- 18 Temmuz 2018
- 2.426
- 2.174
- 63
- Konu Sahibi Tavuskelebegi
-
O zaman sıraya bağlayın bi rutin oluşturun. Bi hafta sen bi hafta o ya da bir gün sen bir gün o. Onda sıra olduğunda elini bir şeye sürme ama.Ama annelerde birlikte gelsin istiyor cocuklarini,gelinlerini.
Yani bizde durum bole.ondada care bulunmaz galiba
Yorumu yanlış kişiye yazmışsınız. Yorumu yazan arkadaş eltiye ameliyat oldum De demiş. Siz sanırım dışarda yiyin diyen başla bir üyeye yazacaktınızKöyde mi? Hangi cafeye çıksınlar, seçmek zor olur:)) şaka tabi, tam okumadınız sanırım
Evet evet. Dışarda takılın diyene atmıştım:))Yorumu yanlış kişiye yazmışsınız. Yorumu yazan arkadaş eltiye ameliyat oldum De demiş. Siz sanırım dışarda yiyin diyen başla bir üyeye yazacaktınız
Ben olsam gitmezdim bu şartlarda hiç bişey olmasa sinirlerim bozulacak . eşimle konuşurum kv de arar durumumu anlatırdım açık açık konuşurdum neticede hastalık da var . Eşimde bu yıl gitmeyi versin açık açık konuşunca sorun olmaz diye düşünüyorum. Sağlıktan daha önemli bişey yok . İş vakti sağlık sorunu olmayıp oturana karşı allerjim var.Merhaba arkadaşlar biz iki eltiyiz. eltim benden yaşça epey küçük.ikimizinde iki çocuğu var benimkiler büyük.onun bebeği var.Farkli şehirlerde oturuyoruz.Bayramda köye gidiyoruz Sorun şu ki bayramda köye gelmek istemediği için inat olarak hiç bir iş yapmıyor.kayinvalidemde ağzı var dili yok hiç birşey söylemiyor huzursuzluk çıkmasın diye ama her işi ben ve kayınvalidem yapıyor ben söylüyorum ilk başta güzellikle söylüyordum ama şimdi şu işi yap örnek bulaşıkları yıka sofraya tabak getir diye ama yinede kendi kalkıp bir iş yapmaz ev çok kalabalık ve misafirler geliyor bir hafta bazen 10 gün böyle oluyor.Sabah kalkıp 4 yaşındaki çocuğunakahvaltı hazırlamıyor (bebeğinden öncede boyle) ben üzülüp hazırlıyorum çocuğun günahı yok diyerek.Hazır kahvaltıya geliyor.Hazir sofraya oturuyor.Kaynım sorun çıkarmasın diye çok birşey demiyor.En son sofrada çok kötü bozdum kaynım bile bana hakverdi.Bu kış ameliyat oldum.evde bile zar zor iş yapıyorum eşim sağolsun işten gelip yemek yaptığı zamanlar oldu akşam sofrayı bile beraber kuruyoruz.Köydede bile yardım eder annesine bana .Simdi Köyde o kadar kişiye hizmet edemem eşim yapma diyor ama ben kayinvalideme kiyamiyorum ben mutfağa girmesem asla girmez eltim laf çaktırmadan vs.anlamiyor direkt söylemek istiyorum düzgün bir dille yada boşver diyorum sorun çıkarır eşiyle arasında ben sebep olmuş olurum.Ne yapayim fikir verebilirmisiniz?
Kaynım senede iki defa geliyor ailesini memleketini görüyor doğal olarak çocuklarında getirmek istiyor eltim normalde annesinin yanında aynı yerdeler yani aile oldular bunu idrak edemedi henuZ..Ben misafirliğe gittiğim yerde hemen girerirm mutfağa elimden geldiğince yardımcı olurum.misafir bile bunun gibi yapmaz .kendini premses olarak görüyor .Kayniniz eşini zorla köye getirmesin. Hem kişi sayı azalır, hemde bu kadar sinirinize dokunmaz. Bence başkasının evine gidip o kadar oturmak ayıp, ama kendini demek ki misafir olarak görüyor.
Eltinden cok onu zorla kayinvalidenize getirende degilmi suc?seni sevmeye bilir,kayinvalideni,belki koy ortamini?ben nedense pek kizamadim ona,belliki birseylerin tepkisi bu yaptiklari.Birde bir seyi merak ettim tatil olur ziyaret vs koye gidilir de siz neden kadinin evine iki aile bir anda gidiyorsunuzki?problem yasayacagim bir eltimle ayni anda kesseler beni gitmem mesela,kayinvalidenize de yazik,iki aile cocuklar kafasi almazki o kadar curcunayi yerinizde olsam esimle konusur bir dahaki sefere ayji anda gitmeyecegimi bildirirdim.
[/QUOTE
Eltinden cok onu zorla kayinvalidenize getirende degilmi suc?seni sevmeye bilir,kayinvalideni,belki koy ortamini?ben nedense pek kizamadim ona,belliki birseylerin tepkisi bu yaptiklari.Birde bir seyi merak ettim tatil olur ziyaret vs koye gidilir de siz neden kadinin evine iki aile bir anda gidiyorsunuzki?problem yasayacagim bir eltimle ayni anda kesseler beni gitmem mesela,kayinvalidenize de yazik,iki aile cocuklar kafasi almazki o kadar curcunayi yerinizde olsam esimle konusur bir dahaki sefere ayji anda gitmeyecegimi
Bu köyde bütün bayramı geçirme meselesi benimde hoşuma gitmiyor ilk evlendiğinde çok kavga ettik ama aramız bozulmasın sorun çıkmasın diye alttan aldım geç gidelim yada bir gün önce dönelim dediğim zaman eşim ikiletmiyor.eltimde genel olarak bize karşı direk bir sıkıntısı yok .Onun gelip gelmeme mevzusuna bir şey diyemem ama eşi sadece senede iki kere geliyor memleketine diğer zamanlar hep eltim kendi memleketinde zaten eşi için katlanabilir diye düşünüyorum ama aralarında ki mevzuyu bilemem.Kayinvalide çağırıyor bizi zaten bir ay dursak artık evinize gidin demezEltinden cok onu zorla kayinvalidenize getirende degilmi suc?seni sevmeye bilir,kayinvalideni,belki koy ortamini?ben nedense pek kizamadim ona,belliki birseylerin tepkisi bu yaptiklari.Birde bir seyi merak ettim tatil olur ziyaret vs koye gidilir de siz neden kadinin evine iki aile bir anda gidiyorsunuzki?problem yasayacagim bir eltimle ayni anda kesseler beni gitmem mesela,kayinvalidenize de yazik,iki aile cocuklar kafasi almazki o kadar curcunayi yerinizde olsam esimle konusur bir dahaki sefere ayji anda gitmeyecegimi bildirirdim.
Kaynım senede iki defa geliyor ailesini memleketini görüyor doğal olarak çocuklarında getirmek istiyor eltim normalde annesinin yanında aynı yerdeler yani aile oldular bunu idrak edemedi henuZ..Ben misafirliğe gittiğim yerde hemen girerirm mutfağa elimden geldiğince yardımcı olurum.misafir bile bunun gibi yapmaz .kendini premses olarak görüyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?