Sizce ne yapmalıyım

Huzur kalplerde

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2016
820
266
103
34
Merhabalar ben 1,5 aydır özel sektörde bir firmada çalışıyorum ve iş yerinin işleyişi ve bulunduğum görev hoşuma gitmedi yarın da bir iş görüşmesine gitcem bir şey uydurup hani orası daha iyiyse oraya geçiş yapcam bu iş yerine artık gitmek istemiyorum hani hiç haber vermesem yine de içerideki maaşımı verirler mi? Bir de genel müdür çok aksi bir tip huysuz ve ihtiyar sizce ne yapmalıyım?

Icerdeki maasini her turlu vermek zorundalar. Ama cikis sartlariniz neler? Genelde ilk iki ay deneme suresi olur onceden bildirmeksizin cikabilirsiniz. Sozlesmede ne yaziyor?
Bizim burda bir kiz bildirmeden cikti. Cok zor durumda kaliriz 1 hafta daha gel sonra cik dediler. Gelmedi. Siciline islendi. O donem ben gunde 18 saat calismak zorunda kaldim. Muhtemelen bir daha tanidik yani vs olmadikca ise kabul edilmeyecek.

GeyikliGece çaktırmayın yarın iş görüşmesine gitcem tab işyerine bahane söyledim bir yere gitcem diye hani yarınki yer olursa hemen oraya geçiş yapcam işte çalışırken iş bulmak eet zor ama direk işten çıksam eminim daha zor olcaktır yani şuanda sekreterim daha önceden de sekreter yaptım am afirmadaki düzeni ve işleyişi bulunduğum pozisyondaki bazı görevlr hiç hoşuma gitmedi ki bu da çok tabii bir durum diye düşünüyorum yani acaba hiç haber vermeden çıksam acaba bir sıkıntı olur mu ki?

Cok farkli seylerden bahsediyoruz. Ben is bulamazsiniz is bulmak zor gibi bir durumdan bahsetmiyorum. Sicilinize islerlerse ne zaman nereye is basvurursaniz bu kayitlarinizda gorulecek. Muhtemelen hic bir yer bu sebeple sizi kabul etmeyecek. Deger mi? Neden haber vermeden cikmak istiyorsunuz? Insanlari yuz ustu birakmak cok yanlis bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…