Sizce ne yapmalıyım

• Konu Sahibi Konu Sahibi Hbnl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bu konuyu annenle daha fazla konuşma .
Sevdiğin çocuk mesleğini eline alsın. Zamanda geçsin eğer annen haklı değilse oda görür zaten .
Olayın üstüne körükle gitme. Sonra inan çok mutsuz olursun . Bak burda kaç tane ablan var çoğunluğu kocalarıdan yakınıyor . Yeter ki sevdiğim adamla olim mutsuz olmaya razıyım falan filan düşünceleri aklından kazı.
Konuyu hiç bı zaman ben açmadım hep annem açtı şimdiye kadar ve sürekli bu konuyu düşünüyo hem beni hem kendini çok yıpratıyo tv de gördüğü en küçük bı olayı bile sevgilime bağlıyo ve mantık evliliği yapmam konusunda sürekli konuşuyo

Konuyu hiç bı zaman ben açmadım hep annem açtı şimdiye kadar ve sürekli bu konuyu düşünüyo hem beni hem kendini çok yıpratıyo tv de gördüğü en küçük bı olayı bile sevgilime bağlıyo ve mantık evliliği yapmam konusunda sürekli konuşuyo
Senı zorla evlendırcek değıl ya . O konuşsun dursun . BAzı anneler böle napcan.
Atsan atılmazzz sattan satılmaz ANNE

İlerde inşlaahh annen haklı çıkmaz

Okulum bittikten sonrasını düşünüyorum şuanlik bişey yok
Size üniversite belli ki bir duruş,hayat görüşü katamamış yazık.
Üniversiteyi bitirip kaçmak nedir yahu?
Anneniz ya da hangi anne evladının mutsuz olmasını istemiş!
Eğer kendinizden sevdiğiniz kişiden eminseniz okul bitince meslek sahibi olup annenizi de ikna etmenin yolunu bulursunuz,nedir yani bu kadar mı acizsiniz?Ne yapacak anneniz zincirleyecek mi sizi?

yani her evliliğin inişleri çıkışları vardır, inişe geçtiğinde annemi dinlemeliydim diye dövünme, çıkışa geçtiğide iyi ki ayrılmamışım annemi dinleyip deme
bu haklı olmak olmamak mevzusu değil, hayat arkadaşını bulduğuna inanıyorsan mücadele et, annen seni seviyorsa saygısı varsa en azından tanışır bi nişan süresine katlanır, çok zor olmasa gerek
zaten gerçekten iyi bir hayat arkadaşı bulmak imkansız kadar zor, bulduysan neden kaybedesin
burda tam tersi olsa yani kaynanan seni istemese farklı tepki verilirdi, anneler çocuklarının hayatına bir yere kadar müdehale edebilir, tecrubeler tabii ki değerlidir ama bu senin hayatın, hayatın hakkındaki kararları doğru ya da yanlış sen vermelisin, yoksa sürekli annelerinin fikirlerini ön planda tutanlar asla yetişkin olamaz olgunlaşamaz, hatta muhtelemelen hayatın bazı güzelliklerinden de mahrum kalırlar
eğer annen duygusal ve psikolojik olarak seni çökertmeye çalışıyorsa bu konuda sen duygusal ve psikolojik olarak dikkatli ol, tamamen mantıklı düşün, görmezden gel derim, ki söylediğin kadarıyla pek mantıklı gerekçeleri yok
yani annen başka bişey söyler biz burda başka başka şeyler söyleriz, en doğrusu senin içinden geçen mantık süzgecinden geçerdir, sonuçta biz seni, sevgilini ve anneni tanımıyoruz
Benden büyük bı kuzenim ablam diyebilirim bu konuyu çok düşündüğümü ve eskisi gibi olmadığımi kendimi çok fazla yiprattigimin çok belli olduğunu söyledi ama annemin laflarınin yanında psikolojimin normal kalması imkansız

Benden büyük bı kuzenim ablam diyebilirim bu konuyu çok düşündüğümü ve eskisi gibi olmadığımi kendimi çok fazla yiprattigimin çok belli olduğunu söyledi ama annemin laflarınin yanında psikolojimin normal kalması imkansız

annen gerçekten iyi niyetliyse en azından çocuğu tanır, tanımak ister, sonra sana iyi taraflarını kötü taraflarını söyleyip seçimi sana bırakır, çünkü gerçek sevgi budur bence... ama annen hiç tanımıyor, tanımadığı halde bir sürü laf sayıyor. hadi tanıyıpta ölümüne karşı çıksa tamam annen haklı olabilir diyeceğim
sen annenin uzantısı, tapulu malı, parçası falan değilsin, sen ondan ayrı bir birey ve yetişkinsin
gerektiğinde de dur demesini dur diyecek gücün yoksa da görmezsen gelmeyi bilmelisin, buna saygısızlık değil kendini kendi kişiliğini karakterini hayatını koruma denir
bazen sevdiğimiz insanların bizden bazı çıkarları olabilir bu duruma karşı ayık olmak ve öyle değerlendirmek gerekir, örneğin kızı amerikada burslu üni kazanmış bi annenin kızına beni terk edip gidemezsin demesi gibi, tamamen duygusal ve psikolojik şiddet bu mesela yani
annem bu çocukla evlenirsem kendisi ne kaybeder benim için değil de kendi için endişe ediyor olabilir mi diye düşün

şapı döversen olur mu şeker, cinsini sevdiğim cinsine çeker
demiş büyüüük büyüüüüüük atalarımız. büyüklerinin sözünü dinle biraz.

Kaçmayı unutun ve annenizi dinleyin sizden başka herkes hayır diyorsa siz aşktan göremez olmuş olabilirsiniz.

Back
X