Sizce ne yapmalıyım ?

8 aylık evlisiniz ve şiddet görmüşsünüz farkında mısınız? burada verilecek tavsiyeleri yapacağınızdan emin misiniz? eşinizin öfke kontrol problemi var ve bu ciddi sorunlara yol açabilir.

8 aylık evlisiniz ve şiddet görmüşsünüz farkında mısınız? burada verilecek tavsiyeleri yapacağınızdan emin misiniz? eşinizin öfke kontrol problemi var ve bu ciddi sorunlara yol açabilir.
Cok sinirlendigi zaman farkli biri olabiliyor suan yaptigindan cok pisman af diliyor ama ne yapacagimi.bilmiyorum ailemede anlatamiyorum buraya dokmek istedim içimi

İsteyerek ya da istemeyerek ne farkeder ki size şiddet uyguladı mı uyguladı. ..

Pişman olabilir ancak, başka bir zaman öfke anında yine yapacak . Öfke kontrolü yok dikkatli ol.

İsteyerek ya da istemeyerek ne farkeder ki size şiddet uyguladı mı uyguladı. ..

Pişman olabilir ancak, başka bir zaman öfke anında yine yapacak . Öfke kontrolü yok dikkatli ol.
Bende bundan korkuyorum cocuk sahibi olamak.istiyoruz hata onun icin gitmistim hastaneye bunlari yasayinca geri cekiliyorum bu istegimden

Bende inatciyimdir korkmuş gibi gostermem kendimi devamli dikine giderim gidiyorum annesinin isini yapiyorum gece yarisi tras olasi tutuyor hata bendeki gittim ben

çocuk sahibi olmak mı? böyle bir ortamda bu adamdan baba olabileceğine inanıyorsunuz yani. kesinlikle erteleyin olan çocuklara oluyor. mesleğim gereği bin bir çeşit aile ve yetiştirilen çocuklarla tanıştım. en büyük zarar çocuklara ve bu mesuliyettir

Back
X