• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmalıyım?

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
merhaba iyi bayramlar kızlar
Geçenlerde bir konu açmıştım annem kullanmadığım telefonumu bulmuş ve içindeki mesajları okumuş diye.tabi direk söylememişti ama ben okuduğunu anladım.
Neyse benim şimdiki derdim ne zaman annemle tartışsam sürekli beni tehditvari konuşuyor.az önce yine tartıştık babam beni haklı buldu anneme bi iki laf söyledi annemde daha çom sinirlendi ve hepinizin pisliklerini ben temizliyorum hepinizim yükünü yüklenmişim ben bir döksem ortua pisliklerinizi kulaklarınız sağır olur dedi.beni tehdt ediyor. :( ben şimdi ne yapayım ne yapmalıyım bana yardım edermisniz

Bırak döksün ortaya. Sürekli tehditle nereye kadar hele bir de annenin tehdit etmesi...

bu kadar gizli neyin varki canim cok olumcul birsey yok herhalde ucunda
Bir erkek arkadaşım vardı o telefonudazaten o vermişti bana ayrılınca bende kaldı.mesajlarımız vardı telefonda beraber olmuştum bir kere onunla ve en sonki mesajlarımız kavga şeklindeydi işte beni eve çağırdın falan filan tarzında şeyler yazmıştım ona

Bir erkek arkadaşım vardı o telefonudazaten o vermişti bana ayrılınca bende kaldı.mesajlarımız vardı telefonda beraber olmuştum bir kere onunla ve en sonki mesajlarımız kavga şeklindeydi işte beni eve çağırdın falan filan tarzında şeyler yazmıştım ona
baban anlayisli ve konusulacak bir insanasa anlat babana

Eski erkek arkadaşımla olan ilişkim beraber olmuştuk
Beraber olduysan bile bunu sonrasinda mesajda ne kadar konuştunuz ki.
Beraber olduk kelimeleriyle ise her tarafa cekilir bu.uzun zaman beraber olduk anlaminda.
He mesajlarda evde yasadiginiz cinselligi detayli yazistiysaniz bile artik bosverin okumus gormus uzerine gitmeyin.
Biri ile beraber olabilirsiniz seks yapabilirsinizde bunlari yazili hale getirmeyin lutfen ya anneniz bulmus iyi ki karsinizda ki koz olarak kullanabilirdi bile.
Siz sakin kalip tedirgin gorunmezseniz belki anneniz bir sure sonra artik susar

Back
X