- Konu Sahibi justfashion
-
Kızlar bnm Bi Derdim var
ben sana soyleyeyım ne oldugunu canım benım :))) boslukbaşkalarıda oluyo çıkmak isteyen falan ama ben ısrarla onu istiyorum nedir durum anlamadım gitti o devamlı evlilik hayalleri kuruyo ben şimdilik evlilik düşünmüyorum bunuda ona söyledim ama ısrarla aynı konuyu açıyo
Kızlar bnm Bi Derdim var
Ekim Ayında Tanıştığım Erkek Arkadaşımla Kasım Ayında Ayrıldım Sıkıldım Sonra Bu ay Barıştık Ve Bi İki Hafta Sonra Tekrar Ayrıldım Beraberlen çok iyi zaman geçiriyoruz çok mutlu oluyorum yanımdayken ama sonra bişi yapıyo ve gözüme batıyo nefret ediyorum havadan nedenler bulup ayrılıyorum sonra tekrar onu özlüyorum şimdi tekrar barışmak istiyorum biliyorum çok aptalca şeyler yapıyorum ama bi anlık sinirle ayrılıyorum Aslında Seviyorumda Çokta Özlüyorum Ben Ne yapmaya çalışıyorumbi türlü ortasını bulamadım bu işin yani sizin anlıcağanız ne onla oluyo nede onsuzz ne yapmalıyımm ?
bence hisselerinden emin değilsin o yüzden böylesin eğer hisslerinden emin olsam ne bileyim sevsen gerçekten ayrılamassın yani bi anda bitmez herşey ayran gönüllüsün sanırım bu iş böyle gitmez ya tamamen barışmamak üzere bitir yada başla başladığının sonunu getir böyle saççma sapan şeyler yapma
bence bir süre ara ver zaman en iyi çözüm olur sana arayıp görüşme hiç onsuz oldugunda duygularını kontrol et bence zamana bırak yanı
ben sana soyleyeyım ne oldugunu canım benım :))) bosluk
bos zamanını onunla degerlıyosun sadece
ama ınan erkekler bunu hak edıyo :))))
bendede var bı tane ne zaman baksam yanımda ama yogun olunca goresı gozum yok :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?