Eşime inanmadım ama bekliyorum, sizce ne yapmalıyım?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Aesg
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Herkese iyi geceler bu saatte uykum kaçtı içindekini sizlerle paylaşıp fikir almak istedim bundan 2 ay önce yani ben doğum yapmadan 15 gün önce eşim covid oldu ben hamile olduğum için ev de kalmamami annemle beraber kalmamı söyledi annemlerde kalmaya başladım covidin 10. Günü esim kendini iyi hissedince eve geçtim aradan 1 ay geçti esimin telini kurcaladim covid olduğu gün 1 bekar 1 de evli adamı bize davet etmiş öncesinde onlar eşime rakı masası fotosunu atmışlar erkek erkeğe fotoda kızlar yok ama yanlarında konuşmadan anlaşılıyor kızlar var getirin kızları ev boş takılırız demiş öncesinde yapılmış arkadaşıyla telefon görüşmesi var onlarda covidsin bize bulaşır başka zaman seni de davet ederiz daha once davet ettik gelmedin demişler eşime bu nasıl msj sen bekarmisin yakıştıramadım ben hamileyken senin böyle yapmanı dedim oda şakalasiyoruz ciddi bir yazışma değil orası annesi gilin evi bekar evi değil falan dedi ama daha önceden yanımda telle konuşurken arkadaşı bekar evi var gel takılırız dedi eşim hemen teli kıstı yok oğlum ne jsim var dedi bende o sıra ters ters bakıyordum ve daha önceden kendisini davet eden adamı yazık ya karısını aldatıyor diye bana anlatıyordu ben ona kızları mı çağırdın diyince saçmalama murat evli bir tek Ahmetin sevgilisi vardı bende o kızlami takılacam onları çağırdım sadece o işin esprisi dedi bende ona inanmadım salak yerine koyma illa çıkar kokusu dedim öyle bir şey olmadığı için çıkmaz dedi şimdilik inanmadığımi belirtip bekliyorum sizce ne yapmaliyim
bu anlattıklarınıza göre bence de yalan söylemiş apaçık..

Eşiniz mide bulandırıcı bir tip. Kesinlikle gözü dışarıda. Arkadaşları da aynı b.k

Hormonları coşmuş ergen gibi her fırsatı kollayacak insanla, bunu ima dahi edecek bir sohbetin içine girecek biriyle evli kalmak mı?

Bence siz de biraz her erkek yapar saçmalığını kanıksamış gibisiniz..

Herkese iyi geceler bu saatte uykum kaçtı içindekini sizlerle paylaşıp fikir almak istedim bundan 2 ay önce yani ben doğum yapmadan 15 gün önce eşim covid oldu ben hamile olduğum için ev de kalmamami annemle beraber kalmamı söyledi annemlerde kalmaya başladım covidin 10. Günü esim kendini iyi hissedince eve geçtim aradan 1 ay geçti esimin telini kurcaladim covid olduğu gün 1 bekar 1 de evli adamı bize davet etmiş öncesinde onlar eşime rakı masası fotosunu atmışlar erkek erkeğe fotoda kızlar yok ama yanlarında konuşmadan anlaşılıyor kızlar var getirin kızları ev boş takılırız demiş öncesinde yapılmış arkadaşıyla telefon görüşmesi var onlarda covidsin bize bulaşır başka zaman seni de davet ederiz daha once davet ettik gelmedin demişler eşime bu nasıl msj sen bekarmisin yakıştıramadım ben hamileyken senin böyle yapmanı dedim oda şakalasiyoruz ciddi bir yazışma değil orası annesi gilin evi bekar evi değil falan dedi ama daha önceden yanımda telle konuşurken arkadaşı bekar evi var gel takılırız dedi eşim hemen teli kıstı yok oğlum ne jsim var dedi bende o sıra ters ters bakıyordum ve daha önceden kendisini davet eden adamı yazık ya karısını aldatıyor diye bana anlatıyordu ben ona kızları mı çağırdın diyince saçmalama murat evli bir tek Ahmetin sevgilisi vardı bende o kızlami takılacam onları çağırdım sadece o işin esprisi dedi bende ona inanmadım salak yerine koyma illa çıkar kokusu dedim öyle bir şey olmadığı için çıkmaz dedi şimdilik inanmadığımi belirtip bekliyorum sizce ne yapmaliyim
Böyle durumlar için öğrendiğim şu; bitireceksen say söv dök ikna etmeye uğraşsın ispatlarsa ne ala. Bitiremeyecek durumdaysan söyleme çünkü ya salak yedi oluyor afedersin ya da işine gelirse. Her türlü kabul sayılıyor.
Bu durum zor gerçekten. Arkadaş çevresi önemli. Bilemedim..

Kendisi covidken başkasını riske atmayı göze alabilen bencil bir insanın hiçbir dediğine inanmazdım.İnsanlar bu hastalıktan öldü be çoğu kişi ailesinden kişilerle uzun süre görüşemedi pozitif iken başkasını davet etmek tamamen vicdansızlık bana göre ve böyle insandan herşeyi beklerim bence sizde bekleyin.Kadınlar neden bu tarz şeylerin muhabbetini yapmıyor yada yapsak bize tepkileri ne olur bunu düşünün.Ayy çok sinir oldum Ya birde hamileymişsiniz

Böyle durumlar için öğrendiğim şu; bitireceksen say söv dök ikna etmeye uğraşsın ispatlarsa ne ala. Bitiremeyecek durumdaysan söyleme çünkü ya salak yedi oluyor afedersin ya da işine gelirse. Her türlü kabul sayılıyor.
Bu durum zor gerçekten. Arkadaş çevresi önemli. Bilemedim..
Cok doğru demişsiniz evet bu saatten sonra bende bunu dikkate alacagim

O yeminlere bakmayın hiç, zora gelince her şey üzerine yemin edebilir erkekler. Siz kızdım diyorsunuz ama ben de çok sakin buldum aslında sizi. Hoş inanmamışsınız ama böyle bir durumun esprisi dahi yapılmaz ki. Nereden tutsan elinde kalıyor adamın söyledikleri. Hiç durmayın onunla, her fırsatta yapacaktır

Yeni bebeğimiz oldu doğuma 1 ay kala olan yazismaydi bebeğimi düşünüyorum çok saçma bir durumdayım mantıklı düşünemiyorum

Yeni bebeğimiz oldu doğuma 1 ay kala olan yazismaydi bebeğimi düşünüyorum çok saçma bir durumdayım mantıklı düşünemiyorum
Siz de haklısınız kolay değil öyle her şeyi bitirmek. Biz buradan kolayca çekip git diyoruz ama yaşayan sizsiniz. Ama bu şekilde de mutlu olacağınızı sanmıyorum, hep şüphe duyacaksınız veya bir gün gerçekten yakalayacaksınız gibi duruyor😞 zor bir durum, Allah yardımcınız olsun...

Eşiniz tam bir şeref yoksunu.Arkadaşlarıda XL seref yoksunu.Senı kandırıyor .Ben olsam sureklı takıpte kalırım .Gızlı takıp .Ama sen bolanmazsın o yuzden duyma gorme bılme .Zaten tatmın etmıs senı kocan .Zaten eşin çok ıyı hep arkadasları kotu .Yada o gelen kadınlar suclu evet evet .Kıxalarınız melek

Back
X