Sizce ne yapmalıyım ?

Kızlar ne yapayım sinirden özet geçmek istedim 🤣🤣 mantıklı düşünemiyorum bile yazamamam normalde 🤣🤣🤣
tamam cok basıt musaıt degılım dıyeceksınız hadı hep bırlıkte tekrarlayalım
musaıt degılız
bakın ne kadar kolay
ben neyı anlamıyorum bılıyor musunuz
ev sızın o evde kosturacak olan sızsınız sızın duzenınız
arayıp soyluyorlar ama gıkınız cıkmıyor neden :)
musaıt degılız dersenız kuser mı? ay bırakın kussun valla :)

Kaynananın kendı evı var mı, evını kapatıp yanınıza mı geldı?
Kocan annesinin sızın yanınıza yerleşmesi hakkında ne diyor?
Kaynanamn evi var , evi sattı . Biz ilk KV ile onun evinde kalıyorduk. Çeşitli sebeplerden dolayı evi ayırdık . Sonra kaynpederm vefat etti . KV çok yaşlı . 78 yaşında . Kendisi su bile içemez. En küçük oğlan eşim olunca mecburen yanmza aldk.

tamam cok basıt musaıt degılım dıyeceksınız hadı hep bırlıkte tekrarlayalım
musaıt degılız
bakın ne kadar kolay
ben neyı anlamıyorum bılıyor musunuz
ev sızın o evde kosturacak olan sızsınız sızın duzenınız
arayıp soyluyorlar ama gıkınız cıkmıyor neden :)
musaıt degılız dersenız kuser mı? ay bırakın kussun valla :)
KV ağlıyor , anam yok babam yok kzlarm var gözünüze mı batıyor diye

Kaynanamn evi var , evi sattı . Biz ilk KV ile onun evinde kalıyorduk. Çeşitli sebeplerden dolayı evi ayırdık . Sonra kaynpederm vefat etti . KV çok yaşlı . 78 yaşında . Kendisi su bile içemez. En küçük oğlan eşim olunca mecburen yanmza aldk.
Genelde en büyük alır ama size kvyi resmen kitlemişler. Geçmiş olsun :sopa::mad::cry:

Mrb kızlar. Bazen birilerine akıl danışmak gerekiyor. Eşimin 4 tane ablası var . Sürekli bize yatıya fln da geliyorlar çoluk çocuk. Bugün büyük görümcem aramış cumartesi bize kalmaya geleceğini söylüyor. Pazartesi şehir dışından yabancı misafirlerim var . Kabul etmeyeyim diyorum sorun olacak diye korkuyorum . Sizce ne yapmalıyım ? Onlar gelince yemeden , içmeden evi toplayacak fırsatım bile kalmıyor . Üstüne bir de ev batıyor . Bebeğimle yapacak gücümde yok. Ancak yavaş yavaş yapablrm.
coronadan haberiniz var değil mi ?

Genelde en büyük alır ama size kvyi resmen kitlemişler. Geçmiş olsun :sopa::mad::cry:
Oysaki geçmişte ne kadar çok sorunlar yaşadık . Beni hiç begenmezdi . Kaynpederm de benm evimde vefat etti . Diğer eltilerim on numara insandı . Beni hep kıyasladı . Şimdi bana muhtaç . Bazen eski günler geliyor aklıma . Yak herşeyi diyorum ama vicdanim el vermiyor .

KV ağlıyor , anam yok babam yok kzlarm var gözünüze mı batıyor diye
tamam sız musaıt oldugunuzda gelırler
hıc gelmeyın demıyorsunuz kı ınsanlara :) bırlıkte yasadıgınız ıcın tabıkı bazı seyler tolere edılır ama musaıt degılsınız sıkıntıya gıreceksınız ve bu sureklı olacaksa o sınırı mesafeyı korumalısınız yorulacak olan sızsınız ve ınanın gun sonunda kımse sıze madalya vermeyecek esınız yoruldun karıcıgım sagolasın demeyecek degıl mı :) o yuzden oncelık kendı saglıgınız kendı duzenınız bırde kucuk cocugunuz var oncelık sızsınız

Mrb kızlar. Bazen birilerine akıl danışmak gerekiyor. Eşimin 4 tane ablası var . Sürekli bize yatıya fln da geliyorlar çoluk çocuk. Bugün büyük görümcem aramış cumartesi bize kalmaya geleceğini söylüyor. Pazartesi şehir dışından yabancı misafirlerim var . Kabul etmeyeyim diyorum sorun olacak diye korkuyorum . Sizce ne yapmalıyım ? Onlar gelince yemeden , içmeden evi toplayacak fırsatım bile kalmıyor . Üstüne bir de ev batıyor . Bebeğimle yapacak gücümde yok. Ancak yavaş yavaş yapablrm.
Ben bu milleti anlayamayacağım resmen.... Bu korona günleri ne misafiri ne gezmesi ne yatılısı... Birde yabancı misafirim var deyip normal karşılayıp temizlik için fırsat bulamam diye istemediğini yazıyorsun.. Kusura bakmayın ama koronadan kuzenimi kaybedeli 10 gün oldu evlerine asla gitmedim. Evde hala vaka var ve bir gezme sırasında kapmış virüsü sadece YEDİ gün yaşadı. Bazı insanların bünyesi çok hassasmış bazısının dayanıklı. Eşi ayakta atlatmış kuzen dayanamadı..... Bırakın gezmeyi... İnanın kafam dağılsın diye girdim okuduğum şeylere bakın ya... Bu hastalığı hafife almak canınıza mal olabilir!

Ya ev sizinse karıştırmayın bu kadar, sen git istersen kızlarına ben müsait değilim de boşver.. gelip çoluk çocuk sizde kalmaları çok enteresan geldi bana..

Dunya mafolmus durumdayken siz hala kalkip hicbir sey olmamis gibi sehir disindan misadir agirliyorsunuz her hafta gorumceleriniz gelip kaliyor... Kusura bakamayin agir konusmak istemiyorum ama sizin gibiler yuzunden bu haldeyiz agirlama kimseyi evde hanimefendi salgin var onlarca kisi oluyor yapmayin gozunuzu seveyim yeter artik ulke bitmis durumda. Hala burada yok ne dicem diye konu aciyorsunuz. PANDEMI KORONA bunlar sizin icin biraey ifade ediyor mu?

Tahammül edemiyorum gerçekten yaa,bu insanlar neden bu kadar saygısız, anlayışsız, bencil, birine yük olmaya neden bu kadar bayılırlar anlamıyorum :sinirli:

Back
X