- 11 Mayıs 2016
- 2.011
- 1.714
- 83
- Konu Sahibi capricorn87
-
Faizler silinecek vs diye çıkınca bir heveelendim ama dediğiniz gibi hadi 3 taksit ödedim sonrası ne olacak doğru söylüyorsunuz açıkçası haciz vs den korkuyorum borçtan nefret ediyorum ama yapacak birseyim yok .Siz dersaneye gidin, isinize atanin, kyk borcunuzu oyle odersiniz. Surekli yapilandirma geliyor zaten.
Yani açıkçası çok düzenli calisamadim çünkü eve işi vs hiç bitmiyor hep kafam.mesgul odaklanamiyorim esimde orası niye böyle burası niye şöyle tarzında birisi ve sürekli tartışıyoruz ..Digru söylüyorsunuz borcun tamamini ödemeyecek bile bir kez de bencillik yapıp kendimi düşüneyimEvde daha once hazirlandiysaniz ve olmadiysa tabiki dersaneye gidin esiniz git diyor sonra kazanamayinca yine basiniza kakicak belli. Kyk borcundada sorun cikariyormus atanirsaniz rahat odersiniz sonucta bin tl cok bir para degilki bukadar dusunmeye degmez en iyisi dersane
Kreş günlük ve saatlik seçenekleri de olan bir yer o konuda sıkıntı olmaz durumumu da açıklayacağım .1-peki kreşle görüştünüz mü, 2 gün tam 1 gün yarım gün kabul ediyorlar mı
2- dershane nasıl olur bilmiyorum ama evde ders çalışamıyorum diyorsanız yakınlarda kütüphane vs. varsa bir de şansınızı orda deneyin oralarda rahat ders çalışma ortamı olabiliyor
3- kyk borcunuz ne kadar onu daha sonra da ödeyebilirsiniz
Tabiki duzenli calisabilsem aslında evde de olabilecek ama hep aklımda işler oluyor eşim sağolsun .İllaki yok yemek kahvaltı vs bolunuyirum orda en azından iki günde olsa daha düzenli olur hem deneme sinavlariyla kendimi görürüm sık sık diye düşündüm oğlumda kreşte olur haftanın iki günü de evde olur hem dinlenir hem birlikte vakit geçiririz diye duusndum .Madem evde yapamıyorsunuz dersaneye gidin. KYK borcunun birkaç taksidi ise yaramaz tamamı ödenmeyecek sonuçta. Ben de çalışıp iyi bir puan almıştım, YouTube ve uzaktan eğitim videoları ile. Ama herkesinki farklı tabii. Dersaneye de gittim. İkisinin de yeri ayrı. Hocalar önemli kısacası.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim .Kesinlikle aslında fırsat benim için hemde diyorum ki madem oglumda ben çalışmadığım halde uykusundan feragat efiyo bari sonuç güzel olsun artık .Kesinlikle dershaneye gidin sıkı çalışın ve atanın inşallah bu fırsatı kaçırmayın derim ben
keşke krediyi evlenince çocuk olmadan ödeme imkanınız olsaydıKreş günlük ve saatlik seçenekleri de olan bir yer o konuda sıkıntı olmaz durumumu da açıklayacağım .
Kütüphane evime çok uzak açıkçası bulunduğum ilde çok seçenek yok Birde aslında deneme sınavları vs daha cazip geldi düzenli olarak yanlış doğru vs görmek .Tabi birde sistematik olarak konular ilerleyecek daha iyi olur diye düşündüm ama dediğim gibi daha önce hiç gitmedigim için zaman kaybı mi olur diye de korkuyorum bir yandan.
Öğrenim kredim ana para 10.5 ama faiziyle şuan 19.5 maalesef
internetten ders videolarını da takip edebilirsinizCevap verdiğiniz için teşekkür ederim .Kesinlikle aslında fırsat benim için hemde diyorum ki madem oglumda ben çalışmadığım halde uykusundan feragat efiyo bari sonuç güzel olsun artık .
Sayisalciyim genelde mat ten 1-2 yanlışım çıkıyor ama genel kültür sorun benim için kafam o kadar yorgun ki aklımda kalmıyor o yüzden açıkçası bu dersleri bana püf noktalariyla anlatacak bir hoca lazım uzun uzun kitaptan okur gibi olursa bir dayda göremem cekincem de bu
Bu kadar faiz binmesinin sebebi ne geciktirdinjz mi?Kreş günlük ve saatlik seçenekleri de olan bir yer o konuda sıkıntı olmaz durumumu da açıklayacağım .
Kütüphane evime çok uzak açıkçası bulunduğum ilde çok seçenek yok Birde aslında deneme sınavları vs daha cazip geldi düzenli olarak yanlış doğru vs görmek .Tabi birde sistematik olarak konular ilerleyecek daha iyi olur diye düşündüm ama dediğim gibi daha önce hiç gitmedigim için zaman kaybı mi olur diye de korkuyorum bir yandan.
Öğrenim kredim ana para 10.5 ama faiziyle şuan 19.5 maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?