Sizce Ne Yapmaliyim?

WomanAndProud

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
1.075
258
123
27
Merhabalar
Bu aralar tatli bir heyecan da beni sarmis bulunmakta
Dostum diyebilecegim kadar yakin bir arkadasimin erkek arkadaslarindan biri beni gormus begenmis
Arkadasim dedi ki cocuk seni begendi senden hoslandi dusunur musun falan
Ben ki her zaman "ben kimseyle cikmam!" Modunda gezen odunumsu bir insandim yani
Neyse kirmamak icin tanisma amaciyla bulustuk ben yakin arkadasim ve o cocuk
Fakaat
Ben de cocuktan hoslandim
Sohbeti falan cok hostu
Yakisikli da hani :)

Fakat sorun Annem
Daha dogrusu annem biraz daha musamahali olabilir fakat babam eger bir iliski baslatirsak ve bunu duyarsa beni oldurur
Anneme de soylersem bana rahat vermez
Onlara yalan soylemeyi hic sevmiyorum
Ama bu zamana kadar beni bir cok yonden kisitladilar
18 yasindayim ve kirk yilin basi birinden hoslandim
Yakinlik kurmak istiyorum o cocukla
Gizli gizli mi yurutsem bu isi?
Zaten nasip olursa seneye bu yazdan sonra universiteye basliycam
Biraz daha rahat olabilirim belki
Sizce ne yapmaliyim
Ablalarim olarak akil verir misiniz?

Bu arada derslerimi aksatacagimi dusunmuyorum onu da soyleyeyim :)

eninde sonunda bu işlere giriceksin duyguların onune gecemezsin ailenin bu kadar katı olması yalan soyleyemeye mecbur bırakıyor hatalı taraf onlar ben olsam gizli saklı yuruturdum acıkcası yasında artık 18 unv cagına gelmişsin cok normal istemen

Son düzenleme:

Bence de eninde sonunda olacak bir sey
Fakat disari cikmama cok izin vermezler diye de korkuyorum
Birinden hoslanalim dedik bin tame dert cikti basimiza yahu

Bence de eninde sonunda olacak bir sey
Fakat disari cikmama cok izin vermezler diye de korkuyorum
Birinden hoslanalim dedik bin tame dert cikti basimiza yahu

karsı tarafa anlatıcan durumu ozaman o sekilde kabul ederse baslıycaksınız cok sık cıkamayacagını belirt artık telefonda internette arada dısarıda gorusup devam ettirirsiniz universiteye baslayınca aynı sehirde olursun heralde ailen baska sehre yollamaz ozamanda hergun gorusme imkanınız olur

Bence bir süre arkadaş olarak görüş..adını koymayın hemen.. Üniversiteye gidince daha rahat bir ortam olur o zaman sevgilim dersin..

Universiteyi baska sehirde okuma imkanim var da ben istemiyorum
Universitede de artik bana cok karismazlar diye dusunuyorum
Haklisiniz bunu karsi tarafla konusmak dogru olucak
Bir de havalar cok sicak olmasa disari adimimi atinca sapir sapir terlemesem bulusma adina daha guzel olurdu :)

Bence bir süre arkadaş olarak görüş..adını koymayın hemen.. Üniversiteye gidince daha rahat bir ortam olur o zaman sevgilim dersin..

Evet oyle yapmayi dusunuyorum zaten baliklama atlamak olmaz :)
Ama ben eger Cok sik bulusamazsak aramiz acilir diye korkuyorum (dogal olarak)

Su an cesaretlendim olumlu olucak sonuc galiba :)

Ya zaten ilk başta kimseye söylenmez :) Sen bir süre dene bakalım ama hemen sevgililik koymayın adını tanımaya çalışın birbirinizi.
Bir süre internet, telefon vakit buldukça da yüzyüze görüşün. Devamı gelir.

Evet oyle yapmayi dusunuyorum zaten baliklama atlamak olmaz :)
Ama ben eger Cok sik bulusamazsak aramiz acilir diye korkuyorum (dogal olarak)

Su an cesaretlendim olumlu olucak sonuc galiba :)

Adını koyma konusunda ısrar edebilir o zaman açıkça ailenin baskısını anlatırsın.. idare etsin sabretsin o da.. Merak etme aranız açılmaz..en azından bu nedenle olmaz..

Zaten birazda koşsun peşinden

Yok zaten ben hemen cikalim diye degil de daha cok yonumu cizmek icin sordum:)
Yani olmayacagini dusunseydim bastan hayir derdim simdi bi konuslaim goruselim anlasalim biraz zaman gecsin istiyorum :)
Umarim kotu bir seyler olmaz :)

Evet haklisin :)
Yazin Olsa aslinda haftada 1 bulusabiliriz olmadi 2 haftada 1 ama bu aralar ders de calismam lazim o da anlayis gosterir eminim :)
Aslinda bence adini koyma konusunda israr edicek gibi ama ben olabildigince usandirmadan uzatmayi dusunuyorum :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır.

Aynı durumdaydım , kabul ettim 2 senede ancak 2 kere görebildim , bu durumu en başta kabul etmişti , üniversitede rahat olursun ailene söyleyebilirsin , söylemeden yanımda rahat edemiyosun ben yanımda rahat olmanı istiyorum dedi her ne kadar ısrar etsem de gizleyerek buluşmak için , ama şu günlerde ayrılalım diyor , tamam artık görüşelim sorun yok desem de ayrılmak istiyor , diyeceğim o ki üniversiteye başla sonra adını koy , bunu da çocuğa söyle , bana da dua edin de düzelelim lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…