valla tatlım ne olursa olsun kim olursa olsun ben bu duruma karşıyım herkesin evi özeli çalışan bayanım seni çoook iyi anlıyorum bazen işe gitmiyorum gündüz evin içinde sütyensiz aaskılı buluz minicik şortla geziyorum temzilik yapıyorum pat diye kaynım kapıyı açıp eve girse o halde burun buruna gelmek istemem ama kaynanan neden sana böyle emri vaki yapmış ki onunkide densizlik...
sen eşinle konuş ama cilve işve yaparak konuş alttan gir üstten çık annesi ile o muhattap olsun hatta annesine desin ki karım anahtarı vermek istedi ben verdirmedim öyle şey olmaz falan desin... sen dersen kötü olursun eşine söylet ... birde genç delikanlı erkek alıp kız arkadaşını falan getirri komşuların laf eder bekar adam uyar şeytana bellimi olur.....
ya çok saygılı ,ihtiyacı var ,zaten başka yerde klamsını istemem abisi varken nereye gidecek benim gönlüm razı olmaz ,ama işte anahtar mevsuzu kafamı kurcalıyor,annmede bile yok anahtarım.bence cocuk saygılıysa anahtar verin ve kendisine yinede yengecim biz evdeyken gelirsen bir alodeki sana mahcup düşmemeyim ev hali belli olmaz tarzında..
zaten cok kurcalayan biri degilmiş siz evde yokken gelirse girer yatar etraf cok problem olmaz sanırım...
sonuçta calışan birisin..
cocuk efendi biriyse sorun yko sanırım...
zaten size ihtiyacı varmış diye geliyomuş oda rahatsız etmek istemiyor normalde belliki...
anneme söyledim verme kızım dedi sen geniş insansın unutursun edersin bi yalnışın olur dedi,kızına güvenmedi yalnız bakarmısınız :)) çocuğun geleceği günler belli olsa sorun yok ama bi bakmışın pazartesi bi bakmışın cuma belli olmuyo işte ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?