peki anahtar hep kaynında mı duracak?
şundan soruyorum, hep okuyoruz ya anahtar heveslisi kayınvalide örneklerini. senin kayınvaliden de böyle bi tip mi yoksa kaynın gibi saygılı, görgülü bi tip mi?
baştananahtarı vermeye tamam demişsin aslında.
ama vermek istemiyosan da biz çalışan insanız anne genelde onun geldiği saatlerde yorgun olduğumuz için evde oluyoruz kapıda kalmaz inş falan diyerek güleryüzle atlatabilirsin belki.
Sağolun kızlar,cevaplarınız yol gösterici oluyor ama ikiye ayrılmışız ,sonuç yok hala,bişey diyemedim,bu arada kaynım yine geldi garibim abisi açtı kapıyı sessizce kıvrıldı yattı,sabahları yatağını bile topluyor.
Kayınvalidem malesef onun kadar anlayışlı değil,onda anahtar olsa varya eve danteller serer,herşeyin yerini değiştirir.eve milleti toplar,
hala ne yapacağımı bilmiyorum.
kv den bunları yaparsa diye korkuyosan verme anahtarı bence, ne gerek var aylarca bunları düşünüp huzursuz olcağına
Vallahi ufacık konu içime dert oldu,bu akşam eşime söyledim,vallahi sen olur dedin şimdi ben diyemem veremezmiş diye,sen yaptın sen boz diyor.bana kaldı yine,bende gittim yanında otururken oğlum geliyomuş aradı az önce dedi.ben daha bişey diyemeden kocana söylede yaptırsın anahtarı yarın versin kardeşine oğlan sokakta kalmasın dedi,bende delirdim sonunda,anne söylediğin lafmı ,ne zaman bırakmışız sokakta,duyanda vallahi eve almadık sanar dedim,kusura bakma sen böyle dedin ben vermiyorum anahtar filan lafa bak yaa dedim.üste çıktım resmenolayı buna bağladım yani.aa ben öyle demedim evladım yani abisi dururken ele mi gitsin dedi,
anne ne diyosun ya hangi ele gitmiş kızdım sana yok anahtar açarım ben kapıyı dedim,böylece konu kapandı sanırım,yani inşallah öyle olmuştur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?