• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyım

kartanesikar

Guru
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2013
366
187
303
5 ay önce bir ofiste işe başladım. Yerine işe başladığım arkadaş farklı bir yerde işe başlamıştı fakat çıkmış. Şimdi tekrar benim bulunduğum yerde işe başlayacak benim yerime.Fazladan bir kişi olacak beni muhasebeye alacaklar. Sıfırdan öğreneceğim pek bilgim yok. Sinir olmuş durumdayım. Ne yaptı etti aldırttı kendini tekrar.

5 ay önce bir ofiste işe başladım. Yerine işe başladığım arkadaş farklı bir yerde işe başlamıştı fakat çıkmış. Şimdi tekrar benim bulunduğum yerde işe başlayacak benim yerime.Fazladan bir kişi olacak beni muhasebeye alacaklar. Sıfırdan öğreneceğim pek bilgim yok. Sinir olmuş durumdayım. Ne yaptı etti aldırttı kendini tekrar.
şuan ne iş yapıyordunuz?

Siz gecici olarak gelmisseniz tekrar geri geldiginde almalari cok normal. Ya da ondan daha cok memnunlarsa gayet normal. Is hayatinda cok olur bu.

Kimse anne karninda ogrenmiyir işi bunu da ogrenirsin. Belki daha cok seversin hemen sinirlenmeye gerek yok.

ne kadar zaman oldu başlayalı? ofis tarzı biryerse sağlam temelli olmayabilir başka işler bakabilirsin bence

bende dedim eğer ben fazlalık olacaksam çıkarım. Patron saçmalama yok öyle birşey dedi. Kendisi muhasebeyi bana öğretecek. Çıkarmak istesen çıkarırdım dedi.

Siz gecici olarak gelmisseniz tekrar geri geldiginde almalari cok normal. Ya da ondan daha cok memnunlarsa gayet normal. Is hayatinda cok olur bu.

Kimse anne karninda ogrenmiyir işi bunu da ogrenirsin. Belki daha cok seversin hemen sinirlenmeye gerek yok.
Geçici olarak gelmedim.Ama kızın işe ihtiyacı varmış ve patron bana çıkan birini tekrar almam demişti.

siz tam olarak ne vasıfla işe girdiniz? göreviniz neydi? muhasbeey ek olarak ne bekliyolar?
düzgünce bi yazsanız da ona göre cevap versek.

siz tam olarak ne vasıfla işe girdiniz? göreviniz neydi? muhasbeey ek olarak ne bekliyolar?
düzgünce bi yazsanız da ona göre cevap versek.
ofisi ben açıp ben kapatıyorum çay kahve ofis temizliği ve muhasebeye yardım ediyorum.Zaten yoğun bir yer değil fazlasıyla boş vaktim var. Başka kişiye ihtiyaç yok şuan da

Back
X