Sizce ne yapmalıyım. Doğru olur mu.

Kapıdan ver geç hislerine güven

• Evet

OY: 23 85,2%
  • Hayır

OY: 4 14,8%

• Ankete Katılan
    27

Kirpapatyam46

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2015
999
389
103
Kızlar slm işin içinden çıkamadım size bir sorayım dedim.

Benim bi tanıdığımın kızı doğum yaptı neredeyse 4 beş ay oldu.
Evlerimiz de çok çok yakın ama garip bi şekilde be bu kadından negatif enerji alıyorum ne bileyim samimi gelmio her ne kadar kuruntu yapma deyip sokulsam hep bi içimde bir şey var. Bebeğe hediye aldım ama ne gitmek nede çağırıp hediyesini vermek istiyorum. Dışarı çıkarken acelem var deyip kapısını çalıp bebişin bir türlü görmeye gelemedim ama hediyesi biraz daha kalırsa küçülecek artık deyip kapıdan versem. Ayıp olur mu hiç verme demeyi olmaz bizde bu tür şeyler önemli. Hediye VS. Şimdiden teşekkürler

Koronayı bahane eden insanlara sinir olduğum için koronayı bahane edin demeyeceğim. Nikaha, düğüne, ziyarete korona var diyerek gitmeyip avm’den, konserden vb gezme aktivitelerinden eksik kalmayan çok insan gördüğüm için bu çifte standart durumunu kendi adıma hoş bulmuyorum.

Hediye alacak kadar yakın ama yarım saat oturup muhabbet edemeyecek kadar uzak olmanız garip geldi bana. Bir yere yetişmem lazım unutmadan vereyim dedim başka zaman uğrarım diyerek kapıdan verebilirsiniz belki aklıma başka sebep gelmedi. Bu kadar sevmediğiniz bir insana da hediye götürmek için kasmayın bu kadar. Hediye içten gelince güzeldir

İlla ki hediyeyi verecekseniz sizin gitmeniz uygun olur. Hediye vermek için eve çağırılmaz. Sevmediğiniz ama hediye vermeniz gereken biriyse gittiğinizde sarılıp öpüşmeyin, hatta maskenizi çıkarmayın ve "malum pandemi dönemi, ben de işe vs. gittiğim için nolur nolmaz bir şey varsa bebeğe veya sana bulaşmasını istemem" diyerek 15-20 dk oturun ve kalkın. Üzerine uzun uzun düşünüp strese girecek bir durum değil :)

Ne olacak girin bir yarım saat oturun. Herkesin herkesle enerjisi tutmuyor ne yazık ki.

Bence kısa da olsa oturun öyle kapıdan vermek hoş olmaz gibi bana kalsa gelmeseler de takılmam ama laf edebilirler

Görüşmek istemediğiniz kişiye birdaha hediye almayın, madem almışsınız bebeği için ,hastalık var içeri girmeyeceğim bebeğe ,sana bulaşmasın tebrik etmek istedim diye kapıdan verin hediyesini, madem sevmiyorsunuz niye hediye alıp kendinizi görüşmek zorunda bırakıyorsunuz ki?

Görüşmek istemediğim kişiye hediye de almazdım. Bence telaşe gerek yok başkasına verirsiniz hiç vermeyin

Bence bı kere deneyin, hediyesini verin maskeyle yarım saat oturup çıkın. Hoşunuza gitmezse bir daha görüşmemiş olursunuz . Büyük ihtimalle elektrik alamayacaksınız ama madem kararsızsiniz, tek sefer deneyin.

Kimse istemediği yere gitmek zorunda değil.Istedigi yere de gönlünce gidebilir.Bu kimseyi ilgilendirmez.Yeni doğan bebeğin yanına covid olmasa da gidilmemeli,şu zamanda hiç gidilmemeli.Kapidan verip geçin bence.

Ben olsam alınırım. Kapıdan hediye verilip gidilmesi ne bileyim tuhaf hissettirirdi. Senin yerinde olsam 1 gün önceden haber ederim giderdim. Gidince de yarım saat yada kırk dakika oturur işim olduğunu söyler kalkardim. Gidişat iyi gidiyorsa oturur gitmiyorsa daraliyorsam rahat bahane bulurdum. Kasmayın akışa bırakın. Biz kadınlar kendimizi darliyoruz strese sokuyoruz sal gitsin kendini. Bilemiyorum bireysel olarak evine oturmaya hiç gittinmi? Belki çok keyifli sohbet olucak memnun ayrilacaksiniz hiç belli olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…