Allah korusun benim başıma böyle birşey gelse onlara dünyayı dar ederdim ne adım atması acaba onlar adım atsa bile ben asla görüşmem olacak iş mi Allah aşkına ya . Dünyada namustan öte ne var en büyük iftira ona yapılandır bence . Bu arada meraktan soruyorum görümcenle nişanlısına ne oldu
Saçmalama canım ne abartması Allah aşkına ya . Yanlız senin ailende kafayı yemiş herhaldeAyrıldılar. Bu arada gercekten birtek ben mi boyle düşünüp abartiyorum diyordum. Saglikli düsünebilen insanlarla konusmak güzel teşekkür ederim
Saçmalama canım ne abartması Allah aşkına ya . Yanlız senin ailende kafayı yemiş herhalde
Onları Yok say tamam mı boşver onların vereceği bir taş çorba batsın olacak iş mi ? Eşin ne diyorGeri kafalılik mi desem. Ne desem bilmiyorum. Tmm iftirayı atan gorümcem ama agzini acip iki kelime edip onu susturamayanlarda onlar. Ben hamileyim ve başka bir sehirden onlarin sehrine geldim burda kimsem yok. İnanin kimse sormadi bir tas corbaya ihtiyacın var mi diye.
Onları Yok say tamam mı boşver onların vereceği bir taş çorba batsın olacak iş mi ? Eşin ne diyor
Kızına birşey söylemeyerek olaya müdehale etmeyerek anneside birşey yapmış oldu sonuçtaEşim en azindan annesiyle barismami istiyor. Ama israrcı degil. Annesinin birsey yapmadigini düşünüyor
Kızına birşey söylemeyerek olaya müdehale etmeyerek anneside birşey yapmış oldu sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?