Sizce ne yapmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi baya
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

baya

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
108
0
0
Diğer
selam arkadaşlar,benim problemim abim.kendisinden nefret ettiğim,yüzünü görmeye tahammül edemediğim malesefki allahın bizi aynı kandan yarattığı insan.şimdi ben evliyim aynı evde yaşamıyoruz üç ay önce babamı kaybettim,şimdi o annemle yaşıyor.ben bekarken herşeyime karışır,bağırır,hakaret ederdi.çok baskı altında büyüdüm.şimdi onu görünce yaşadıklarım aklıma geliyor kin tutmuş yüreğim.oda çok zor günler geçirdi ama acıyamıyorum malesef...asıl mesele şimdi annemin yanında olması o olduğu için anneme gitmek istemiyorum bana yakın olmaya çalışıyor ama artık çok geç.ne yapmalıyım anneme gitmek için ona katlanmalımıyım yoksa hayatıma bakıp annemi bana gelince görmeye devammı etmeliyim ne dersiniz.:

abin olmadığı zamanları ayarlayabilirsin anneni görmek için.onuda ayarlayamıyosan anneni neolursa olsun görmeye gitmelisin..tamam kötü günler geçirmişsiniz ama artık sana pek zararı olmuyor sanırım.anneni kendi evine bekleme devamlı annende alınır sonra....neolursa olsun git bence..

malesef alınıyor ama gittiğimde huzursuz oluyorum ve morelim bozuluyor bu yaşıma kadar hep onların gözetimi altında yaşadım artık onlardan uzak durmak istiyorum

seni mutsuz ediyorsa uzak duracaksın, başka yolu yok ki.. madem zamanında yeterince üzmüş, şimdi aynını yapmasına izin verme..

selam arkadaşlar,benim problemim abim.kendisinden nefret ettiğim,yüzünü görmeye tahammül edemediğim malesefki allahın bizi aynı kandan yarattığı insan.şimdi ben evliyim aynı evde yaşamıyoruz üç ay önce babamı kaybettim,şimdi o annemle yaşıyor.ben bekarken herşeyime karışır,bağırır,hakaret ederdi.çok baskı altında büyüdüm.şimdi onu görünce yaşadıklarım aklıma geliyor kin tutmuş yüreğim.oda çok zor günler geçirdi ama acıyamıyorum malesef...asıl mesele şimdi annemin yanında olması o olduğu için anneme gitmek istemiyorum bana yakın olmaya çalışıyor ama artık çok geç.ne yapmalıyım anneme gitmek için ona katlanmalımıyım yoksa hayatıma bakıp annemi bana gelince görmeye devammı etmeliyim ne dersiniz.:

Canim böyle yapmakla abini cezalandirmazsin, sadece anneni üzersin bilmis ol. Gelin olmus kizinin kendi evine gelmemesi nekadar üzücü birsey :olmaz:

Abine gelince ona karsi böyle duygular hissetmen cok aci. Unutmaya calis aklina getirme ben daha cocuk yasta iken babamin, annemin ve abimin bir olup beni dövdüklerini bilirim ama yine hic kin tutmadim onlara. Bu nekadar dogru bilmiyorum ama inaniyorum ki allah mükafaatimi verecektir elbet!

Canim kin iyi birsey degil allah sevmez akrabalarin küs olmalarini babanin sizi gördügünü farzet kimbilir nekadar üzülürdü ona bukadar düsman oldugunu bilse, onun icin affetmeye calis abini.

Bazi insanlar ikinci sansi haketmesede affet

tabiiki kızmakta haklısın ama bir yandada annen var bence birkaç defa git sorun yaşıyosan birdaha gitmessin canımkaydirigubbakcemile5

valla ben ıkı abıyle buyudum..ve bende cok baskı gordum..ama hıc bırzaman abılerıme kın beslemedım..bu yuzden senın kın beslemen bıraz tuhafıma gıttı..evet herkez aynı olacak dıye bır sart yok buda senın yapın..ama bence u kadar kın besleme sonucta abın..sana bısey olsa emınım herkezden cok o uzulur..sonucta can aynı kan..kendı adıma konusmak gerekırse..abımlerle yasadıgım tek guzel anım dahı yok..ama abımdır sayarım severım..sende bıraz yakınlasmaya calıssan uzaklasmak yerıne..belkı ıcındekı kını oldurebılırsın..umarım hersey duzelır..

Kardesler arasindaki sevgi ve saygi bagini bana göre anne ve baba belirler arkadasim.

Abinin sana böyle davranmasina müsade eden Annen ve Babandir....Abin sana hakaret ederken, baski yaparken, kötü davranirken Dur bakalim kardesine böyle davranamasin demediyse Annen ve Baban Abinden önce onlari aff etmemen lazim.:hulya:

Anneni aff edebiliyorsunda abini neden aff edemiyorsun?:kahve:

Ayrica olmus bitmis, evlenmis o evden ayrilmissin, unutamasanda abinden bu denli nefret etmeni dogru bulmadim. Cünkü Allah etmesin bugün basina birsey gelse yine ´Kardesim deyip yanina ilk kosan o olacak.....bunu sakin unutma....:1hug:

birde onun yoklugunu düşün nasıl bir kardeşlik sizinki insan kardeşine kıyabilirmi bizde bekarken aynıydık ama ben ona kıyamam

ne yaşanırsa yaşansın annenıze bunun bedelını odetmemelısınız
abınız hatalar yapmıs olabılır
annenızın yanına gıdersınız abınızlede sadece merhabalasırsınız arada mesafe bırakabılırsınız
sonucda aynı kandan candansınız..

arkadaşım,
kardeşleri herkes kendi kardeşliğine göre yorumluyor. onlar kardeşleri için böyle hissediyorlar diye sende hissedeceksin diye birşey yok. sevmiyorsan görmek zorunda değilsin. annenle de illa ki onun evinde görüşmek zorunda değilsin, onu davet edebilirsin. gerekirse açıkça abini görmek istemediğini kötü anıları canlandırdığını da söyleyebilirisn. kadınlar biraz bencil olmayı öğrenmeli artık. hep ver, hep ver nereye kadar.

Back
X