Sizce ne yapmalıyım kızlar???

baska bir zaman beraber gideceğinizi söyle canm

Kesinlikle hayır
Arkadaşlarla sonra gezmeye gidersiniz balayı başbaşa olur

Canım bu fikir çok saçma geldi,geçen sene bende evlendim ve balayına gittim Kıbrıs'a başbaşa.Açığım ama inanki kimsenin evine gidip kalamıyorum bile hele sen kapalısın nasıl rahat edersin bilemedim.İcabında arabada saçını açmak falan istesen açamazsın bile.Bide bu ilk yani onun birkere teklif etmesi çok saçma.Bende şimdi bayramda Kapadokya'ya gidicem gene eşimle başbaşayız.Seneye kızkardeşimle düşünüyoruz,onların arabası var ama biz gene uçakla gidicez otelde buluşuruz çünkü aynı arabada rahat edemeyiz .Gezi tatili yapıcaksınız sıkılmazsınız bile benden sana bir tavsiye sakın derim,eşinle şakaşlaşmak el ele yan yana arabada gitmek varken ,sus pus yol bitsinde sıkıldımla geçmesin yolculuğun.Sonra kimle giderseniz gidin kalabalıkta tatil güzel oluyor ama Balayında değil .Çok iyi düşün

Arkadaşlar nişanlıma ben istemiyorum dedim başta da söylediğim gibi zaten bana çekinerek söylemişti ben söyleyince daha ben bir şey demeden kusuruma bakma sana sormadan kabul ettim hata ettim dedi ve o çifte söyleyecek mesele kapandı yani .Bana destek olan herkese teşekkürler.

Esin belki bundan sonra sana sormadan biseye he demez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…