Sizce ne yapmalıyım?elti savaşları

Ama annelerde birlikte gelsin istiyor cocuklarini,gelinlerini.
Yani bizde durum bole.ondada care bulunmaz galiba
O zaman sıraya bağlayın bi rutin oluşturun. Bi hafta sen bi hafta o ya da bir gün sen bir gün o. Onda sıra olduğunda elini bir şeye sürme ama.

bence sorun onun iş yapmaması değil sizin tatilde köye gidip hizmetçi gibi iş yapmanız. hayattan zevk almayı bilmiyorsunuz cidden.

Kayınvalidenize kıyın bu sene siz kıpırdamayın ,eşiyle arasında sorun çıkacaksa çıksın siz kimsenin hizmetçisi değilsiniz ,sağlığınıza bakın

Ben olsam gitmezdim bu şartlarda hiç bişey olmasa sinirlerim bozulacak . eşimle konuşurum kv de arar durumumu anlatırdım açık açık konuşurdum neticede hastalık da var . Eşimde bu yıl gitmeyi versin açık açık konuşunca sorun olmaz diye düşünüyorum. Sağlıktan daha önemli bişey yok . İş vakti sağlık sorunu olmayıp oturana karşı allerjim var.

Eltinden cok onu zorla kayinvalidenize getirende degilmi suc?seni sevmeye bilir,kayinvalideni,belki koy ortamini?ben nedense pek kizamadim ona,belliki birseylerin tepkisi bu yaptiklari.Birde bir seyi merak ettim tatil olur ziyaret vs koye gidilir de siz neden kadinin evine iki aile bir anda gidiyorsunuzki?problem yasayacagim bir eltimle ayni anda kesseler beni gitmem mesela,kayinvalidenize de yazik,iki aile cocuklar kafasi almazki o kadar curcunayi yerinizde olsam esimle konusur bir dahaki sefere ayji anda gitmeyecegimi bildirirdim.

Kayniniz eşini zorla köye getirmesin. Hem kişi sayı azalır, hemde bu kadar sinirinize dokunmaz. Bence başkasının evine gidip o kadar oturmak ayıp, ama kendini demek ki misafir olarak görüyor.
Kaynım senede iki defa geliyor ailesini memleketini görüyor doğal olarak çocuklarında getirmek istiyor eltim normalde annesinin yanında aynı yerdeler yani aile oldular bunu idrak edemedi henuZ..Ben misafirliğe gittiğim yerde hemen girerirm mutfağa elimden geldiğince yardımcı olurum.misafir bile bunun gibi yapmaz .kendini premses olarak görüyor .
Bu köyde bütün bayramı geçirme meselesi benimde hoşuma gitmiyor ilk evlendiğinde çok kavga ettik ama aramız bozulmasın sorun çıkmasın diye alttan aldım geç gidelim yada bir gün önce dönelim dediğim zaman eşim ikiletmiyor.eltimde genel olarak bize karşı direk bir sıkıntısı yok .Onun gelip gelmeme mevzusuna bir şey diyemem ama eşi sadece senede iki kere geliyor memleketine diğer zamanlar hep eltim kendi memleketinde zaten eşi için katlanabilir diye düşünüyorum ama aralarında ki mevzuyu bilemem.Kayinvalide çağırıyor bizi zaten bir ay dursak artık evinize gidin demez

Ya yapın laf etmeyin
Yada yapmayın
Aslında çok basit
Koskoca kadına kalk iş yap demek size yakışırmı
Bana dese birisi öyle birşeyi, heleki eltim, çok pis bozardım kesin

Kendini premses olarak gördüğünden değil sanırım. Nasıl siz zamanında eşinizle bu köy mevzusunda kavga yaptıysanız oda kendi tarafında bu zoraki durumu protesto ediyor gibi geldi. Yaptığı doğru mu? Hayır. Baştan gitmemesi lazım. Ama siz işin içine karışsaniz ve kavga çıksa suçlu duruma düşersiniz gibi geldi, çünkü bu iyi bir firsat gelecek sefer köye gelmemek icin.

Hic yatili kalmadim kvde ama misafir gidince ben de biseye yardim etmem kendi yedigimi ictigimi toparlarim sadece, kendi cayimi da kendim alirim gerekirse. Onun disinda butun bulasiga veya yemek hazirlama olaylarina veya yapilacaksa temizlige filan girmem.

Ama yatili kaliyorsa bir işin ucundan tutmak gerekiyor biraz bir gunluk bir olay degil sonucta ama sizinde ayagina çay goturmeniz gerekmiyor sonucta onu da yapmayiverseydiniz.
Tabagini filan ortada birakiyorsa toplamayin biseyini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…