• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmalıyım

navarra

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2014
4
0
6
İstanbul
merhaba

ben yeni üye oldum formu takip ediyordum uzun süredir burdaki sıcaklık ve samimiyet hoşuma gitti ve bende içinde bulunduğum ve kafamı karıştıran bi durum için sizden fikir almak istedim

liseden bir sınıf arkadaşım var çok samimi de değildik ozamanlar lise bitsede msnden faceden arada konuşuyoduk nbr napıysoun giibilerinden 2 sene önce birgün bana benden liseden beri hoşlandığını ama dile getiremediğini söyledi bende zaman ne gösteriri bilinmez falan dedim şaşırdım çünkü beklemiyodum sonra bu yurt dışına çıktı işiyle alakalı hala orda ve orda yaşama izni aldı gene arada konuşuyoruz denk gelince çünkü saat farkı var 40 yılda bir görüyorum bende kimsenin olup olmadığını soruyor olmadığını duyunca güzel işte olmasın bekle gibilerinden şeyler söylüyor buraya kadar herşey normal ama ben dinini yaşamaya çalışan bi kızım ibadetlerimi yapmaya çalışıyorum tesettüre girmek istiyorum oda bunları biliyor ama kendisi içki kullanıyor ve bu taraklarda pek bezi yok derler ya aynen öyle ben istiorum ki karşı taraf bende daha bilgili olsun bu konularda beni yönlerdinsin ibadetlerimizi beraber yapalım onda böyle olur mu soru işareti var kafamda artık konuşmuyorumda onla nasıl olucak bilmiyorum kızlarla çok samimi hep bi böyle içkili eğlenceli ortamlar ben gelemem öyle şeylere oda benm tarzıma gelemez sizce ne yapmalıyım yazın gelicekmış en son öyle demişti oturur konuşuruz diyodu buluşmalı mıyım buluşsamda ne dicem lütfen :44::44:

ben görmemiştim bu yazıyı canım ınan bana yapar dersin yapmaz, yapmaz dersin yapar.

bir daha konu açılırsa mümkünse tüm bunları sor.benım mesela şuanki erkek arkadaşım adam olmaz tek kızla yetınemez mümkün değil dıye duyanlar söylüyor adam yapıyormu yapıyor başka kıza gerek varmı yok ki bizde senın gibi suanda farklı ülkelerdeyiz.hatta dışarı vs cıkmasın dıye sürekli çalışıyor ınsanlarda devekuşu gibi gömdün kafanı kuma hadı bakalım hayırlısı sonun dıye faceıne veya telıne mesajlar geliyor.ha çok alkol alan,alemci bır adamdı benım karşımdaki adamdan beklentılerımı bıldıgı için ona göre şekillendi artık yapmıyor ve benı mesela en şaşırtan özelliği dini çok iyi bılıyor olması yanı diyecegım o ki kım ne derse desin karşındaki adam daha geçmişinde farklı olabılır,başka ılıskılerınde bambaşka bırısı olabılır,arkadaşlık ilişkilerinde farklı olabılır sen ona soracaksın konusu geldıgınde neden sen? senın hayattan beklentılerın su su su yapabılecekmi? eğer ok bunları ıstıyorum derse başlarsın yok ıstemıyorum derse konu tamamen kapanır.

çok teşekkür ederim banada şuan olmaz gibi geliyor ama kestirp atmak istemiyorum aynen dediğiniz gibi yeri geldiğinde sormak lazım saolun

Seni olumsuz etkilmek istemem....
Bazen bu hanım hanım evlenmeklik kenarda durur bufa eğlence lik dıyıp başka kızlar olmaz umarmm.... bazen ola biliyor ya...
Bu sorularınızı geldiğinizde söyler konşursunuz. Bi şüphe o zaman olursa hayırlısı dıyıp başka adaylarınızı beklemelsiniz. Bu benim fikrim eksiği ola bilir tabi. Hakkınızda hayırlısı.:34:

anlıyorum zaten bende fikir alamk başak birinin gözünden nasıl diye sormak istedim çok haklısınız bende düşünmüyor değil çünkü herşeyi yapmaya yaşamaya çok müsait bir ortamda ve diyorum ya baan ters ne yapacağımı bilemedim açıkcası

Başta olmayan sonda da olmuo...ha bi d şöle bi durum war yaşam tarzını kndine uygn bulup ewleniosn birdn hoop yaşamı değişeblio o yüzden sdce hayrlisini istemk ck kasmamak gerek... (;

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sana tek önerim uzak durrr

Back
X