- 28 Ağustos 2014
- 307
- 131
- 323
- Konu Sahibi chatlakanne
Eşinizden demiyorum kvnizin evinden !ayrılmakmı hamileyiim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşinizden demiyorum kvnizin evinden !ayrılmakmı hamileyiim
Benim güzel hemcinslerim her şeye evet derse böyle olur işte! Yahu anneye tek başına gidememek ne demek, ne hakla! Köle misiniz siz? Kendi kararlarınızı veremiyor musunuz? Tek giderseniz ailenizin sizi dolduracağından korkuyor eşiniz herhalde. Bana tek gidersen bir daha geri gelme diyen eşe yürü anca gidersinden başka bir laf etmem . O beni kaybetmekten korksun yahu. Eşinize değil ama çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir kadının bu kadar zayıf karakter sergilemesine çok kızdımöncelikle günaydın kızlar.ben 1 yıllık evliyim kayınvalidemle birlikte oturuyorum.ev iki katlı fakat alt katta tadilat işleri var.kayınpederim bana ilk geldiğimde ister bizimle otur ister alt katta ama altın tamire ihtiyacı var istersen yapalım öle geç dedi bende tamam yapılsın öle geçerim dedim ama hala bi icraat yok arada ayrılma mevzusu açılıyo ben ayrılamam gelinimden diyo.bir evde oturmak gerçekten canımı sıkıyo rahat olamıyosun çünkü pijamalarımla lavobaya bile gidemiyorum düşünün.kayınvalidem yatak odamıza kapıyı vurmadan giriyo eşim bi kaç kez uyardı ama yine aynı.bu arada eşimle aram çok iyi ama beni aileme tek başıma yollamıyo annemle istersen her gün git ama tek gitmeni istemiyorum diyo güvenmiyomusun bana nolcakki diyorum güveniyorm ama tek gitmeni istemiyorum diyo.sürekli onun ailesiyle iç içe olmaktan bıktııım bunaldımm nefes almak istiyorum.1 yıldır evliyim daha anneme tek gitmedim kayınvalidemle misafir gibi gidip geliyorum.napıcam beeen gerçekten çok bunaldıımm![]()
ya benim aileme karşı tepkili bi insan anlamıyorum yaaa bazen diyorum sus sus nereye kadar sen benim ailemi yok sayıyorken ben niye seninkilerle oturuyorum diyim ama yapamıyorum.annem arıyo bazen sesin kötü geliyo bişeymi oldu hayır diyorum.sakın çekinme varsa bişey söyle kaçtın diye seni sahipsiz bırakmadık herzaman arkandayız korkma sakın diyolar ama bişe söyleyemiyorum kaçtığım için yüzüm yokki demeyeSen bu devirde kayınvaliden ile oturmayı kabul ediyorsun, eşin seni başının üzerinde taşıyacağına bir de annene tek gitmene izin vermiyor. Mutlaka eşin ile sakince konuş, derdini anlat, seni anlamasını sağla.
hamileyim inanın sadece oyüzden susuyorum belki böle olmasaydı çok farklı olurdu ama bişe yapamıyorumBenim güzel hemcinslerim her şeye evet derse böyle olur işte! Yahu anneye tek başına gidememek ne demek, ne hakla! Köle misiniz siz? Kendi kararlarınızı veremiyor musunuz? Tek giderseniz ailenizin sizi dolduracağından korkuyor eşiniz herhalde. Bana tek gidersen bir daha geri gelme diyen eşe yürü anca gidersinden başka bir laf etmem . O beni kaybetmekten korksun yahu. Eşinize değil ama çalışan kendi ayakları üzerinde duran bir kadının bu kadar zayıf karakter sergilemesine çok kızdım![]()
Eşinizden demiyorum kvnizin evinden !
ya kırılmasın yanlış anlamasın istiyorum iyi niyetliyim gerçekten kötülük yapamıyorum yaaaAnlayissiz koca ne kötü... Guzellikle ikna etmek gerek. Durumunuzu anlatin esinize,mutsuzlugunuzu... Ayrica kapinizi da kitleyin madem kaynana edepsiz!
Bak tatlım, daha yeni evlisin . Bir şey nasıl başlarsa öyle gider. Bundan 10 yıl sonra, annenle geçiremediğin zamanlara çok yanarsın. Eşin seni anlamak zorunda!ya benim aileme karşı tepkili bi insan anlamıyorum yaaa bazen diyorum sus sus nereye kadar sen benim ailemi yok sayıyorken ben niye seninkilerle oturuyorum diyim ama yapamıyorum.annem arıyo bazen sesin kötü geliyo bişeymi oldu hayır diyorum.sakın çekinme varsa bişey söyle kaçtın diye seni sahipsiz bırakmadık herzaman arkandayız korkma sakın diyolar ama bişe söyleyemiyorum kaçtığım için yüzüm yokki demeye
Hamile olunca ne oluyor? Bu kafadaki bir adama çocuk yapmışsınız madem düzelmesi için çabalayın. Restinizi çekin, susmayın. Ya erkeklerin eşlerinin hayatını bu denli kısıtlamasına tahammül edemiyorum ben. Lütfen susmayın! Yarın öbürgün daha neleriniz kısıtlanacak kim bilir...hamileyim inanın sadece oyüzden susuyorum belki böle olmasaydı çok farklı olurdu ama bişe yapamıyorum
Bu kötülük degil ki yapmaniz gereken bir sey. Siz böyle herseye boyun egdikce cok ezerler dahaya kırılmasın yanlış anlamasın istiyorum iyi niyetliyim gerçekten kötülük yapamıyorum yaaa
sert çıktığımda madem bukadar değerliydiler evlenmeseydik diyo kaçtığım için yüzüm yok geri gitmeye hem hamileyim onlara yük olamamkiCok sacma. Tek gidersen eve gelme ne demek ya.? Sende yumusak davranma ailen sonucta
bazen düşünüyorum gideyim bakim napıcak bazende çocuğun olcak bekle belki düzelir diyorumHamile olunca ne oluyor? Bu kafadaki bir adama çocuk yapmışsınız madem düzelmesi için çabalayın. Restinizi çekin, susmayın. Ya erkeklerin eşlerinin hayatını bu denli kısıtlamasına tahammül edemiyorum ben. Lütfen susmayın! Yarın öbürgün daha neleriniz kısıtlanacak kim bilir...
Ya lütfen çocuğu kurtarıcı olarak gorup kendinizi kandirmayin bi insan neyse odurbazen düşünüyorum gideyim bakim napıcak bazende çocuğun olcak bekle belki düzelir diyorum
Siz kaç yaşındasınız eşiniz kaç yaşında?bazen düşünüyorum gideyim bakim napıcak bazende çocuğun olcak bekle belki düzelir diyorum