Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yollu seninki anam diyim sana buyuk bi gösteri yap papucun pahalı oldugunu anlasınHerkese iyi geceler bu saatte uykum kaçtı içindekini sizlerle paylaşıp fikir almak istedim bundan 2 ay önce yani ben doğum yapmadan 15 gün önce eşim covid oldu ben hamile olduğum için ev de kalmamami annemle beraber kalmamı söyledi annemlerde kalmaya başladım covidin 10. Günü esim kendini iyi hissedince eve geçtim aradan 1 ay geçti esimin telini kurcaladim covid olduğu gün 1 bekar 1 de evli adamı bize davet etmiş öncesinde onlar eşime rakı masası fotosunu atmışlar erkek erkeğe fotoda kızlar yok ama yanlarında konuşmadan anlaşılıyor kızlar var getirin kızları ev boş takılırız demiş öncesinde yapılmış arkadaşıyla telefon görüşmesi var onlarda covidsin bize bulaşır başka zaman seni de davet ederiz daha once davet ettik gelmedin demişler eşime bu nasıl msj sen bekarmisin yakıştıramadım ben hamileyken senin böyle yapmanı dedim oda şakalasiyoruz ciddi bir yazışma değil orası annesi gilin evi bekar evi değil falan dedi ama daha önceden yanımda telle konuşurken arkadaşı bekar evi var gel takılırız dedi eşim hemen teli kıstı yok oğlum ne jsim var dedi bende o sıra ters ters bakıyordum ve daha önceden kendisini davet eden adamı yazık ya karısını aldatıyor diye bana anlatıyordu ben ona kızları mı çağırdın diyince saçmalama murat evli bir tek Ahmetin sevgilisi vardı bende o kızlami takılacam onları çağırdım sadece o işin esprisi dedi bende ona inanmadım salak yerine koyma illa çıkar kokusu dedim öyle bir şey olmadığı için çıkmaz dedi şimdilik inanmadığımi belirtip bekliyorum sizce ne yapmaliyim
Yakında aynı şakaları yapar yine, takipte kalın.Herkese iyi geceler bu saatte uykum kaçtı içindekini sizlerle paylaşıp fikir almak istedim bundan 2 ay önce yani ben doğum yapmadan 15 gün önce eşim covid oldu ben hamile olduğum için ev de kalmamami annemle beraber kalmamı söyledi annemlerde kalmaya başladım covidin 10. Günü esim kendini iyi hissedince eve geçtim aradan 1 ay geçti esimin telini kurcaladim covid olduğu gün 1 bekar 1 de evli adamı bize davet etmiş öncesinde onlar eşime rakı masası fotosunu atmışlar erkek erkeğe fotoda kızlar yok ama yanlarında konuşmadan anlaşılıyor kızlar var getirin kızları ev boş takılırız demiş öncesinde yapılmış arkadaşıyla telefon görüşmesi var onlarda covidsin bize bulaşır başka zaman seni de davet ederiz daha once davet ettik gelmedin demişler eşime bu nasıl msj sen bekarmisin yakıştıramadım ben hamileyken senin böyle yapmanı dedim oda şakalasiyoruz ciddi bir yazışma değil orası annesi gilin evi bekar evi değil falan dedi ama daha önceden yanımda telle konuşurken arkadaşı bekar evi var gel takılırız dedi eşim hemen teli kıstı yok oğlum ne jsim var dedi bende o sıra ters ters bakıyordum ve daha önceden kendisini davet eden adamı yazık ya karısını aldatıyor diye bana anlatıyordu ben ona kızları mı çağırdın diyince saçmalama murat evli bir tek Ahmetin sevgilisi vardı bende o kızlami takılacam onları çağırdım sadece o işin esprisi dedi bende ona inanmadım salak yerine koyma illa çıkar kokusu dedim öyle bir şey olmadığı için çıkmaz dedi şimdilik inanmadığımi belirtip bekliyorum sizce ne yapmaliyim
Bence eşin bariz yalan soyluyo eşini öyle ışınlarla asla gorusturmemelisinHerkese iyi geceler bu saatte uykum kaçtı içindekini sizlerle paylaşıp fikir almak istedim bundan 2 ay önce yani ben doğum yapmadan 15 gün önce eşim covid oldu ben hamile olduğum için ev de kalmamami annemle beraber kalmamı söyledi annemlerde kalmaya başladım covidin 10. Günü esim kendini iyi hissedince eve geçtim aradan 1 ay geçti esimin telini kurcaladim covid olduğu gün 1 bekar 1 de evli adamı bize davet etmiş öncesinde onlar eşime rakı masası fotosunu atmışlar erkek erkeğe fotoda kızlar yok ama yanlarında konuşmadan anlaşılıyor kızlar var getirin kızları ev boş takılırız demiş öncesinde yapılmış arkadaşıyla telefon görüşmesi var onlarda covidsin bize bulaşır başka zaman seni de davet ederiz daha once davet ettik gelmedin demişler eşime bu nasıl msj sen bekarmisin yakıştıramadım ben hamileyken senin böyle yapmanı dedim oda şakalasiyoruz ciddi bir yazışma değil orası annesi gilin evi bekar evi değil falan dedi ama daha önceden yanımda telle konuşurken arkadaşı bekar evi var gel takılırız dedi eşim hemen teli kıstı yok oğlum ne jsim var dedi bende o sıra ters ters bakıyordum ve daha önceden kendisini davet eden adamı yazık ya karısını aldatıyor diye bana anlatıyordu ben ona kızları mı çağırdın diyince saçmalama murat evli bir tek Ahmetin sevgilisi vardı bende o kızlami takılacam onları çağırdım sadece o işin esprisi dedi bende ona inanmadım salak yerine koyma illa çıkar kokusu dedim öyle bir şey olmadığı için çıkmaz dedi şimdilik inanmadığımi belirtip bekliyorum sizce ne yapmaliyim
O yeminlere bakmayın hiç, zora gelince her şey üzerine yemin edebilir erkekler. Siz kızdım diyorsunuz ama ben de çok sakin buldum aslında sizi. Hoş inanmamışsınız ama böyle bir durumun esprisi dahi yapılmaz ki. Nereden tutsan elinde kalıyor adamın söyledikleri. Hiç durmayın onunla, her fırsatta yapacaktır.
Yalancılar çok yemin eder
Erkekler sıkışınca hersey uzerine yemin eder. Evli bir erkegin boyle bir saka bile yapmamasi lazim. Ben olsam inanmazdim.
Nedense ben covid olduguna bile inanmadim.O değil de bütün bunları covidken mi yaptı. Yani pes. Arkadaşları da zır cahil. Karantinadaki bir adamla alem yapıyorlar.
Herkese iyi geceler bu saatte uykum kaçtı içindekini sizlerle paylaşıp fikir almak istedim bundan 2 ay önce yani ben doğum yapmadan 15 gün önce eşim covid oldu ben hamile olduğum için ev de kalmamami annemle beraber kalmamı söyledi annemlerde kalmaya başladım covidin 10. Günü esim kendini iyi hissedince eve geçtim aradan 1 ay geçti esimin telini kurcaladim covid olduğu gün 1 bekar 1 de evli adamı bize davet etmiş öncesinde onlar eşime rakı masası fotosunu atmışlar erkek erkeğe fotoda kızlar yok ama yanlarında konuşmadan anlaşılıyor kızlar var getirin kızları ev boş takılırız demiş öncesinde yapılmış arkadaşıyla telefon görüşmesi var onlarda covidsin bize bulaşır başka zaman seni de davet ederiz daha once davet ettik gelmedin demişler eşime bu nasıl msj sen bekarmisin yakıştıramadım ben hamileyken senin böyle yapmanı dedim oda şakalasiyoruz ciddi bir yazışma değil orası annesi gilin evi bekar evi değil falan dedi ama daha önceden yanımda telle konuşurken arkadaşı bekar evi var gel takılırız dedi eşim hemen teli kıstı yok oğlum ne jsim var dedi bende o sıra ters ters bakıyordum ve daha önceden kendisini davet eden adamı yazık ya karısını aldatıyor diye bana anlatıyordu ben ona kızları mı çağırdın diyince saçmalama murat evli bir tek Ahmetin sevgilisi vardı bende o kızlami takılacam onları çağırdım sadece o işin esprisi dedi bende ona inanmadım salak yerine koyma illa çıkar kokusu dedim öyle bir şey olmadığı için çıkmaz dedi şimdilik inanmadığımi belirtip bekliyorum sizce ne yapmaliyim