Sizce ne yapmalıyım??

moveon1881

Guru
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2011
246
183
303
41
İzmir
Yanlış anlamayın ama gelin görümce kaynana mevzuları bana hep saçma gelmiştir..
Hiç bu konuların içinde olmak istemem ama abimin sevgilisi sürekli benim yanımda abime trip atıyor, surat yapıyor.. mesela abim bi soru soruyor doğru düzgün cevap vermiyor.. Hanımlar bi akıl verin ya 🤷🏼‍♀️

Öyle tartışma,tersleme, trip atma durumlarında siz çıkın ortamdan. Evdeyseniz mutfağa, kafedeyseniz lavaboya falan gidin. Rahatsız oldupunuzu anlayıp dikkat ederler.

Seni bağlamaz bence🤷🏻‍♀️Belkide seninle hiç alakası yok, belkide normal tavrı bu, belki sen yanlış anlıyorsundur.. kısaca boşver..

Ay konuyla alakasi yok ama nickini görünce bihterini diyesim geldi :KK53: :KK53:
Konuyada yorumum hic karışma bence tatlım

Yanlış anlamayın ama gelin görümce kaynana mevzuları bana hep saçma gelmiştir..
Hiç bu konuların içinde olmak istemem ama abimin sevgilisi sürekli benim yanımda abime trip atıyor, surat yapıyor.. mesela abim bi soru soruyor doğru düzgün cevap vermiyor.. Hanımlar bi akıl verin ya 🤷🏼‍♀️
Saçma geliyorsa ve içinde olmak istemiyorsan olmamalısın. Farkında değilsin ama tam görümce olmuşsun. Bırak onlar böyle anlaşıyor demekki.
Not :bende hem gelin hem görümceyim😉

Bence bir insan ilişkisinde başkalarının karışmasını istemiyorsa başkalarının yanında da ona göre davranmalı.. iç meseleleri biraz gizlemeli diye düşünüyorum
Ortam buz gibi oluyor demissin ya her gorustugumuzde ortam buz gibi de sanane derlerse iste bu mesajindakini de. Bence mantıklı yazmışsın

Öyle tartışma,tersleme, trip atma durumlarında siz çıkın ortamdan. Evdeyseniz mutfağa, kafedeyseniz lavaboya falan gidin. Rahatsız oldupunuzu anlayıp dikkat ederler.
Düşünsene karşında sürekli tripli biri.. her görüşmemizde aynı şeyi yaşıyoruz.. özellerinde ne yaşadıkları beni ilgilendirmez ama ben her severinde buna şahit oluyorum.. bence bu etrafındakilere saygısızlık..

Bence bir insan ilişkisinde başkalarının karışmasını istemiyorsa başkalarının yanında da ona göre davranmalı.. iç meseleleri biraz gizlemeli diye düşünüyorum

Onların ilişkilerinde dengeleri tutturamamalari veya hataları olmasi size otomatik olarak söz hakkı tanımaz. Cok rahatsız oluyorsanız ikisi ile aynı anda zaman geçirmeyin. İlişkilerinin iç yüzünü bilemezsiniz. Karışmaya kalksanız içeriği doğru olsa dahi yinede kötü siz olursunuz.

Saçma geliyorsa ve içinde olmak istemiyorsan olmamalısın. Farkında değilsin ama tam görümce olmuşsun. Bırak onlar böyle anlaşıyor demekki.
Öyle değil canım
Öyle değil canım ya..her görüşmemizde aynı şey..özellerinde ne yaşadıkları beni ilgilendirmez ama ben her severinde buna şahit oluyorum.. inan çok rahatsız oluyorsun..

Back
X