Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
8 aylık evlisiniz ve şiddet görmüşsünüz farkında mısınız? burada verilecek tavsiyeleri yapacağınızdan emin misiniz? eşinizin öfke kontrol problemi var ve bu ciddi sorunlara yol açabilir.
8 aylık evlisiniz ve şiddet görmüşsünüz farkında mısınız? burada verilecek tavsiyeleri yapacağınızdan emin misiniz? eşinizin öfke kontrol problemi var ve bu ciddi sorunlara yol açabilir.
Cok sinirlendigi zaman farkli biri olabiliyor suan yaptigindan cok pisman af diliyor ama ne yapacagimi.bilmiyorum ailemede anlatamiyorum buraya dokmek istedim içimi
Cok sinirlendigi zaman farkli biri olabiliyor suan yaptigindan cok pisman af diliyor ama ne yapacagimi.bilmiyorum ailemede anlatamiyorum buraya dokmek istedim içimi
Bende inatciyimdir korkmuş gibi gostermem kendimi devamli dikine giderim gidiyorum annesinin isini yapiyorum gece yarisi tras olasi tutuyor hata bendeki gittim ben
çocuk sahibi olmak mı? böyle bir ortamda bu adamdan baba olabileceğine inanıyorsunuz yani. kesinlikle erteleyin olan çocuklara oluyor. mesleğim gereği bin bir çeşit aile ve yetiştirilen çocuklarla tanıştım. en büyük zarar çocuklara ve bu mesuliyettir