yapiyor cokta pisman ama kaynim isi gurur meselesine getirdi yoksa aralarinda hic bir problem yoktu ufak biseyden dolayi ayrildilar onuda söyleyim hatta nisan icin alyans aldiklarinda kiz 2.5 milyarlik alyans aldirmis ve kaynanamda biraz bozulmus cünkü kaynima aldiklari yüzük yani kiz tarafinin aldigi yüzük 700 tl lik anlatabiliyormuyum sorun burdan cikmisti ileride bunlar barisirlarsa ne olcak su an bize sözlümün dedesi bir ev verdi her evlenen torununa bir ev veriyor evin anahtarida sözlümde o esyalari eger alip kabul edip kendi evimize götürsek ve diyelim bunlar baristi kiz sorsa kaynanama veya sözlüme veya kaynima sorsa benim sectigim beyaz esyalar nerde diye ??? bunlar cevap olarak benim evimi gösterdiklerinde bu kez ben kendimi suclu hissederim sonucta eger barisirlarsa kiii ben bariscaklarindan eminim 8 yildir biriktelerdi ufak biseyden ayrildilar nisan attilar is gurur meselesine geldi...eger kiz esyalari benim evimde görürse nasil kabul edersin benim esyalarim bunla diyemezmiydin o ümit abimin hakki o esyalar onun nasibi diye dese ; ben kiza ne cevap vercem iste saliha abla kusura bakma esyalarini kabul ettim kaynanam istedi abimde kendi vermek isteyince bende kabul ettim desem bu kez yine onlara olur olan yalan mi ??? bu kez kiz sen neden esyalari vermek istedin diycek....cok karisik bir durum yani anlatabiliyormuyum yoksa ne var bunda esyayi alirim kullanirim ama kizla ayni mahallede oturuyorlar hepsi ayni mahallede ankarada ve ayni mahalledeler ya da söyle söyleyim barismasalarda kiz kaynanamla ve kaynimla görüsmüyor ama evdeki diger herkesle selamlasiyor..vs bir gün biz evlendigimide hayirli olsun diyer evimize gelse ve o esyalari görünce üzülmez mi ...üzülmek ne kelime yaaa hersey kolay gibi gelebilir ordan bakildiginda ama ben herseyin en ince ayrintisina kadar düsünüyorum cok zor bi durum simdi kabul etsem ben arada kalacagim yoksa ben napayim esyalarin modelini markasini sonucta beyaz esya alirim otururum ona verilcek paraylada dger esyalarimi karsilarim anlatabiliyormuyum asil sorn bu

Bence kaynın cidden iyi niyetli biri nedenmi sen diyorsunki satılmaz geri almaz bayisi, sana şunu söyleyeyim o eşyalara ne muhtaç insan var. Biraz indirim yapılıp satılabilir yani birşekilde isteseler paraya dönüşür. Ben olsam kabul ederdim. İçine sinmiyorsa ne yapayım diye düşünüyorsan alma tabi sonra pişman olursun.

ALLAH a sükür sözlümün ailesinden cok memnunum hele ki kaynim her insanla anlasabilen öyle etliye sütlüye karisan biri degil cok iyi bir insandir cokta seviyorum kayinlarimin ikisinide ...ben demiyorum satilmaz geri almaz bayisi diye kaynanam gitmis demis adama yani aldiklari yere biz zamaninda ...su tarihte beyaz esya almistik diye hatta modellerini bile göstermis adama ama adam hayir abla olmaz alamam demis hatta biraz israr etmis durumuda anlatmis bak evladim böyle böyle demis yeni bi yuva kurcaz onlar gelsin secsin demis yok demis adam olmaz demis,kaynanamin dedikleri aynen bu ama burda cogu kisi demis ki geri alir veya takas edilir diyeee demisler kaynanamin bana söyledigide bu valla

Son mesajlarınızı okuyunca yazmak ıstedım yenıden.
Sız en ıyısı kabul etmeyın, bellıkı ıcınıze her ne sebeple olursa olsun sınmıyor.
ılerıde bır gun bır sekılde pısman olursanız, 'ah ben dusunmustum' demektense,
red edın, kafanız rahat olsun.

Son mesajlarınızı okuyunca yazmak ıstedım yenıden.
Sız en ıyısı kabul etmeyın, bellıkı ıcınıze her ne sebeple olursa olsun sınmıyor.
ılerıde bır gun bır sekılde pısman olursanız, 'ah ben dusunmustum' demektense,
red edın, kafanız rahat olsun.

cok tesekkür ederim yorumlariniz icin gercekten cok saolun sizin ilk mesajinizi okurken tam o anda sözlüm aradi kendisi askerde su an ve o konuyu annesiyle konusup kendisi halledecekmis hic bir sekilde istemiyormus sana sorarsa annem kabul etmiyorum anne de dedi ve kabul etmiycez tekrar cok tsk ediyorum yorumlar icin :71::71::71:

Back
X