Sizce ne yapmalıyım...?

Buucuuu

Benim tatlı tüçük yumurtam ☺
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2008
2.109
735
323
Merhaba Kızlar...
Benim size danışacağım bir konu var...
Ben birisi ile tanıştım, daha doğrusu evlilik amaçlı tanışıtırıldım... şutarafagitti
Ama ben yine herzaman yaptığım hatayı yaptım... Çenemi tutamadım...
Onun bir lafına ben bin saydım...
Hemde ne laflar. Neler neler...
Sonra pişman oldum...
Yüzyüze geldik. Bana benimle yapamayacağını söyledi... şutarafagitti
Ne erkekliğimi bıraktın nede adamlığımı..Ben bunları hakedecek ne yaptım.Şimdiden bunu yaptın ileride kim bilir ne yaparsın dedi...
İstemiyor beni...
Ben kendi ellerimle mahvettim...senağlama
Şimdi arasıra msn den yazışıyoruz...Ama ben onunla olmak istiyorum...Ondan gerçekten hoşlanıyorum... Sizce ne yapabilirim???
:CüvCüv:

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk:

ahh cnm yaa sende benım gıbı saman alevısın hemen yanıp sönuyosunnn ona guven wermeye calsııı ondan sonrası kolay benım askım alıstı artıkkk.

Bi anlik öfkeyle konustum dersin..
pismansan pisman oldugunu söylersin..
daha ilimli ve toleransli davranirsan düzelir hersey
ki umarim öyle olur canim..
hayirlisi olsun....

ahh cnm yaa sende benım gıbı saman alevısın hemen yanıp sönuyosunnn ona guven wermeye calsııı ondan sonrası kolay benım askım alıstı artıkkk.

Haklısın canım...
Ama msn den nasıl yapabilirim bilmiyorum...
Öyle sık sık da yazışmıyoruz...
Haftada bir falannn...
:içelim:

Bi anlik öfkeyle konustum dersin..
pismansan pisman oldugunu söylersin..
daha ilimli ve toleransli davranirsan düzelir hersey
ki umarim öyle olur canim..
hayirlisi olsun....

Yaptım canım.Pişman olduktan sonra yüzyüze geldik...
Öyle utandım ki konuştuklarından...
O kadar laf saydıktan sonra ne bekliyorsun benden dedi...
Çok kararlıydı...
Şimdi de msn den bişeyler yazayım istiyorum ama ne yazacağımı nasıl bişeyleri heyecanladıracağımı bilmiyorum kiii...
yerimseniben

Canim güzel resimli bir yazi bulursan onu gönder bence..
özür dilerim diye bir yazi olan :)
veya ne bileyim hos bir resim olsun
belki hosuna gider :)

cnm konsutugnuzz zaman anlatabılırsın mesela ıcınden gelerek sölemdıgnı herseyın dılınde oldugunuu ama artık daha cıddı olacagını falan anlatt tatlım

evlilik amaçlı tanıştıgınızı ve bu tür ortama alışkın biri olmadıgını o sıra garip geldiginden istemeden bi çok şey söyledigini falan söyle..o söylediklerimin dogru olduguna inansam zaten senle şimdi konuşmazdım falan de..bi başla konuşmaya devamı gelir zaten:)

Ya son yüz yüze görüşmeden sonra o konuyu bi daha açmadık.
Az önce yazıştık ama havadan sudan...
Tekrar açmadan konuyu sil baştan bişeyler yapamam mı...
Hani şöyle dilli hatunlar olur yaaa...

bence uzunca bi mail at ona önce o konuyla ilgili yorumlarını ve gerçekten bunları istemeden yaptığını sole arkasından da güsel resimli ya da biras komik özür dilerimli kartlar oluo ya onlardan gönderlaelaelaelaelae

Arkadalar...
2 tane mail yolladım. Onlara daha da kızdı.
Özür diledim ama unutamam, soğudum dedi.
Ama ben ona gel barışalım diye demeden kendiliğinden olsun istiyorum artık.
Yani o konuları bi daha açmadan, sanki öyle bişey olmamış gibi jestler yapıp kalbini fethetmek istiyorum...
Ama anladığım kadarıyla o gerçekten soğumuş benden.
Ahhh ne geldiyse bu başıma bu dilimden geldi...
Bi daha tövbe çok sinirlensem de konşmicam....

bence adam kararlı gıbıme gelıo senı silmiş artık:delphin: ne kadarda uğraşsan daha cok gözünde düşceksın boswer unut gıtsın:delphin:

zaman herşeyin ilacıdır derler...biraz zaman tanı onada kendine de...eğer dönerse seviyodur dönmezde uzaklaşırsa bırak gitsin...neler unutulmuyor ne acılar geçmiyor sonuçta kocan değil nişanlın değil çokda tanımıyosun

Bilmiyorum mevzu nerden adam olmamaya kadar geldi ama..:delphin:
Hatası olmuş ki siz de laf saymışsınız
Bence pişman olacak birşey yok;özrünüzü dilemişsiniz
Eğer affetmiyorsa bundna sonra yapacak birşey yok
Affetmek kadar özür dilemek de büyüklüktür
Hep kaçan kovalanırmış..
Önünüze bakın..

bence bir adamın erkekliğine varana kadar , yani o derece kötü hakaret ederseniz, bilemiyorum, affeder mi. çünkü erkekler bu konuda bayağı bir hassastırlar. herşeyi söyle, ama erkekliğine laf etme .... çok rahatsız olmuş ,demek. bence affetmesi biraz zor...

Hepinize çok teşekkür ederim kızlar...
Akışına bıraktım artık..
Gerçekten de ben elimden geleni yaptım...
En iyisi umursamamakk

öfke ile kalkıp zarala oturmuşsun ters bir günün de ol lafları söyledin galiba üzerine düştükçe hareketlerin ona daha da itici gelmiş kızmış sana umursama akışına bırak bakalım ne olacak

iyi de neden bir tartışmada herşeyi sayıp döktüğünüzü düşündünüz mü?
bunun bir sebebi var...
şimdi bu adam gitti diye böyle düşünüyorsunuz pişmanlıkla ama...
dönse yine aynı şeyi yapacaksınız...
öfkenizi kontrol etmeyi öğrenmek zorundasınız...

Sevgili bucuu, sen erkeğe söylenebilecek en son sözü en başta söylemişsin. Bir arkadaşın da dediği g ibi erkekler bu konuda çok hassastır. Özürünü dilemişsin, bundan sonra her şeyi oluruna bırak derim. O kadar da üstüne gitme. Sen gittikçe o kaçıyor gibi bir durum var. Zaten ne olacak ki sonuçta yeni tanıştığın biri. Sen gençsin güzelim daha ne erkekler çıkar önüne. Kimse için bu kadar üzülmeye değmez. Her şey gönlünce olsun.kafamçokkarıştı

Haklısınız arkadaşlar...
Bu benim huuyum. Çok çabuk parlıyorum. Ama dersimi aldım gerçekten de... Bidaha yapmam asla. Çok sinirlensem de susmasını bilmeliyim artık.
Ara sıra msn den yazışıyoruz. Akışına bıraktım dediğiniz gibi. Ne olur bilmiyorum. Zamanla belki olur. Yada öylesine görüşüyoruz ben baka anlıyorum.
Hayırlısı artık.
Ders olsun bu da bana

Back
X