Sizce ne yapmalıyım ?

bence senin derdin anahtarın olması değilde ansızın olmadık bi halde yakalanmaksa(banyo,wc vs..) kaynınla konuşabilirsin yinede gelmeden ara diye
ama ev dağınık siz yoksunuz diyelim, bence 26 yaşındaki bir genç o dağınıklıkları fark etmez bile, etsede umursamaz, biz kafayı takarız öyle şeylere kadın milleti olarak yani gelen görümce olsa aynı yorumu yapmayabilirdim

valla istediği kadar efendi biri olsun,kardeşim gibi göremem sonuçta Nikah düşmesi denilen bişey vardır...senin kaynına nikahın düşer yani evlenebilecek durumdasınız..onun için bence evin içine bir yabancının kendi anahtarıyla girmesiyle kendi kardeşinin girmesi aynı şey değil..kendi kardeşin senin şorrtla görse nefsi uyanmaz ama kaynının uyanabilir..o zaman bunun günahı ikinizedir..bence anahtar verme olayını hiç düşünmeden reddedin..

bence de anahtarı verin; ama verirken de arkadaşların da bahsettiği gibi bazen ev halinde oluyoruz sen yine de bi alo de geleceğini bilelim biz evdeyken dersin, o anlar zatenefendi çocukmuş.

bu benim de aklıma gelmişti... ben olsam vermem, kimseye vermem evimin anahtarını...

Sağolun kızlar,cevaplarınız yol gösterici oluyor ama ikiye ayrılmışız ,sonuç yok hala,bişey diyemedim,bu arada kaynım yine geldi garibim abisi açtı kapıyı sessizce kıvrıldı yattı,sabahları yatağını bile topluyor.
Kayınvalidem malesef onun kadar anlayışlı değil,onda anahtar olsa varya eve danteller serer,herşeyin yerini değiştirir.eve milleti toplar,
hala ne yapacağımı bilmiyorum.

kv den bunları yaparsa diye korkuyosan verme anahtarı bence, ne gerek var aylarca bunları düşünüp huzursuz olcağına

kv den bunları yaparsa diye korkuyosan verme anahtarı bence, ne gerek var aylarca bunları düşünüp huzursuz olcağına

galiba öyle olacak gibi,vermek istemiyorum ötesi varmı,ama söylemek sorun işte,sessiz sedası oğlum kime zararı var diycek.

ya tamam efendi çocuk arıyormuşda gelmeden önce ama bu böyle devam etsin herkezin özeli yani anahtar vermek felan çok saçma...ben kesinlikle izin vermezdiim!

Ya ben burdaki olayları okumasaydım eğer, ne varki saygılı efendi çocukmuş ver gitsin derdim. Ama bence biraz kaynananın işgüzarlığı gibi geldi olay. Sanki verip vermiceini kontrol etmek amacıyla ortaya atılmış bi olay. Zaten haftaiçleri geliyorsa geceleri, nerde olma ihtimaliniz varki sanki. Hertürlü evde oluyorsunuz anladığım kadarıyla, anahtarı vermenin gereği yok. Kaldıki bence kaynınız anahtar olsada anahtarla girecek bi insan değil gibi geldi bana. Ama beşerdir şaşar diye bi laf var, heleki kayınvalideniz bu rahatlığı aşılarsa yada kaynınızdan anahtarı bi şekilde alırsa nolur bilemiyorum.

Bence eşinizle konuşun, anne benim evde olmadığım, eşimin uygun olmadığı zamanlar olabiliyor. Zaten gece geliyor, biz hertürlü evdeyiz desin, konu kapanır.

Birde anahtar vermekte çok sıkıntı olacağını düşünmüyorum eğer iyi niyetli insanlar söz konusuysa. Tatile gittiğimde nolur nolmaz diye anahtarı güvendiğim birine yada anneme bırakırım. Annemlerin dayımlarda dayımlarında annemlerde anahtarı vardır, biyere gittikleri zaman çiçeklermiş, balıklarmış bakımı aksamaz. Ama öle evdeykende anahtarla girilmez.

ben vermek istemezdim açıkcası ne olur ne olmaz. evimin anahtarı kimsede olsun istemem.sen hiç konuşma eşin annesine anne biz akşamları hep evdeyiz zaten bir yere gitmiyoruz anahtar vermeye gerek yok desin belki sen söylersen yanlış anlaşılabilirsin ama eşin söylerse çok sıkıntı olmaz

benim kızıma annem bakıyor akşamları alıyoruz ,annem anneannemin rahatsızlığından dolayı memlekete gitti 1 haftalığına kızıma kayınvalidem benim evimde bakıyor 3 gün oldu ,çıldırma noktasına geldim diyebilirim,en basit örnekleri vereyim ;

bugün işe böylemi gittin ?
kısa değilmi o etek ?
bu çocuk bana tv izletmiyo hep kendi istediğini açıyo !!
yemek yemiyo bu peşinde koşturuyo heba oldum
annen ne zaman gelecek ?
gelsin artık !!
yemek filan yapmadım bugün hep yattım hastayım zaten
bu çocuğa her istediğini almayın şımartmış bunu annen ..
ay ben bu evde daraldım,

hep bir şikayet hep dır dır hayattan soğuttu 3 günde ,
ama ben hiç oralı olmadım ,hep evet anne ,öyle anne napalım ,az daha sabret gelir annem hafta sonuna diye diye sinir harbi yaşıyorum..

yok anam yok ne kadar terbiyeli çocuk olsa bu kadının oğluna anahtar yok ,kendi alır mazallah elinden ..
yine açtı konuyu ayaktaydım oralı olmadım mutfağa gittim gelince açmadı bi daha ..

evet anladığım kadarıyla kv kaynın gibi biri değilmiş :)
anahtar konusunu gamsız davranarak atlatabilirsin inş.
bence bu anahtar mevzusundan kaynının haberi yok?

Bence verme canim cok merakliysa kayinvaliden bi ev acip oglunu oturtsun icine.

Dedigin gibi surekli diken uzerinde olmak var.. geldimi gelecek mi?? hem kapiyi calsin ne zarari olacakmis? Esinde kalkip acar kapiyi ne fark eder?

Ne kadar iliskiniz iyi dahi olsa kayininla sakin ama sakin verme anahtarini…uygunsuz bir sekilde yakalanirsin, istemedigin durumla karsilasirsin..ne olur ne olmaz.

millet bu devirde babasina guvenemiyor kaldiki kayinina...

Son düzenleme:
böyle düşündüğünüzü eşinize ya da kayınvalidenize anlatın bencede eşinizin kardeşide olsa bi yabancı o anahtar verilmesi hiç hoş değil

Vallahi ufacık konu içime dert oldu,bu akşam eşime söyledim,vallahi sen olur dedin şimdi ben diyemem veremezmiş diye,sen yaptın sen boz diyor.bana kaldı yine,bende gittim yanında otururken oğlum geliyomuş aradı az önce dedi.ben daha bişey diyemeden kocana söylede yaptırsın anahtarı yarın versin kardeşine oğlan sokakta kalmasın dedi,bende delirdim sonunda,anne söylediğin lafmı ,ne zaman bırakmışız sokakta,duyanda vallahi eve almadık sanar dedim,kusura bakma sen böyle dedin ben vermiyorum anahtar filan lafa bak yaa dedim.üste çıktım resmen olayı buna bağladım yani.aa ben öyle demedim evladım yani abisi dururken ele mi gitsin dedi,
anne ne diyosun ya hangi ele gitmiş kızdım sana yok anahtar açarım ben kapıyı dedim,böylece konu kapandı sanırım,yani inşallah öyle olmuştur.

daha neler ya..evin anahtarı sadece size ve eşinize ait olmalı.hayat bu ne olur ne olmaz anahtarı verip kötü olacağınıza vermeyip kötü olun bnece.bide bazı arkadaşlar evlenmeden önce abinle babanla nasıl yaşıodun demişler eee şimdi evli kadınsın kendi evin var nie rahat dolaşamıcaksınki o zaman mecburdun ama şimdi deilsin.bide bi kaç gün deilki hangi bi gün evinde tedbirli olacaksınki sıkıcı ve saçma bir durum.ben olsamm asla asla vermezdim.

Ben verme derim bu çocuk siz evdeyken gelmiyor mu zaten ne gerek var ki anahtara. Ayrıca siz evde yokken onun evde ne işi var. Mahrem denen birşey var. Hanenizin içini siz yokken niye görsün ki.

çok güldüm gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…