Sizce ne yapmalıyım...?

madem illede hayatınızda olsun istiyosunuz o zaman onu onaylayın evet haklısın olmaz bu iş gibilerinden diyip arkadaş olarak yaklaşın. arkadaş olun ki beraber zaman geçirebilesiniz. üstüne öyle çok giderseniz bence sizden hepten uzaklaşır.en güzeli arkadaş olaak görüşün hoşlandığı şeyleri öğrenin,ortak zevkleriniz ilgi duyduğunuz şeyler olursa size yaklaşabilir.üstünde evlilik yada aşk gibi bir baskı kurmazsanız size karşı rahat olucaktır.
bide adama öyle şeyler denir mi ayol sizinle hala konuştuğuna şükredin bu durumda!! bidaha dilinize hakim olun. ayrıca o korkunç şeyi ne yaptıda söyletti size merak ettim doğrusu?? haketmiş birimi sizce? eğer haketmişse demekki doğru insanın peşinde değilsiniz......
hakkınızda hayırlısı olsun))

bir erkeğe gerçekten değer veriyorsanız.ağzınızdan çıkan lafı kulağınız duyacak.ne kadar sinirlensenizde söylenecek var söylenmeyecek var hele adamlığına falan laf söylemek.ipinizi kendi ellerinizle çekmişsiniz.haketse neyse.ama sanırım siz büyütmüşsünüz olayları

yeni tanistiginiz kisi o kadar sinirlendirecek ne yapti cok merak ettim?

Aslına bakarsan haketmedi sade_kahve...
Aramız kötüydü..
Gece 5 buçukta (sabah yani) mesaj attı. Bu saatlerde de içtiğinde ayakta olur. Beni unut falan diye. Bende buna yazdım uyku sersemi bişeyler...
Sabah uyandım aradım aradım açmadı.
O kadar aradım ki telefon kulağımla bütünleşmişti.
O açmadıkça bi yandan bu tarz mesajlar attım belki tahrik olur da açar diye ama açmadı.
Neler saydım neler.. Mailler attım falan.Çok akıllıyım ya. Sözde hesap soracaktım.

Yani haklıyken haksız duruma düştüm...
:lepi:

Ara sıra yazışıyoruz.
Gerçekten çok efendi birisi.
O kadar lafa ağzını açıp birşey demedi.
En ufak bişeyde böyle yaptın ilerisi olsaydı ne yapardın düşünemiyorum dedi.

Bende ona msn de konuşurken ilk defa tanıştırıldığımı kendimi kastığımı ona gerçek yüzümü gösteremediğimi falan söyledim. İnşallah olur. Zamana bıraktım...

Selda_cino arkadaşımın dediği gibi arkadaş olarak yaklaşıcam. Kendiliğinden olursa olur...
Özürlerimi diledim çünkü.
Hayırlısı arkadaşlar artık...

Back
X