• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

SİZCE NE YAPMALIYIM?

Ya lütfen çocuğu kurtarıcı olarak gorup kendinizi kandirmayin bi insan neyse odur[/QUO
Canim gitme zaten ayril demiyorum ki. Ama esinle ciddi bi sekilde konus bu boyle surmez ki. eger konusmazsan isler buyur kocan hic seni anlamaz hep kendi bildigini yaptirir
konuşmaya başlıyorum hemen tartışmaya başlıyo benimle bana birdaha bu konuyu açma ben ne diyosam o tek yollamıyorum hiçbizamanda yollamıcam çocuk oluncada bana verirsin napıyosan yaparsın diyo.bu konu açılınca böle bi insan oluyo ama başka zaman bana karşı çok ilgili aramız okadar iyi oluyoki öper sever yani nasıl diyim tek problemimiz aileme gidip gelmem

Yazacaklarım sizi kırabilir,ama gerçekler.

Ne kadar çok seviyorsunuz arabesk bir yaşam tarzını..
Kendine ait işi ve geliri olan bir kadınsınız,ama babasının göstermediği çocuğunuz yüzünden hayatınız bitmiş gibi davranıp sizi döven bir adama tahammül ediyorsunuz.
Mücadele etmeyin yavrunuz için,acıların kadınını oynayın.
Çok saçma...
Madem bir adamın her türlü iğrençliğini çekeceksiniz,bu keşke yavrunuzun babası olsaydı.
7 yaşına kadar büyüttüğünüz çocuktan vazgeçtiniz,ama yeni hamileliğinizden vazgeçemiyorsunuz.
Neden?
olayı tamamen yanlış anlamışsın ben daha yeni hamileyim başka çocuğum yok eşim beni birkere bile dövmedi

Cocugu bana ver napiyosan yap ne demek ya. Canim hakkaten sabrina hayran kaldim o anda kiyamet kopmaliydi. Emin misin sevdiginden
böyle şeyler söylediğinde ayrılmak bukadar kolaysa sevmiyo demekki diyorum.sonra hiçbişey yokken yaptığı davranışlara bakarak beni gerçekten seviyo diyorum.ya gerçekten çok değişik bi insan anlayamıyorum bazen

Yazacaklarım sizi kırabilir,ama gerçekler.

Ne kadar çok seviyorsunuz arabesk bir yaşam tarzını..
Kendine ait işi ve geliri olan bir kadınsınız,ama babasının göstermediği çocuğunuz yüzünden hayatınız bitmiş gibi davranıp sizi döven bir adama tahammül ediyorsunuz.
Mücadele etmeyin yavrunuz için,acıların kadınını oynayın.
Çok saçma...
Madem bir adamın her türlü iğrençliğini çekeceksiniz,bu keşke yavrunuzun babası olsaydı.
7 yaşına kadar büyüttüğünüz çocuktan vazgeçtiniz,ama yeni hamileliğinizden vazgeçemiyorsunuz.
Neden?
canım benm eşimden tiskiniyorum sayfasına yazıcaktın bunu galiba yanlış yere yazmışsın :)

Canim bu saatten sonra kimse sana kolay kolay ayril diyemez ve anladigim kadariyla sende cok seviyosun. Bunun tek yolu kavgaya ragmen ciddi bir sekilde konusmak. Herseyinden taviz verme

öncelikle günaydın kızlar.ben 1 yıllık evliyim kayınvalidemle birlikte oturuyorum.ev iki katlı fakat alt katta tadilat işleri var.kayınpederim bana ilk geldiğimde ister bizimle otur ister alt katta ama altın tamire ihtiyacı var istersen yapalım öle geç dedi bende tamam yapılsın öle geçerim dedim ama hala bi icraat yok arada ayrılma mevzusu açılıyo ben ayrılamam gelinimden diyo.bir evde oturmak gerçekten canımı sıkıyo rahat olamıyosun çünkü pijamalarımla lavobaya bile gidemiyorum düşünün.kayınvalidem yatak odamıza kapıyı vurmadan giriyo eşim bi kaç kez uyardı ama yine aynı.bu arada eşimle aram çok iyi ama beni aileme tek başıma yollamıyo annemle istersen her gün git ama tek gitmeni istemiyorum diyo güvenmiyomusun bana nolcakki diyorum güveniyorm ama tek gitmeni istemiyorum diyo.sürekli onun ailesiyle iç içe olmaktan bıktııım bunaldımm nefes almak istiyorum.1 yıldır evliyim daha anneme tek gitmedim kayınvalidemle misafir gibi gidip geliyorum.napıcam beeen gerçekten çok bunaldıımm:KK61:

olay belli
evlenene kadar
idare etmişler
ayrı eve çıkarsın emziği ile sesini kesmişler
şimdide yanaşmıyorlar
KV VE KP ile çok yüzgöz olmadan
eşinle konuşup halletmelisin
başka türlüsü huzurunu kaçırır
eşine izah et
biranönce tadilata başlansın

diğer konudada kıskançlık yapması çok saçma
muhtemelen ailesinin düşüncelerinden de etkileniyor
umarım ayrı daireye çıkarsan bu sorunlarında nispeten azalır

olay belli
evlenene kadar
idare etmişler
ayrı eve çıkarsın emziği ile sesini kesmişler
şimdide yanaşmıyorlar
KV VE KP ile çok yüzgöz olmadan
eşinle konuşup halletmelisin
başka türlüsü huzurunu kaçırır
eşine izah et
biranönce tadilata başlansın

diğer konudada kıskançlık yapması çok saçma
muhtemelen ailesinin düşüncelerinden de etkileniyor
umarım ayrı daireye çıkarsan bu sorunlarında nispeten azalır
inşallah

öncelikle günaydın kızlar.ben 1 yıllık evliyim kayınvalidemle birlikte oturuyorum.ev iki katlı fakat alt katta tadilat işleri var.kayınpederim bana ilk geldiğimde ister bizimle otur ister alt katta ama altın tamire ihtiyacı var istersen yapalım öle geç dedi bende tamam yapılsın öle geçerim dedim ama hala bi icraat yok arada ayrılma mevzusu açılıyo ben ayrılamam gelinimden diyo.bir evde oturmak gerçekten canımı sıkıyo rahat olamıyosun çünkü pijamalarımla lavobaya bile gidemiyorum düşünün.kayınvalidem yatak odamıza kapıyı vurmadan giriyo eşim bi kaç kez uyardı ama yine aynı.bu arada eşimle aram çok iyi ama beni aileme tek başıma yollamıyo annemle istersen her gün git ama tek gitmeni istemiyorum diyo güvenmiyomusun bana nolcakki diyorum güveniyorm ama tek gitmeni istemiyorum diyo.sürekli onun ailesiyle iç içe olmaktan bıktııım bunaldımm nefes almak istiyorum.1 yıldır evliyim daha anneme tek gitmedim kayınvalidemle misafir gibi gidip geliyorum.napıcam beeen gerçekten çok bunaldıımm:KK61:

ayy ne komik..ayrılamam2mış..sevsinler..
buldu bedava hizmetçiyi, kim ayrılmak ister...
kv'de eşantiyon gibi yapışmış yanına, annenle rahat sohbet edeme diye..
ay ne gıcıklar yaa boğasım geldi..
annenle ayrı görüşürsen, evini ayır derler diye bekçillik yapıyolar yanında....

ne fenasın diyenler olabilir aranızda...
naapıyım içim fesat..:KK53:
ben böyle değildim, yaşarken oldum...:KK53:

Sevmen herseyden taviz vermeni gerektirmez ama. Sen al kocani karsina butun sikintilarini anlat zaten oda seni seviyorsa mutsuz olmani istemez muhtemelen anlayacaktir seviyorsa. Kirmaktan uzmekten korkma simdi cozmezsen sorunlarini ilerde dahada buyur

aynen öle canım benim bi hayatım yok anlıcagan eşimin hayatını yaşıyorum

Sevmen herseyden taviz vermeni gerektirmez ama. Sen al kocani karsina butun sikintilarini anlat zaten oda seni seviyorsa mutsuz olmani istemez muhtemelen anlayacaktir seviyorsa. Kirmaktan uzmekten korkma simdi cozmezsen sorunlarini ilerde dahada buyur
en kısa zamanda konuşucaam ne olcaksa olsun dimii

Ne fesatligi ya cok dogru bence, ailesiyle gorusup basbasa sohbet edemesinler diye gondermiyor

ablamlarla falan kimseyle görüşemiyorum. ya bu evde hapishanede gibiyim kayınvalidemde gardiyan gibi başıma konulmuş

öyle güzel bi hayatım vardıki çalışıyodum arkadaşlarımla gezip eğleniyodum ablamlara istediğim zaman gidip kalabiliyodum tatile gidiyodum ehliyetim var istediğim zaman babamdan arabayı alıp gezmeye çıkıyodum hiçbir kısıtlama yoktu ailemden yana şimdi anneme bile tek gidemiyorum bunlar aklıma geldikçe kendimi ağlamamak için zor tutuyorum

evet yakınım.eşim çok kıskanç eve bir erkek geldiğinde bile sen odaya git diyo.eniştemlerle tokalaşmamı bile istemiyo.herkes zamanla düzelir diyo ama bilmiyorum şimdi bide bebeğimiz olcak bakalım ozaman nasıl davrancak

Canım ümidini kırmak istemem ama düzelmiyor, bana da zamanında öyle demişlerdi tamam 13 yıl oldu şimdi daha rahat eskiye göre eşim ama yine de tam olarak düzelmedi bu kıskançlık huyu orta yolu çoğu zaman bulamıyor.

Back
X