arkadaslar artik bana bir akil verin sagligim elden gitmeye basladi....artik bu evlilikte saglam hicbirsey kalmadi yoruldum...esim 1 yildir elinde para oldugu halde araba almiyor...ailecek bir yere gitmemiz imkansiz birsey oldu nerdeyse...yani hersey problem oldu arkadaslar...ben evlenirken hayat bnana zehir olsun diye mi evlendim!!!bu soruya cevap ariyorum!!!!esimin ve annesinin yaptigi terbiyesizlikleri unutamiyorum unutsam bile illaki hatirlatacak birseyler buluyorlar!!!!esim evlendigimde beni cok asagiladi ki buna hicbir sekilde hakki yokken...biraz acarsam konuyu yani ben evlenmek icin dolanmadim sevmedim kacmadim!!!sacimin sayisi kadar dunurum vardi...okulumuzda 500 tane kizin icinde mudurumuz ogluna beni istemisti...inanin hemi guzelim hemi dfe ahlakiminda guzel oldugunu söylerler artik mutevazi olmak istemiyorum!!!!CUNKU KENDISI ASLINDA HIC OLAN INSANLARIN NE DENLI UKALA OLDUKLARINI gordum!!!artik bende mutevazi olmayacagim!!!!NEYSE arkadaslar esim bana cok cektirdi gurbetlik de cabasi burada gidipte evine sohbet edebilecegim insanlarin olmamasi!!!ailemin turkiye de olmasi veeeeeeee esimin dengesizlikleri yabanci dusmanligi sinirlerim alt ust oldu artik
yani artik pes diyorum...esim hicbirsekilde adim atmiyor!!!yani adam acik acik iste bana bosan diyor bence!!!!kendisi konusmaktan aciz oldugu icin sadece yorum yapabiliyorum!!!