ben görmemiştim bu yazıyı canım ınan bana yapar dersin yapmaz, yapmaz dersin yapar.
bir daha konu açılırsa mümkünse tüm bunları sor.benım mesela şuanki erkek arkadaşım adam olmaz tek kızla yetınemez mümkün değil dıye duyanlar söylüyor adam yapıyormu yapıyor başka kıza gerek varmı yok ki bizde senın gibi suanda farklı ülkelerdeyiz.hatta dışarı vs cıkmasın dıye sürekli çalışıyor ınsanlarda devekuşu gibi gömdün kafanı kuma hadı bakalım hayırlısı sonun dıye faceıne veya telıne mesajlar geliyor.ha çok alkol alan,alemci bır adamdı benım karşımdaki adamdan beklentılerımı bıldıgı için ona göre şekillendi artık yapmıyor ve benı mesela en şaşırtan özelliği dini çok iyi bılıyor olması yanı diyecegım o ki kım ne derse desin karşındaki adam daha geçmişinde farklı olabılır,başka ılıskılerınde bambaşka bırısı olabılır,arkadaşlık ilişkilerinde farklı olabılır sen ona soracaksın konusu geldıgınde neden sen? senın hayattan beklentılerın su su su yapabılecekmi? eğer ok bunları ıstıyorum derse başlarsın yok ıstemıyorum derse konu tamamen kapanır.