Sizce ne yapmalıyım kızlar???

turkologkubra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2015
10
3
86
31
Arkadaşlar 1ay sonra evleniyorum ve balayına çıkacağiz inşaallah. Ama nişanlımın yakın bir arkadaşı var. Geçen yıl evlendiler, ben arkadaşını tanıyorum ama eşiyle tanışamadık. Onlar balayına gidememişlerdi. Arkadaşı nişanlımı çok sever ve balayına birlikte gidelim demiş nişanlımda onu çok sever, sevdiğinden mi yoksa o an bir şey diyemediğinden mı bilmem bana sormadan kabul etmiş. Bana anlatırken biraz çekinerek söyledi ama kendisi de istekliydi. Arkadaşının arabası yok biz kütahyadayız muğladan bizim düğüne gelecekler bizim arabayla dördümüz gidecekmişiz ve ben tesettürlüyüm balayı için de kapadokya istiyorduk ve yol gerçekten uzun. Bir de arkadaşı nişanlımdan ayrılamaz yani 4lü takılırız bundan eminim. Kapadokyaya gitsek zaten otelin grupla gezi turlarına katılacaktık ama çoğunlukla dördümüz oluruz ve balayında baş başa kalsak daha rahat oluruz, hem ileride hatırladığımda kocamla başbasa anılarimı hatırlarım diyorum bi taraftan. Bir taraftan da aman canım bunlarla aynı yatakta mı yatacağım. Küçümsemiyorum kesinlikle ama çift biraz farklı . Burada anlatsam hem uzuun sürer hem yadırgarsınız mesela 25 yaşında olmalarına ragmen internette işleri bile olsa nişanlımı ararlar yapar mısın diye. Yani bizle gelmeseler gidemezler belki o tatile ya da zorlanırlar o yüzden gelsinler mi gelmesinleri bilemedim. Ama kızlar acil cevap verin vakit kısıtlı yer ayarlamak lazım. Cevap verenlere teşekkürler.

Arkadaş iyi arsızmış, insan çekinir balayı çiftine böyle bir teklifle gelmeye.
Onun adı balayı olmaz artık, arkadaş grubu olarak Kapadokta turuna çıkmış olursunuz.
Çok uyanıklarmış ya hazır araba gidiyor, biz de kuyruk olalım.
Dönüşte de Muğla'ya geri bırakacak mısınız?
Nişanlın fazla mı iyi niyetli yoksa saf mı?

Öyle saçma şey mi olur? Saçmalığın daniskası. Hayatımda duyduğum en saçma balayı fikri. Kendinize layık gördüğünüz balayı konsepti bu olmamalı.

Kesinlikle kabul etme balayına arkadaşla gidilir mi. Çekinmeden söyleyin balayında yalnız olmak istiyoruz sizinle başka zaman gideriz diye.
Ben tatile bile giderken peşime kimse takılsın istemiyorum, kafama göre takılmak, gönlümce gezmek için.

Arkadaşlarınızla da seneye gidersiniz. Üstelik sen eşini tanımıyormuşsun bile

Nisanlin daha evlilik baslamadan iyi alismis senin adina karar vermeye. Sinirini koy. Yoksa boyle gelir boyle gider. Cok cok cok pisman olursun. Balayinda toplu halde gzmek ne? " bende gelicem balayina sizle"diyen kv ile hic bi farki yok bunun. Kv kilikli arkadass!

Hayır herşeyi geçtim arkadaşın bu teklifi bile ne kadar mantıksız biri olduğunu gösteriyor...ay ne kadar düşüncesiz insanlar var ya

Asla böyle bi şeyi kabul etmezdim, ne demek balayına başka bi çiftle beraber çıkmak? Sıradan bi tatil değil bu adı üstünde balayı.
Ne yapıp edip vazgeçtiğinizi söyleyin, eşinize de sizden habersiz kimseye söz vermemesi konusunda uyarın.

Balayı sadece yataktan ibaret değil bu bu yüzden tabiki gelmesinler Canım ne münasebet

İlk tatiliniz, beraber yaşamaya başladığınız ilk günler. Kimseyi dahil etme. Sadece ikiniz olun. Eşin de evli olduğunu, üniversite arkadaşlarıyka grupça tatile çıkmadığını bilsin bir zahmet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…