Sizce ne yapmalıyım ?

Geister

Ancamı aklına geldi !!
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2018
285
333
18
İyi akşamlar hanımlar ..
Konuya hemen başlıyorum ..!
Benim çok samimi olmadığım ama uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşım var ... Arkadaşım ve ablası iki kardeşle evlendiler . Yani iki erkek kardeş iki kız kardeş evlilik yaptı . İkisininde çocukları var .. Buraya kadar herşey normal ..
Gelelim soruna arkadaşımın KOCASI ve ablasının bir ilişkisi var . ( bugün onları uygunsuz bir vaziyette gördüm. ) şok oldum ! Onlar beni görmediler :( ne yapacağımı şaşırdım halende şoktayım ..
Söylesem arkadaşıma olaylar çok kötü boyut alabilir . Söylemesem içim rahat değil .. Keşke görmeseydim neden beni bulur böyle işler .. Kimseye anlatamadım konuyu içim içini yiyor .. Sizce ne yapmalıyım ..
Şimdiden teşekkürler zaman ayırıp okuduğunuz için ..

İyi akşamlar hanımlar ..
Konuya hemen başlıyorum ..!
Benim çok samimi olmadığım ama uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşım var ... Arkadaşım ve ablası iki kardeşle evlendiler . Yani iki erkek kardeş iki kız kardeş evlilik yaptı . İkisininde çocukları var .. Buraya kadar herşey normal ..
Gelelim soruna arkadaşımın KOCASI ve ablasının bir ilişkisi var . ( bugün onları uygunsuz bir vaziyette gördüm. ) şok oldum ! Onlar beni görmediler :KK43: ne yapacağımı şaşırdım halende şoktayım ..
Söylesem arkadaşıma olaylar çok kötü boyut alabilir . Söylemesem içim rahat değil .. Keşke görmeseydim neden beni bulur böyle işler .. Kimseye anlatamadım konuyu içim içini yiyor .. Sizce ne yapmalıyım ..
Şimdiden teşekkürler zaman ayırıp okuduğunuz için ..
Siz aldatılan kadın olsanız bilmek mi isterdiniz yoksa bilmemeyi mi?

Elinizde delil varsa bir yakınlarına anlatın derim büyük birisine öyle karar verin. Direk söylemek biraz zor olabilir

Çok kötü bir durum ya.Aldatılan arkadaşınızmış,aynı durumda ben bilmek isterdim,ama sonunda siz de kötü olabilirsiniz,bunu göze alarak konuşun konuşmaya niyetliyseniz.

Çok kötü bir durum ya.Aldatılan arkadaşınızmış,aynı durumda ben bilmek isterdim,ama sonunda siz de kötü olabilirsiniz,bunu göze alarak konuşun konuşmaya niyetliyseniz.
Yani olaylar büyür kan dökülür diye korkuyorum açıkcası iki şerefsiz kardeş var ortada :( ne yapacağım bilemedim

Söylemeyin. Böyle bir meseleye dahil olmak pek akıllıca degil...
ispat edemezsiniz de zaten.
Sonunda sen bizi kıskandın, kocamda gözün vardı’ya kadar gider bu mesele.

Bu konular çok hassas karışmayın bence
Siz daha ne olduğunu anlayamadan oklar size döner ve birde bakmışsınız suçlu siz oluvermişsiniz :işsiz:

kardeşleri benzetmiş olabilirmisiniz?
sizde gördüğünüze göre ortalık yerde buna nasıl cesaret etsinler..
Keşke benzetsem ama farklılar birisi sarı saçlı (doğal değil boya ) diğeri koyu renk .. Arkadaşımı ve ailesini tanıyorum .. Buna bi açıklık getireyim samimi değiliz derken aynı ortamlarda çok bulunuruz düğün ,doğum günü ,özel günler vs.. Ama kanka yada dost olarak değil arkadaşlık boyutumuz ..
Bi alışveriş merkezinin park yerinde arabanın içinde gördüm araba arkadaşımın eşinindi .. Ve içindeki ablası ve kocasıydı .. Öpüşüyırlardı :((

Keşke benzetsem ama farklılar birisi sarı saçlı (doğal değil boya ) diğeri koyu renk .. Arkadaşımı ve ailesini tanıyorum .. Buna bi açıklık getireyim samimi değiliz derken aynı ortamlarda çok bulunuruz düğün ,doğum günü ,özel günler vs.. Ama kanka yada dost olarak değil arkadaşlık boyutumuz ..
Bi alışveriş merkezinin park yerinde arabanın içinde gördüm araba arkadaşımın eşinindi .. Ve içindeki ablası ve kocasıydı .. Öpüşüyırlardı :KK43:(

yok ben erkek olan kardeşleri benzetmiş olabilirmisiniz dedim.

Ben olsam kıza, sahte bir adres açıp mail gönderirdim, nerede nasıl gördüğümü yazardım orda, inanıp inanmamak, araştırıp araştırmamak ona kalmış.

Yanlarına gidip oturabilir miyim diyecektin ..onlar sana şaşkın şaşkın bakarken hatta korkarak ,sen onlara dik dik bakacaktın ..hicbirsey demeden kalkıp gidecektin .olay hızla çözülüverecekti. .korkularından bir daha zor bir araya gelirlerdi .valla ben görsem bi tanıdığımı ,gider otururdum masalarına ..

Şimdi arkadaşına söylesen pislik çıkacak ,bilemedim ..

Back
X