• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ne yapmaliyim?

tansu32

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2012
236
0
46
İzmir
Mutlu bayramlar. Fikirlerinize ihtiyacim var. Alti aylik bir iliskim var. Ama kafamdaki soru isaretlerinden kurtulamiyorum. Uc yil once kisa sureli bir evlilik yasadim. Daha sonra suan ki erkek arkadasim cikti karsima. Bir kizi var. Ve bastan bunu biliyordum. Kizi annesi ile yasiyor. Sans vereyim diye dusundum once. Daha sonra iliskim suresince kizindan her bahsettiginde yuzumun asildigini ve moralimin bozuldugunu farkettim. Ne ben onun yasadigi duygulari anliyorum ne de o beni. Her bayram da tatilde kiziyla gorustugu zaman cok uzaklasiyoruz birbirimizden. Face de kiziyla paylastigi resimleri gordukce yanimdayken mutlu oldugum insani tamamen yabanci hissediyorum kendime ve cok uzuluyorum. Bunun disinda para yuzunden de tartismalar yasadik. Hep o harcama yaptigini ve yaptiklari harcamalari tek tek dile getirdi. Halbuki bende onun yaninda hesap odedigim halde. Asmamiz gereken daha onemli konu varken bana paradan bahsetmesi de kafami allak bullak etti. Kizlar alismaya da basladim ona. Gun gectikce ayrilmak daha zor oluyor. Kafamda surekli ayrilma dusuncesi bir kosede duruyor. Yorumlarinizi bekliyorum.

Siz çocuklu bir adamı kaldırabilecek yapıda değilsiniz. O yüzden hiç kalkışmayın bence bu işe. Çünkü insan sevdiği adamın çocuğunu da kedisini de köpeğini de sever. Evlenirseniz çok sorun yaşarsınız.

Para konusunda bizim yorum yapmamız çok doğru değil. En iyi siz analiz edersiniz.

Sadece para konusunu gundeme getiris tarzi bile aklinizdaki ayrilik dusuncesinin sebebi olabilir.

Onun kizi, sizin hissettikleriniz ve hissedemedikleriniz...

Uyumsuz ve birbirini kabullenememis gorunuyorsunuz burdan.

Aranizda kuvvetli bir bag olusmamis da ikiniz de tutunacak dal ariyormussunuz gibi... :KK14:

Ben egitim ve bulundugum konum acisindan ondan daha iyi olmama ragmen maddi konulari onun dile getirmesi agirima gitti. Evlensek para sikintimiz olmayacak ki. Bende kizina odedigi seyleri mi sorun edeyim. Benim bu iliski de asilmasi gereken baska seyler oldugunu dusunurken o harcamalarini dile getirince acaba benim param konumum icin mi birlikte diye kafama takiliyor. Eski esim bana bunlari yasatinca bu da mi dedim kendimce.

Cocuk icin bu dusuncelere sahipseniz zaten yapamazsiniz yol yakinken daha da baglanmadan bu iliskiyi bitirin bence. Daha simdiden cocugu kiskaniyorsunuz evlenirseniz boyutu daha da artar. Para konusunda bir sey diyemeyecegim biraz ustu kapali anlatmissiniz orasini.

Kiziyla olan iletişimi sevgisi şimdiden paylasilamiyorsa
Para pul konulari şimdiden gündem olmuşsa başlamadan bitmeli bence

Cocuk icin bu dusuncelere sahipseniz zaten yapamazsiniz yol yakinken daha da baglanmadan bu iliskiyi bitirin bence. Daha simdiden cocugu kiskaniyorsunuz evlenirseniz boyutu daha da artar. Para konusunda bir sey diyemeyecegim biraz ustu kapali anlatmissiniz orasini.
Yanimdayken bana harcamalarimiz konusunda destek cik deyip duruyordu. Bende zaten cikiyorum dedim. Iki defa il disina gezmeye gittik. Oralarda hep o harcadi. Sonra bende hesap odedigim zamanlar oldu. Bir tartisma da daha senin icin ne yapayim elini cebine atmiyorsun gibi suclamalari oldu. Bir lise cocugu bile kiz arkkdasina soylemez yasatmaz bunlari. Ki bende hesap odedigim cok zamanlar oldu. Bir iliski de ben senin icin sunu sunu yaptim demesi ve sevgiliyken maddi konular konusulmasi yanlis benim icin. Ve aklima benim param icin evlenmek istiyor gibi soru isaretleri takiliyor

Yanimdayken bana harcamalarimiz konusunda destek cik deyip duruyordu. Bende zaten cikiyorum dedim. Iki defa il disina gezmeye gittik. Oralarda hep o harcadi. Sonra bende hesap odedigim zamanlar oldu. Bir tartisma da daha senin icin ne yapayim elini cebine atmiyorsun gibi suclamalari oldu. Bir lise cocugu bile kiz arkkdasina soylemez yasatmaz bunlari. Ki bende hesap odedigi
Sizin maddi durumunuz daha iyi oldugu icin sizin de en azindan yari yariya destek cikmanizi bekliyor demekki. Ben hesaplarin her zaman ortak odenmesinden yanayim ama 5 sen 5 ben seklinde degil. Ne bileyim biri yemek ismarlamissa digeri kahveyi ismarlar ya da sinemayi gibi. Her seyin erkege yuklendigi eski zamanlarda degiliz artik. Lakin erkek arkadasinizin bunu dile getirmesi cok itici bunu siz dusunup yapmalisiniz isine gelmiyorsa ayrilir soylemesi hic hos olmamis ben olsam ayrilirdim. Cocuk sizin icin basli basina bir sorun zaten bu para mevzusu devede kulak kalir.

Kiziyla olan iletişimi sevgisi şimdiden paylasilamiyorsa
Para pul konulari şimdiden gündem olmuşsa başlamadan bitmeli bence
Bugun arayip kizimla sunu yaptik bunu yaptik diye anlatiyor. Face de fotolarini paylasiyor birbirlerine sarilmis. Elbette kiziyla vakit gecirecek..ama benim duygularimi dusunmeden nispet yapiyor gibi geliyor.

Mutlu bayramlar. Fikirlerinize ihtiyacim var. Alti aylik bir iliskim var. Ama kafamdaki soru isaretlerinden kurtulamiyorum. Uc yil once kisa sureli bir evlilik yasadim. Daha sonra suan ki erkek arkadasim cikti karsima. Bir kizi var. Ve bastan bunu biliyordum. Kizi annesi ile yasiyor. Sans vereyim diye dusundum once. Daha sonra iliskim suresince kizindan her bahsettiginde yuzumun asildigini ve moralimin bozuldugunu farkettim. Ne ben onun yasadigi duygulari anliyorum ne de o beni. Her bayram da tatilde kiziyla gorustugu zaman cok uzaklasiyoruz birbirimizden. Face de kiziyla paylastigi resimleri gordukce yanimdayken mutlu oldugum insani tamamen yabanci hissediyorum kendime ve cok uzuluyorum. Bunun disinda para yuzunden de tartismalar yasadik. Hep o harcama yaptigini ve yaptiklari harcamalari tek tek dile getirdi. Halbuki bende onun yaninda hesap odedigim halde. Asmamiz gereken daha onemli konu varken bana paradan bahsetmesi de kafami allak bullak etti. Kizlar alismaya da basladim ona. Gun gectikce ayrilmak daha zor oluyor. Kafamda surekli ayrilma dusuncesi bir kosede duruyor. Yorumlarinizi bekliyorum.
Belli ki sevgilinizi çocugundan kıskanıyorsunuz.
Demek ki çocuklu biriyle evlenebilecke bir yapıya sahip değilsiniz.
Her iki taraf da fazla yara almadan,
bu ilişkiyi bitirmelisiniz bence.

Bugun arayip kizimla sunu yaptik bunu yaptik diye anlatiyor. Face de fotolarini paylasiyor birbirlerine sarilmis. Elbette kiziyla vakit gecirecek..ama benim duygularimi dusunmeden nispet yapiyor gibi geliyor.
Size neden nispet yapsin ki?:KK57: O onun canindan bir parca tabiki sevecek resimlerini paylasacak, esinden ayrildi diye cocugundan da mi ayrilsin? Cok hastalikli bir dusunce yapisi bu. Sizi sevdigi kiymet verdigi icin mutlulugunu paylasiyor olaya bir de bu acidan yaklasmayi deneseniz...

Sizin maddi durumunuz daha iyi oldugu icin sizin de en azindan yari yariya destek cikmanizi bekliyor demekki. Ben hesaplarin her zaman ortak odenmesinden yanayim ama 5 sen 5 ben seklinde degil. Ne bileyim biri yemek ismarlamissa digeri kahveyi ismarlar ya da sinemayi gibi. Her seyin erkege yuklendigi eski zamanlarda degiliz artik. Lakin erkek arkadasinizin bunu dile getirmesi cok itici bunu siz dusunup yapmalisiniz isine gelmiyorsa ayrilir soylemesi hic hos olmamis ben olsam ayrilirdim. Cocuk sizin icin basli basina bir sorun zaten bu para mevzusu devede kulak kalir.
Babamla konustum bugun ayrilmami soyledi. Sana kiziyla yaptiklarini neden anlatiyor diyor.anlatmamasi gekettigini ve iki tarafi da idare etmesi gerektigini soyledi. Olmaz seni de anlamasi gerekir dedi. Uzulursun boyle dedi.

Bence nispet yapmiyor babalik gorevini yapıyor.
Tabiki vakit gecirecek foto da koyacak.
Ama siz cocugu kendinize rakip görmüşsünüz.yapmayin
Sevgiliye duyulan sevgiyle evlada duyulan sevgi bambaşka kiyaslanamaz bile.
Siz sadece sizi sevsin istiyorsunuz.
Zaten önceki esinizin tavirlari yüzünden para konusunda da paronayak olmussunuZ.
Bu ilişkiden Hayır çıkmaz.

Babamla konustum bugun ayrilmami soyledi. Sana kiziyla yaptiklarini neden anlatiyor diyor.anlatmamasi gekettigini ve iki tarafi da idare etmesi gerektigini soyledi. Olmaz seni de anlamasi gerekir dedi. Uzulursun boyle dedi.
Cok yanlis dysunuyorsunuz. Belli ki siz cocuklu bir adamla iliski yurutebilecek yapiya sahip degilsiniz. Sevgilinizin evladina olan sevgisini kiskaniyorsunuz. Bence de ayrilin bu adamdan kendiniz gibi birini bulun

Olur mu oyle sey. Sadece yanindayken benim yarim uzakta kizinin yaninda iken yabanci. Uzuluyorum o zamanlar.
Lutfen kendinizi kizinin yerine koyunn.. yemin ediyorum boyle konulari okuyunca Allah im benim canimi aliyosan evladiminkinide al diyorumm arkamda birakma dusuncesi bile zor geliyo yazik yavruma. Lutfen merhametli olun lutfen. Hic kimse evlattan degerli degildir cok bilindik biliyorum ama anne olmadan anlayamazsiniz. Biraz empati yapmaya calisin bari nolur evlenseniz nolucak o cocuk evinize girip cikicak off off bence olmaz siz cocuklu bi adamla yapamazsiniz yavruya yazik etmeyin

Back
X