Mutlu bayramlar. Fikirlerinize ihtiyacim var. Alti aylik bir iliskim var. Ama kafamdaki soru isaretlerinden kurtulamiyorum. Uc yil once kisa sureli bir evlilik yasadim. Daha sonra suan ki erkek arkadasim cikti karsima. Bir kizi var. Ve bastan bunu biliyordum. Kizi annesi ile yasiyor. Sans vereyim diye dusundum once. Daha sonra iliskim suresince kizindan her bahsettiginde yuzumun asildigini ve moralimin bozuldugunu farkettim. Ne ben onun yasadigi duygulari anliyorum ne de o beni. Her bayram da tatilde kiziyla gorustugu zaman cok uzaklasiyoruz birbirimizden. Face de kiziyla paylastigi resimleri gordukce yanimdayken mutlu oldugum insani tamamen yabanci hissediyorum kendime ve cok uzuluyorum. Bunun disinda para yuzunden de tartismalar yasadik. Hep o harcama yaptigini ve yaptiklari harcamalari tek tek dile getirdi. Halbuki bende onun yaninda hesap odedigim halde. Asmamiz gereken daha onemli konu varken bana paradan bahsetmesi de kafami allak bullak etti. Kizlar alismaya da basladim ona. Gun gectikce ayrilmak daha zor oluyor. Kafamda surekli ayrilma dusuncesi bir kosede duruyor. Yorumlarinizi bekliyorum.