sizce ne yapmaliyim....

zekiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2010
881
8
46
Diğer
arkadaslar artik bana bir akil verin sagligim elden gitmeye basladi....artik bu evlilikte saglam hicbirsey kalmadi yoruldum...esim 1 yildir elinde para oldugu halde araba almiyor...ailecek bir yere gitmemiz imkansiz birsey oldu nerdeyse...yani hersey problem oldu arkadaslar...ben evlenirken hayat bnana zehir olsun diye mi evlendim!!!bu soruya cevap ariyorum!!!!esimin ve annesinin yaptigi terbiyesizlikleri unutamiyorum unutsam bile illaki hatirlatacak birseyler buluyorlar!!!!esim evlendigimde beni cok asagiladi ki buna hicbir sekilde hakki yokken...biraz acarsam konuyu yani ben evlenmek icin dolanmadim sevmedim kacmadim!!!sacimin sayisi kadar dunurum vardi...okulumuzda 500 tane kizin icinde mudurumuz ogluna beni istemisti...inanin hemi guzelim hemi dfe ahlakiminda guzel oldugunu söylerler artik mutevazi olmak istemiyorum!!!!CUNKU KENDISI ASLINDA HIC OLAN INSANLARIN NE DENLI UKALA OLDUKLARINI gordum!!!artik bende mutevazi olmayacagim!!!!NEYSE arkadaslar esim bana cok cektirdi gurbetlik de cabasi burada gidipte evine sohbet edebilecegim insanlarin olmamasi!!!ailemin turkiye de olmasi veeeeeeee esimin dengesizlikleri yabanci dusmanligi sinirlerim alt ust oldu artik:5::5::5::5:yani artik pes diyorum...esim hicbirsekilde adim atmiyor!!!yani adam acik acik iste bana bosan diyor bence!!!!kendisi konusmaktan aciz oldugu icin sadece yorum yapabiliyorum!!!:53::53::53::53:

arkadaslar artik bana bir akil verin sagligim elden gitmeye basladi....artik bu evlilikte saglam hicbirsey kalmadi yoruldum...esim 1 yildir elinde para oldugu halde araba almiyor...ailecek bir yere gitmemiz imkansiz birsey oldu nerdeyse...yani hersey problem oldu arkadaslar...ben evlenirken hayat bnana zehir olsun diye mi evlendim!!!bu soruya cevap ariyorum!!!!esimin ve annesinin yaptigi terbiyesizlikleri unutamiyorum unutsam bile illaki hatirlatacak birseyler buluyorlar!!!!esim evlendigimde beni cok asagiladi ki buna hicbir sekilde hakki yokken...biraz acarsam konuyu yani ben evlenmek icin dolanmadim sevmedim kacmadim!!!sacimin sayisi kadar dunurum vardi...okulumuzda 500 tane kizin icinde mudurumuz ogluna beni istemisti...inanin hemi guzelim hemi dfe ahlakiminda guzel oldugunu söylerler artik mutevazi olmak istemiyorum!!!!CUNKU KENDISI ASLINDA HIC OLAN INSANLARIN NE DENLI UKALA OLDUKLARINI gordum!!!artik bende mutevazi olmayacagim!!!!NEYSE arkadaslar esim bana cok cektirdi gurbetlik de cabasi burada gidipte evine sohbet edebilecegim insanlarin olmamasi!!!ailemin turkiye de olmasi veeeeeeee esimin dengesizlikleri yabanci dusmanligi sinirlerim alt ust oldu artik:5::5::5::5:yani artik pes diyorum...esim hicbirsekilde adim atmiyor!!!yani adam acik acik iste bana bosan diyor bence!!!!kendisi konusmaktan aciz oldugu icin sadece yorum yapabiliyorum!!!:53::53::53::53:

sen evlenıp yurtdısınamı cıktın arkadasım mesele nedır bıraz daha detay versen ıyı olur ama azbucuk anlıyorum senı benimde kuzenim evlenip almanyaya gitti gecen yaz tatile geldiler buraya oturup konustuk baya onunda evliliği sorunlu kız cok pişman ailesini yurdunu bırakıp gurbete giittigine eside hic anlayıslı degılmıs gorgusuz olduklarını ben dugunlerınde hissetmiştim zaten bide hava atıyolardı paramız var rahat hayatımız var diye kuzenımın eski halinden eser kalmamıs o konuskan hayat dolu kız gitmis yerini dengesız sureklı aglayan hayttan bezmıs bırı almıs fırsatı olsa bırakırda ortada kızı var :(

Önceliklerinizi göz önünde bulundurun..Tekrar oturun sakin bir zamanınızda hem kendinizle konuşun, hem bunları eşinizle.

Sonra eksileriniz fazla ise, düzelmeyecekse, değişmeyecekse sabretmekle yolunuzu ayırın.Sağlığınız ve kendiniz herşeyden önce gelir.

Bunları değerlendirirken kendinizede objektif davranmayı unutmayın. Eşinizin gözüyle bakın mutlaka.

canım çok sık konu açıyorsun ve baya çok sorunun var.Evliliğini bitir de diyemiyorumki.ama eşine açık açık sor bari.bu kadar sorun var.ayrılmak istiyorsan ayrılalım diye.ama kavga şeklinde olmasın.eğer gerçekten istiyorsa kabul eder zaten o zaman yapacak bişey yok.istemiyorsada bi çözüm bulmaya çalışın belki bi faydası olur

eşinle konuşmaya çalış. bu evliliğin sana mutluluktan çok huzursuzluk verdiğini söyle.bazı konularda uzlaşmaya çaılş.ayrılık en son çare canım

Back
X