Sizce ne yapmalıyım

Elma92

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2018
160
105
103
33
Merhaba hanımlar.. konu aslinda cok uzun ama kisaca özetlemek gerekirse; gorumcem bana iftira atti nişanlisindan ayrilma sebebinin benim namussuzlugum oldugunu iddia etti. Nişanlisi guya beni arastirmis vs vs Bunu eşime de anlatti biz nisanlisiyla yuzlestirmeye evine gittik ve suclu olduk aile beni esimi kiskirtmakla suçladi. Ama inanin esimi katil olmaktan zor kurtardim. Neyse ki benim masumluğum ortaya cikti ama onun psikolojisi bozuk deyip onun yaptigini hafifletip bizim nisanliyi alip gitmemiz suc oldu. 5 6 aydir hicbiryle gorusmuyordum. Simdi bana iftira atan kiz eşimle barismak istiyo ve digerleri de bu kez esim ailesinden uzaklastigi icin beni suçluyorlar. Gorumcem neyse de ailenin diger uyeleriyle barismak icin benden adim bekliyorlar. Sizce ne yapmaliyim? Bu o görümcemle ilk vakamiz deil ve aile hep onun yaninda eve para getirdigi icin. Aile ile barismam o kizlada barismam demek kafam çok karışık

Hasta ruhlu herhalde görümceniz...

Atılacak bir adım görmüyorum...
Onlar atmalı esas!

Zira yenilir yutulur şey değil!

Son düzenleme:
Ne kadar çirkin bir durum!
Ben olsam adım falan atmazdım. Basit bir konu değil çünkü

Kesinlikle barışmazdım. Eşiniz gidip konuşmak istiyorsa konuşsun siz nötr kalın.Yaptıkları çok ayıp farkında değiller galiba..

Malesef benim canimi sıkan da bu herkes benim adım atmami bekliyo kendi ailem bile. Tamam gorumcenle gorusme ama kaynanani ara diyorlar. Onlar beni zaten çoktan silmiş yoksaymişlar. Esimi de oyle. Yine de eşime israr ettim baris annenle die sonuçta annesi. Barıştı onlar ama bana bir adım yok tabi. Eşim benim hakliligimi savunmuş onlarda bizim kiz yapmaz demis sonra da ne yapalim kizimiz demişler :)

Allah korusun benim başıma böyle birşey gelse onlara dünyayı dar ederdim ne adım atması acaba onlar adım atsa bile ben asla görüşmem olacak iş mi Allah aşkına ya . Dünyada namustan öte ne var en büyük iftira ona yapılandır bence . Bu arada meraktan soruyorum görümcenle nişanlısına ne oldu

Allah korusun benim başıma böyle birşey gelse onlara dünyayı dar ederdim ne adım atması acaba onlar adım atsa bile ben asla görüşmem olacak iş mi Allah aşkına ya . Dünyada namustan öte ne var en büyük iftira ona yapılandır bence . Bu arada meraktan soruyorum görümcenle nişanlısına ne oldu

Ayrıldılar. Bu arada gercekten birtek ben mi boyle düşünüp abartiyorum diyordum. Saglikli düsünebilen insanlarla konusmak güzel teşekkür ederim

Ayrıldılar. Bu arada gercekten birtek ben mi boyle düşünüp abartiyorum diyordum. Saglikli düsünebilen insanlarla konusmak güzel teşekkür ederim
Saçmalama canım ne abartması Allah aşkına ya . Yanlız senin ailende kafayı yemiş herhalde

Saçmalama canım ne abartması Allah aşkına ya . Yanlız senin ailende kafayı yemiş herhalde

Geri kafalılik mi desem. Ne desem bilmiyorum. Tmm iftirayı atan gorümcem ama agzini acip iki kelime edip onu susturamayanlarda onlar. Ben hamileyim ve başka bir sehirden onlarin sehrine geldim burda kimsem yok. İnanin kimse sormadi bir tas corbaya ihtiyacın var mi diye.

Benim namusuma laf atacaklar üstüne ilk adımı benden bekleyecekler ..ne diriniz dirime ne ölünüz ölüme derdim konusmazdim

Eşim de soyleyemese de en azindan annesiyle barışmami istiyor o birsey yapmadi vs diyor. Iyi de kizini da kulagindan tutup sen napiyosun demedi. /mecazi anlamda dedim şiddet olarak demedim :)

Geri kafalılik mi desem. Ne desem bilmiyorum. Tmm iftirayı atan gorümcem ama agzini acip iki kelime edip onu susturamayanlarda onlar. Ben hamileyim ve başka bir sehirden onlarin sehrine geldim burda kimsem yok. İnanin kimse sormadi bir tas corbaya ihtiyacın var mi diye.
Onları Yok say tamam mı boşver onların vereceği bir taş çorba batsın olacak iş mi ? Eşin ne diyor

Eşim en azindan annesiyle barismami istiyor. Ama israrcı degil. Annesinin birsey yapmadigini düşünüyor
Kızına birşey söylemeyerek olaya müdehale etmeyerek anneside birşey yapmış oldu sonuçta

Kızına birşey söylemeyerek olaya müdehale etmeyerek anneside birşey yapmış oldu sonuçta

Bende öyle düşünüyorum. Daha dün kavgali oldugum gorumcem eşimi aradi esim acmadi sonra ortanca gorumceme sordu ne oluyo die telefonu benim açtırmadigimi ima etti (ortancayla konusuyorz) artık aileyle barisin en azindan anne babayla barışın vs dedi esime eşim de ben israr edemem deyince sen babayla da baris ona ısrar etme kendi barıssın ki tatmin olsun dedi. Beni daha çok strese soktular fıtığım tuttu gerilmekten. Ilac ta alamiyorum. Etraftaki herkes sanki beni sucluyor gibi hissettim. O yüzden yazma geregi duydum

Iftira atan kardesin olsun isterse, affi yok bence bu sucun.

Back
X