- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Ya bir de neden soylediniz dedim nolcak diyor daha cok sinir oldum. Keske onlara da söylemeseydimBence size saygı duyup söylememeliydi amacı ne olursa olsun bebeğin annesi sizsiniz, kime söylenip söylenmeyeceğine de siz karar verirsiniz. Olan olmuş artık soran olursa söylersiniz ama cidden bu kadar erkenken etrafa söylenmesi hoş değil.
Karnımız şişince gaz diyemeceginize göre kuzum sorarlarsa soylersiniz
Daha önceki konularimi biliyorsanız hamileyim 7 haftalik. Biz gecenlerde benim ve esimin ailesine söyledik . Eşimin ailesinden yana korktugum bisey vardı başıma geldi. Biz simdilik sadece ailelerimizin bilmesini tercih ediyorduk. Bugün ögrendik ki disardan birine söylenmiş. Cok canim sıkıldı. Yani benim özelimden millete ne? Bi de bu kadar kucukken insan düşünüp saklamaz mi? Bu kisiler de fena lafci tipler. Sizce bana ima edilirse ya da sorulursa bu konu bu kisiler tarafindan inkar mi etsem yok oyle bisey baska bi sıkıntım vardi o yuzden hastaneye gittim gibi ya da artık olan oldu mantigi mi? Fikirlerinizi bekliyorum
daha 7 haftalık bebegi siz neden aileye dediniz kiDaha önceki konularimi biliyorsanız hamileyim 7 haftalik. Biz gecenlerde benim ve esimin ailesine söyledik . Eşimin ailesinden yana korktugum bisey vardı başıma geldi. Biz simdilik sadece ailelerimizin bilmesini tercih ediyorduk. Bugün ögrendik ki disardan birine söylenmiş. Cok canim sıkıldı. Yani benim özelimden millete ne? Bi de bu kadar kucukken insan düşünüp saklamaz mi? Bu kisiler de fena lafci tipler. Sizce bana ima edilirse ya da sorulursa bu konu bu kisiler tarafindan inkar mi etsem yok oyle bisey baska bi sıkıntım vardi o yuzden hastaneye gittim gibi ya da artık olan oldu mantigi mi? Fikirlerinizi bekliyorum
Herkese duyurcaklar. Ve ben bu kadar erken duyulmasini istemiyorum. Ozel durumum da varYahu söylese ne olacak ?
Ben takilmazdim,sevinmiş söylemiş demek ki.
Hamile bir kadının dedikodusu nasıl yapılabilir ki..
Hani fena lafçı tipler deyince..
Ne diyecek ki bu insanlar size.
Kuzum özeninizi anlıyorum ama olan olmuş bu saatten sonra yok demek olmazYok karnim niye sissin daha.ben 3 ayi beklemek istiyordum kendi aileme soyleyince esiminkine de soyleyelim dedik boyle olacagini bilsem asla soylemezdim
Erken davranıp söyleyen siz olduğunuza göre demek ki mutluluk gizlenmiyor büyüklerde sevinçlerini içlerinde tutamamış paylaşmış.Herkese duyurcaklar. Ve ben bu kadar erken duyulmasini istemiyorum. Ozel durumum da var
Sizin tercihinize saygi gösterilmemiş ama yine de yerinizde olsam buyutmezdim hamilelikte ki her stres bebeği etkiliyor ben olsam asla yalan söylemezdim ne olursa olsun. Tadını çıkarmaya bakınDaha önceki konularimi biliyorsanız hamileyim 7 haftalik. Biz gecenlerde benim ve esimin ailesine söyledik . Eşimin ailesinden yana korktugum bisey vardı başıma geldi. Biz simdilik sadece ailelerimizin bilmesini tercih ediyorduk. Bugün ögrendik ki disardan birine söylenmiş. Cok canim sıkıldı. Yani benim özelimden millete ne? Bi de bu kadar kucukken insan düşünüp saklamaz mi? Bu kisiler de fena lafci tipler. Sizce bana ima edilirse ya da sorulursa bu konu bu kisiler tarafindan inkar mi etsem yok oyle bisey baska bi sıkıntım vardi o yuzden hastaneye gittim gibi ya da artık olan oldu mantigi mi? Fikirlerinizi bekliyorum
Kötü niyetle söylemiş olamazlar,sevinçten söylemişlerdir.Abartilacak bir durum yok ortada.Sağlikla gelsin inşallah.Daha önceki konularimi biliyorsanız hamileyim 7 haftalik. Biz gecenlerde benim ve esimin ailesine söyledik . Eşimin ailesinden yana korktugum bisey vardı başıma geldi. Biz simdilik sadece ailelerimizin bilmesini tercih ediyorduk. Bugün ögrendik ki disardan birine söylenmiş. Cok canim sıkıldı. Yani benim özelimden millete ne? Bi de bu kadar kucukken insan düşünüp saklamaz mi? Bu kisiler de fena lafci tipler. Sizce bana ima edilirse ya da sorulursa bu konu bu kisiler tarafindan inkar mi etsem yok oyle bisey baska bi sıkıntım vardi o yuzden hastaneye gittim gibi ya da artık olan oldu mantigi mi? Fikirlerinizi bekliyorum
Duanızı okuyunDaha önceki konularimi biliyorsanız hamileyim 7 haftalik. Biz gecenlerde benim ve esimin ailesine söyledik . Eşimin ailesinden yana korktugum bisey vardı başıma geldi. Biz simdilik sadece ailelerimizin bilmesini tercih ediyorduk. Bugün ögrendik ki disardan birine söylenmiş. Cok canim sıkıldı. Yani benim özelimden millete ne? Bi de bu kadar kucukken insan düşünüp saklamaz mi? Bu kisiler de fena lafci tipler. Sizce bana ima edilirse ya da sorulursa bu konu bu kisiler tarafindan inkar mi etsem yok oyle bisey baska bi sıkıntım vardi o yuzden hastaneye gittim gibi ya da artık olan oldu mantigi mi? Fikirlerinizi bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?