• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce ne yapmaliyim ?

baagyan

Ya Sabır...
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2014
113
42
43
Kizlar iyi aksamlar herkese.
Onceki konularimi bilenler biliyor.
Soz attim 2hafta oldu. Üniversiteyi bitirdim is hayatina atilmak istiyorum ama bu olay uzerinden biraz daha zaman gecmeli mi sizce (gecmeliyse ne kadar zaman)yoksa işim hazir bi an once calismaya baslayim mi ?
Konuyi anlamayanlar sacma olarak gorenler yorum yapmasin lutfen !!
beni anlayan kisilerin yorumuna ihtiyacim var

Son düzenleme:
söz atma ile işe başlama arasındaki münasebeti çözemedim..

sanki sozlunden ayrıldın,başkasıyla sozlencen..

Kizlar iyi aksamlar herkese.
Onceki konularimi bilenler biliyor.
Soz attim 2hafta oldu. Üniversiteyi bitirdim is hayatina atilmak istiyorum ama bu olay uzerinden biraz daha zaman gecmeli mi sizce (gecmeliyse ne kadar zaman)yoksa işim hazir bi an once calismaya baslayim mi ?
Bağlantı kuramadım ikisi arasında.Bence başlaman en mantıklısı kafan dağılır hem.

Kizlar yorumlar icin sagolun. Ama iste mutlaka yeni heyecanlar olacaktir sizce kotu mu olur bu durum

söz atma ile işe başlama arasındaki münasebeti çözemedim..

sanki sozlunden ayrıldın,başkasıyla sozlencen..
Ya neden bole yorumlar yapiyosunuz ki anlamiyorum. Bu durumu yasamayanda beni anlamaz lutfen bole yorumlar yapcaksaniz yazmayin ya.

Bilenler bilir'de moda KK'da...:KK35: Ben bilmiyorum :KK12: Calismakla ayrilik durumunuzun baglantisinida kuramadim, sankilim yeni bi iliskiye basliycaksinizda biraz dahami beklesem diyorsunuz, baslayin hemen hazir is bulmusken kafaniz dagilir iste...:KK14:

Bence yalniz kalip kafa dinlemek istiyorsaniz hemen baslamayin ise.. Ben mesela bosanmayi dusunuyorum ve ucretsiz izne ayrildim cunku kafami dinlemek, kimseyi gormemek istiyorum..

Bence yalniz kalip kafa dinlemek istiyorsaniz hemen baslamayin ise.. Ben mesela bosanmayi dusunuyorum ve ucretsiz izne ayrildim cunku kafami dinlemek, kimseyi gormemek istiyorum..
Evet cok haklisiniz bakin sizin durumunuz daha agir Allah yardimciniz olsun ama bnmde o adamla 3 yilim gecmisti insanlar ne alaka ne sacma dedikce sinirleniyorum. Hani karsima yeni insanlar cikicaktir illaki en az 1 ay beklesem mi diye dusunuyorum en azindan uzerimden enkazi kalksin kafam toplansin iyice

Back
X