- 17 Şubat 2015
- 2
- 0
- 35
- Konu Sahibi hayalimesra
bundan bir süre önce eşimin telının dökumanına bakarken bır numara ıle cok konusuldugunu gördum ve sordum arkadası oldugunu soyledı.inanmadım ve aradım ertesı gun eve geldıgınde.telı bır bayan açtı kapadım.eşime sordum belkı arkadasın hanımı açmıstır dıyerek gayet rahat davrandı.sen ara dedım yanımda.aradı gayet rahat bı ısım soyledı karsıdakı bayanda esım sımdı evde yok dedı.tamam yenge gelınce aradımı soylersın dedı kadına eşim ve kapadı.dışardan bakıldıgında gayet idaal bır ispat ve üstü kapatılcak bır durum oldu yanı.ama ben ınanmadım nedense allah dürttu sankı.ertesı gun eeve geldıgınde telıne baktım o numara ıle görusulmusmu dıye yoktu.sordum neden arkadasın sana gerı dönmedı.öyle degılmı ama bırı kocamızı arasa evde yokken soylerız gelınce oda arar.kıvırmaya başladı dunku gıbı soguk kanlı olamadı.ara dedım eşını ıste tekrardan dedım.aramam dedı ara aramam derken kıyamet koptu.kım bu dedım bırı bana çarşıda numarasını verdı ıste aradım sonra oyle gelıstı falan derken bı sure konusmadık karar verme acısından.sonra kım oldugunu ögrenmek ıcın numarayı savcılıga vercegımı rahatsız edıldımı ve ıfadeye cagırılmasını ıstıcemı soylerek tehtıt ettım.ve yıllardır dipdibe oldugum komsm cıktı kadın muhabbetım hatta selamım bıle yok ama mahallemde.biz daha bekarken başlamıslar sonra kadın yakasını bırakmamıs sözdeee bende yedım.ben bi şans daha verdım yedim yuttum gururumu onurumu taşınamayız oyle bı durumumuz yok suanda kadının evıne gıtım koye tasınmıs bır surelıgıne babası ıle konustum ayagını denk alsın dıye benım sızden aklınıza muhtac oldum sey aynı kazıgı bıdaha yememek ıcın önerılerınız varmı bunun 2.olmaz.asla bıdaha affedemem