- 17 Ekim 2019
- 949
- 486
- 103
- 30
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Bu abartmak değil. Böyle bir şeyi herkesin bilmesne gerek yokÖğrensinler ne olacak ki?Bir siz mi hamile kalıyorsunuz?.Dünyada milyonlarca yıldır kadınlar doğuruyor.Bu kadar abartmayın lütfen.
Amin inşaallah cok tesekkur ederimDuanızı okuyun
Yeterli
Allah nazardan sakınsin sevdiklerimizin de sevenlerinimizinde kötü gözlerinde nazarından sakinsin
Çok naifsiniz herkesi aynı düşünmek zorunda gören gruptan olmayanlarin olmasi sevindirici. Bir de biz iki gündür sıkıntılı seyler yasadik panik olduk bunu da duyunca canım sıkıldıSeçim meselesi tabii ki. Ben mutluluğumu da hüznümü de hemen paylaşırım. Nitek iş m hamile kaldığını aynı gün ailem ve yakın dostlarım ile paylaştım.
Seçiminize saygı duyulmalıydı evet ama bu kadar takmayın. Bebeğinize odaklanın. Diğer her şeyi unutun.
Ben hamile iken alışveriş yaptığımı duyan eşimin babası (ki normalde akıllı bir adamdır) "neden hemen alışveriş yaptın daha çok küçük ne olur belli olmaz" gibi saçma bir cümle kurmuştu. Çok üzülmüştüm bu lafa. Sonra takmamaya başladım....
Bebeğiniz sağlıkla gelsin, sevgiler....
Öyle gibi tesekkur ederimKuzum özeninizi anlıyorum ama olan olmuş bu saatten sonra yok demek olmaz
Ya kafaniz mi güzel? Benim bebegim cok kıymetli aman sakınıyorum diye bisey okudunuz mu?İnan kimsenin gözü senin bebeğinde değil ve gene inan ki o bebek sadece sizin için çok kıymetli... Çok bi anlam yüklemeyin yani. Bir de madem böyle olmasından korkuyordun ne diye söyledin ki?
Anlıyorum, rahat olun siz. Dediğim gibi minnoşu kucağınıza alacağınız zamana odaklanın.Çok naifsiniz herkesi aynı düşünmek zorunda gören gruptan olmayanlarin olmasi sevindirici. Bir de biz iki gündür sıkıntılı seyler yasadik panik olduk bunu da duyunca canım sıkıldı
Yazılanlardan çıkan anlam o?Ya kafaniz mi güzel? Benim bebegim cok kıymetli aman sakınıyorum diye bisey okudunuz mu?
Bu kadar aşşırı hassas davranacaksanız 3 ay kendinize saklasaydınız bu bilgiyi mademBu abartmak değil. Böyle bir şeyi herkesin bilmesne gerek yok
Elbette kıymetli bebeğiniz.Ya kafaniz mi güzel? Benim bebegim cok kıymetli aman sakınıyorum diye bisey okudunuz mu?
3 ay söylemeseydiniz o zaman kimseye aileler duyunca bunu eşe dosta söylüyorlar çok normal yani bu kadar stres yapmayınBu abartmak değil. Böyle bir şeyi herkesin bilmesne gerek yok
Onlara aile dışından kimsenin öğrenmesini istemediğinizi belirttiniz mi?Daha önceki konularimi biliyorsanız hamileyim 7 haftalik. Biz gecenlerde benim ve esimin ailesine söyledik . Eşimin ailesinden yana korktugum bisey vardı başıma geldi. Biz simdilik sadece ailelerimizin bilmesini tercih ediyorduk. Bugün ögrendik ki disardan birine söylenmiş. Cok canim sıkıldı. Yani benim özelimden millete ne? Bi de bu kadar kucukken insan düşünüp saklamaz mi? Bu kisiler de fena lafci tipler. Sizce bana ima edilirse ya da sorulursa bu konu bu kisiler tarafindan inkar mi etsem yok oyle bisey baska bi sıkıntım vardi o yuzden hastaneye gittim gibi ya da artık olan oldu mantigi mi? Fikirlerinizi bekliyorum
Söylese ne olur söylemese ...aman ..ne kadar basit bir konu ...Daha önceki konularimi biliyorsanız hamileyim 7 haftalik. Biz gecenlerde benim ve esimin ailesine söyledik . Eşimin ailesinden yana korktugum bisey vardı başıma geldi. Biz simdilik sadece ailelerimizin bilmesini tercih ediyorduk. Bugün ögrendik ki disardan birine söylenmiş. Cok canim sıkıldı. Yani benim özelimden millete ne? Bi de bu kadar kucukken insan düşünüp saklamaz mi? Bu kisiler de fena lafci tipler. Sizce bana ima edilirse ya da sorulursa bu konu bu kisiler tarafindan inkar mi etsem yok oyle bisey baska bi sıkıntım vardi o yuzden hastaneye gittim gibi ya da artık olan oldu mantigi mi? Fikirlerinizi bekliyorum
Şaka gibisiniz cümle alem duysa nolacak eninde sonunda karnın büyüyünce de anlayacak herkes yasak mı günah mı biraz rahat olun ne bu depresiflikDaha önceki konularimi biliyorsanız hamileyim 7 haftalik. Biz gecenlerde benim ve esimin ailesine söyledik . Eşimin ailesinden yana korktugum bisey vardı başıma geldi. Biz simdilik sadece ailelerimizin bilmesini tercih ediyorduk. Bugün ögrendik ki disardan birine söylenmiş. Cok canim sıkıldı. Yani benim özelimden millete ne? Bi de bu kadar kucukken insan düşünüp saklamaz mi? Bu kisiler de fena lafci tipler. Sizce bana ima edilirse ya da sorulursa bu konu bu kisiler tarafindan inkar mi etsem yok oyle bisey baska bi sıkıntım vardi o yuzden hastaneye gittim gibi ya da artık olan oldu mantigi mi? Fikirlerinizi bekgibisiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?