Sizce ne yapmalıyım?

Çok naifsiniz herkesi aynı düşünmek zorunda gören gruptan olmayanlarin olmasi sevindirici. Bir de biz iki gündür sıkıntılı seyler yasadik panik olduk bunu da duyunca canım sıkıldı

İnan kimsenin gözü senin bebeğinde değil ve gene inan ki o bebek sadece sizin için çok kıymetli... Çok bi anlam yüklemeyin yani. Bir de madem böyle olmasından korkuyordun ne diye söyledin ki?
Ya kafaniz mi güzel? Benim bebegim cok kıymetli aman sakınıyorum diye bisey okudunuz mu?

Çok naifsiniz herkesi aynı düşünmek zorunda gören gruptan olmayanlarin olmasi sevindirici. Bir de biz iki gündür sıkıntılı seyler yasadik panik olduk bunu da duyunca canım sıkıldı
Anlıyorum, rahat olun siz. Dediğim gibi minnoşu kucağınıza alacağınız zamana odaklanın.

Bir de sizi rahatlatacak bir doktor ile ilerleyin bence. Ben zaten panik bir insanım bu nedenle rahat bir doktor aradım hep nitekim buldum.

Hamilelik bence prenseslik gibi bir şeydi. Keyfini çıkarın madem millet de öğrendi

Ya kafaniz mi güzel? Benim bebegim cok kıymetli aman sakınıyorum diye bisey okudunuz mu?
Elbette kıymetli bebeğiniz.
İnsan kolay mı hamile kalıyor,kolay mı anne oluyor?
Sağlık ve mutluluk diliyorum.
Siz büyüklere söylerken bile acele etmişsiniz bence.
Hele ki insanların söyleyeceğini tahmin etmeliydiniz. İnsan kayınvalide kayınpeder huyunu bilmez mi?
Artık olan olmuş.
Başka özelinizi paylaşmazsınız.

Olan olmuş artık dert etmeyin.

Ne var bunda bu kadar takılacak? Bütün dünyada sayısızca hamile haberi aliyor gun icinde bu gayet doğal bir durum.
Tabikii siz istemediğiniz halde keske soylemeselerdi ama olan olmus artik.
Nazardan korkuyorsanız, korkmayın hic inanmam duaya rabbime sığınırım . RABBIM dilemedikce kimsenin gozu nazari olamaz bizler basit kullarız, biz kimiz ki rabbimin verdiği sağlığı, cani gözümüzle devirecegiz tövbeler olsun.

Onlara aile dışından kimsenin öğrenmesini istemediğinizi belirttiniz mi?

Söylese ne olur söylemese ...aman ..ne kadar basit bir konu ...

Gizli tutmak istiyordunuz madem 5 haftalık iken ailelere de söylemeseydiniz. Siz gerçekten dünya sizin etrafınızda dönüyor falan sanıyorsunuz galiba

Ozelden kastiniz ne?? Riskli donemi atlatana kadar veya bu duyguyu benimseyene kadar vs tarzinda bir bekleme/gizlilik sureci ihtiyaci hissediyorsaniz ailelere de soylememeliydiniz. Yok özelden kastiniz "ooo seks yapmis edepsizlere bak" seklinde bi bakış açısı ise onu cocuk dogunca da farkedecekler uzgunum sgsgdhdhd

Şaka gibisiniz valla
Şaka gibisiniz cümle alem duysa nolacak eninde sonunda karnın büyüyünce de anlayacak herkes yasak mı günah mı biraz rahat olun ne bu depresiflik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…