Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buna benzer bir olaya şahit oldum ve söyledim. Çünkü aldatılan kadın zaten çok mağdurdu ve hamileydi; daha fazla yıpranmasını istemedim. İç hallerini çok iyi biliyordum; gönlüm razı olmadı. O yüzden söyledim.İyi akşamlar hanımlar ..
Konuya hemen başlıyorum ..!
Benim çok samimi olmadığım ama uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşım var ... Arkadaşım ve ablası iki kardeşle evlendiler . Yani iki erkek kardeş iki kız kardeş evlilik yaptı . İkisininde çocukları var .. Buraya kadar herşey normal ..
Gelelim soruna arkadaşımın KOCASI ve ablasının bir ilişkisi var . ( bugün onları uygunsuz bir vaziyette gördüm. ) şok oldum ! Onlar beni görmedilerne yapacağımı şaşırdım halende şoktayım ..
Söylesem arkadaşıma olaylar çok kötü boyut alabilir . Söylemesem içim rahat değil .. Keşke görmeseydim neden beni bulur böyle işler .. Kimseye anlatamadım konuyu içim içini yiyor .. Sizce ne yapmalıyım ..
Şimdiden teşekkürler zaman ayırıp okuduğunuz için ..
Arabanın camına yaklaşıp bakmadığınıza göre hata payınız olabileceğini unutmayin. Belki arabayı ödünç aldilar, belki siz erkek kardeşleri karıştırdınız, belki saç rengini değişti, belki tamamen farkli birinin arabasıydi sonucta model aynı olabilir plakaya kadar bilemezsiniz sanırım. Öpüşen insanlarin yüzü birbirine dönük olur, çok yakindan görme imkaniniz varsa onlar da sizi fark ederdi.Keşke benzetsem ama farklılar birisi sarı saçlı (doğal değil boya ) diğeri koyu renk .. Arkadaşımı ve ailesini tanıyorum .. Buna bi açıklık getireyim samimi değiliz derken aynı ortamlarda çok bulunuruz düğün ,doğum günü ,özel günler vs.. Ama kanka yada dost olarak değil arkadaşlık boyutumuz ..
Bi alışveriş merkezinin park yerinde arabanın içinde gördüm araba arkadaşımın eşinindi .. Ve içindeki ablası ve kocasıydı .. Öpüşüyırlardı(
Yaklaşıp bakmadım tabikide ama öpüşme bitikten sonra araba ile bizim arabanın yanından geçip gittiler ve tam olarak gördüm kimin kim olduğunu .( bizim araba park Halindeydi.. Onlar çıkarken ben yeni gelmiştim alışveriş merkezine ) . Yanılmayı bende çok isterdim ..Bu
Arabanın camına yaklaşıp bakmadığınıza göre hata payınız olabileceğini unutmayin. Belki arabayı ödünç aldilar, belki siz erkek kardeşleri karıştırdınız, belki saç rengini değişti, belki tamamen farkli birinin arabasıydi sonucta model aynı olabilir plakaya kadar bilemezsiniz sanırım. Öpüşen insanlarin yüzü birbirine dönük olur, çok yakindan görme imkaniniz varsa onlar da sizi fark ederdi.
İsminizi belli etmeden bence soylemelisinizİyi akşamlar hanımlar ..
Konuya hemen başlıyorum ..!
Benim çok samimi olmadığım ama uzun zamandır tanıdığım bir arkadaşım var ... Arkadaşım ve ablası iki kardeşle evlendiler . Yani iki erkek kardeş iki kız kardeş evlilik yaptı . İkisininde çocukları var .. Buraya kadar herşey normal ..
Gelelim soruna arkadaşımın KOCASI ve ablasının bir ilişkisi var . ( bugün onları uygunsuz bir vaziyette gördüm. ) şok oldum ! Onlar beni görmedilerne yapacağımı şaşırdım halende şoktayım ..
Söylesem arkadaşıma olaylar çok kötü boyut alabilir . Söylemesem içim rahat değil .. Keşke görmeseydim neden beni bulur böyle işler .. Kimseye anlatamadım konuyu içim içini yiyor .. Sizce ne yapmalıyım ..
Şimdiden teşekkürler zaman ayırıp okuduğunuz için ..
3 sayfada anlatilmisNasıl gördünüz,ne vaziyette gördünüz merak ettim ?![]()
3 sayfada anlatilmis
Sanirim gencligimde bende aynisini yapardim ama artik yaşlanip duruldum,:)Sağol canım ,olaylar feciymiş.
Ben olsam gider aldatan kadına söylerdim ,sen ne ayaksın diye ?
Sanirim gencligimde bende aynisini yapardim ama artik yaşlanip duruldum,:)
Böyle bir pislige karismamak en dogrusu er gec ortaya çikacaktır pislikle ugrasirsan üzerine sicrama ihtimali var bu insanlar icin inerjimi ve zamanimi harcamaya degermi diye düşünürdüm heralde ama aklımdan gecenlere uyarmiydim yoksa dayanamayip karisirmiydim bilmiyorum en iyisi hic şahit olmamak konu sahibininki kôtü şans olmus![]()
Gercekten bilmiyorum hic karsilasmadigim bir olay (çok şükür) o insanlari ne kadar tanidigim ve ne kadar yüzyüze geldigime bagli olarak degisirdi heraldeGerçekten görmemiş gibi davranabilir miydin ?
Ya hiç ilgim olmayan birileri olsa umurumda olmuyor çokkk gördüm ama ,tanıdığım ve yüz yüze geldiğim birileri .
Hemde öz kardeşinin eşiyle,umuma açık yerde ,sence cezalanmamalı mı ?
Gercekten bilmiyorum hic karsilasmadigim bir olay (çok şükür) o insanlari ne kadar tanidigim ve ne kadar yüzyüze geldigime bagli olarak degisirdi heralde
Aklima aski memnudaki Beşir karakteri geldi ihaneti gôrüp söyleyemedigi icin kendi kendini yeyip hastalanip ölmüstü yazik:)
Bende eskiden söylenmesi taraftariydim
Artik değilim.
Insanlar gercekten bir garip
Iyilik yapıyim derken altinda siz kalırsınız.
Bende aile sayılabilecek bir kadinin baska bir adamla uygunsuz fotoğraflarını gördüm. .
Ben esine söylemeyi hic düşünmedim ,niye bilmiyorum.
Neyse sonra hersey ortaya döküldü. Adam gözüyle esinin baskasiyla fotolarini gördü.
Affetti.
1 2 ay sonrada kadina araba aldı.
Sağolun ya kedimi bir an Beşir sandım .. İçim daraldı iyice valla ..aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsem bıyık.. O şerefsizler düşünmemişler ben ama en çok çocukları düşünüyorumGercekten bilmiyorum hic karsilasmadigim bir olay (çok şükür) o insanlari ne kadar tanidigim ve ne kadar yüzyüze geldigime bagli olarak degisirdi heralde
Aklima aski memnudaki Beşir karakteri geldi ihaneti gôrüp söyleyemedigi icin kendi kendini yeyip hastalanip ölmüstü yazik:)