- Konu Sahibi moveon1881
-
Bence bir insan ilişkisinde başkalarının karışmasını istemiyorsa başkalarının yanında da ona göre davranmalı.. iç meseleleri biraz gizlemeli diye düşünüyorumBaskalarin ilişkilerine karışmak doğru değildir. Abiniz ilişki sorunlarını kendi halletsin
Ay konuyla alakasi yok ama nickini görünce bihterini diyesim geldi
Konuyada yorumum hic karışma bence tatlım
Tabiki bi gerginlik mutlaka olur ama senin araya girmen oklari kendi üstüne cekmene sebep olurAy çok kötü oluyor ama ya.. her severinde ortam buz gibi oluyor.
Saçma geliyorsa ve içinde olmak istemiyorsan olmamalısın. Farkında değilsin ama tam görümce olmuşsun. Bırak onlar böyle anlaşıyor demekki.Yanlış anlamayın ama gelin görümce kaynana mevzuları bana hep saçma gelmiştir..
Hiç bu konuların içinde olmak istemem ama abimin sevgilisi sürekli benim yanımda abime trip atıyor, surat yapıyor.. mesela abim bi soru soruyor doğru düzgün cevap vermiyor.. Hanımlar bi akıl verin ya
Ortam buz gibi oluyor demissin ya her gorustugumuzde ortam buz gibi de sanane derlerse iste bu mesajindakini de. Bence mantıklı yazmışsınBence bir insan ilişkisinde başkalarının karışmasını istemiyorsa başkalarının yanında da ona göre davranmalı.. iç meseleleri biraz gizlemeli diye düşünüyorum
Düşünsene karşında sürekli tripli biri.. her görüşmemizde aynı şeyi yaşıyoruz.. özellerinde ne yaşadıkları beni ilgilendirmez ama ben her severinde buna şahit oluyorum.. bence bu etrafındakilere saygısızlık..Öyle tartışma,tersleme, trip atma durumlarında siz çıkın ortamdan. Evdeyseniz mutfağa, kafedeyseniz lavaboya falan gidin. Rahatsız oldupunuzu anlayıp dikkat ederler.
Bence bir insan ilişkisinde başkalarının karışmasını istemiyorsa başkalarının yanında da ona göre davranmalı.. iç meseleleri biraz gizlemeli diye düşünüyorum
Öyle değil canımSaçma geliyorsa ve içinde olmak istemiyorsan olmamalısın. Farkında değilsin ama tam görümce olmuşsun. Bırak onlar böyle anlaşıyor demekki.
Not :bende hem gelin hem görümceyim
Öyle değil canım ya..her görüşmemizde aynı şey..özellerinde ne yaşadıkları beni ilgilendirmez ama ben her severinde buna şahit oluyorum.. inan çok rahatsız oluyorsun..Saçma geliyorsa ve içinde olmak istemiyorsan olmamalısın. Farkında değilsin ama tam görümce olmuşsun. Bırak onlar böyle anlaşıyor demekki.
Not :bende hem gelin hem görümceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?